![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| INES |
21-05-2007, 03:31 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Mie nu-mi place carnea de oaie, de berbec, de miel, chestii de-astea. Deci nu-mi spun nimic felurile astea de mancare. ptiuuuuu....ca nu stii ce pierzi cum sa nu mananci carne de oaie??!!!!! e cea mai buna am luat o pauza de o tigare nu tin dieta , asta mi-ar mai trebui, eu am hipertiroidism si cu 2 noduli crescuti daca ma simteam bine........ce super era ....sa mananci cat o vacuta si sa nu te ingrasi -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 03:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
21-05-2007, 03:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Mooooaaaama, ce somn am, mi se-nchid ochii!
Of, la 5 plec spre casa. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| INES |
21-05-2007, 03:35 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Mooooaaaama, ce somn am, mi se-nchid ochii! Of, la 5 plec spre casa. nu mai ai mult si vezi pozele ce mancare mai faceti voi fetelor?? -------------------- ![]() |
| Amazoana |
21-05-2007, 03:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mie nu-mi place carnea de oaie, de berbec, de miel, chestii de-astea. Deci nu-mi spun nimic felurile astea de mancare. ptiuuuuu....ca nu stii ce pierzi cum sa nu mananci carne de oaie??!!!!! e cea mai buna am luat o pauza de o tigare nu tin dieta , asta mi-ar mai trebui, eu am hipertiroidism si cu 2 noduli crescuti daca ma simteam bine........ce super era ....sa mananci cat o vacuta si sa nu te ingrasi Ooo, saraca de tine....pe de o parte e bine, ca poti manca ce poftesti...........ai vreo restrictie? Mooooaaaama, ce somn am, mi se-nchid ochii! Of, la 5 plec spre casa. Vezi ca mergem intai la restaurant. Pe la 20.30 cred ca ajungem acasa. Le deschid si apoi fac baie, ok? |
| anaoi |
21-05-2007, 03:48 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
la 5 dylly pleaca spre pilates
|
| anca veselie |
21-05-2007, 03:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
si eu dupa 5 plec la aerobic!
Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 21-05-2007, 03:51 PM -------------------- |
| INES |
21-05-2007, 03:49 PM
|
|
la 5 dylly pleaca spre pilates fetelor , va doresc bafta cu toate dietele si plec sa continui ce am inceput vb mai tarziu -------------------- ![]() |
| luisssa |
21-05-2007, 05:43 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
mai fetelor cum se intampla ca mereu gasesc pustiu pe aici?
bine,nu sunt chiar singura... sunt cu vizitatorii mai,ce va trebuia sa vorbiti de restaurant turcesc?? slabiciunea mea! mada,dupa ce pleaca b mergem la rst turcesc de langa autogara! ma simt f obosita. as vrea sa trag un Pui de somn si dupa voi merge la priveghi. va tzuc!!! |
| raluxy |
21-05-2007, 06:24 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 13 Inscris: 18-05-2007 Membrul Nr.: 299 Dispozitie: clown Sex: Feminin |
Eu tot pierd jurnalul asta de pe lista
Am venit sa va urez LA MULTI ANI tuturor elenelor (si constantinilor) care sunteti sau care aveti in familie sarbatoriti Va pupic pe toate cu mare drag |
| INES |
21-05-2007, 07:21 PM
|
|
mai fetelor cum se intampla ca mereu gasesc pustiu pe aici? bine,nu sunt chiar singura... sunt cu vizitatorii slabiciunea mea! mada,dupa ce pleaca b mergem la rst turcesc de langa autogara! ma simt f obosita. as vrea sa trag un Pui de somn si dupa voi merge la priveghi. va tzuc!!! las-i draga sa stai , ca doar au ce vedea somn usor uff , ce dajteapta sunt , azi m-am apucat de curatenie "al fondo" , de parca stiam ca maine am musafiri azi m-au anuntat ca vin in vizita doi prieteni dragi din Pitesti, ea este cantareata de muzica populara, mai mult etno, se numeste Violeta , si ptr cele care asculta muzica populara , ultimul ei disc este cu Paleru. dar probabil ca nu sunteti multe adepte acestei muzici, asa ca ma voi bucura numai eu de ea se vede treaba ca toate sunteti plecate , ba la pilates mai veniti si pe acasa??? ca mai sunt care mor de foame pe aici eu v-am dat fasole azi , voi??? si am sa urez si eu un LA MULTI ANI , tuturor ce poarta nume de Elene si Costici mai fetelor cum se intampla ca mereu gasesc pustiu pe aici? bine,nu sunt chiar singura... sunt cu vizitatorii slabiciunea mea! mada,dupa ce pleaca b mergem la rst turcesc de langa autogara! ma simt f obosita. as vrea sa trag un Pui de somn si dupa voi merge la priveghi. va tzuc!!! lasa-i draga sa stai , ca doar au ce vedea somn usor uff , ce dajteapta sunt , azi m-am apucat de curatenie "al fondo" , de parca stiam ca maine am musafiri azi m-au anuntat ca vin in vizita doi prieteni dragi din Pitesti, ea este cantareata de muzica populara, mai mult etno, se numeste Violeta , si ptr cele care asculta muzica populara , ultimul ei disc este cu Paleru. dar probabil ca nu sunteti multe adepte acestei muzici, asa ca ma voi bucura numai eu de ea se vede treaba ca toate sunteti plecate , ba la pilates mai veniti si pe acasa??? ca mai sunt care mor de foame pe aici eu v-am dat fasole azi , voi??? si am sa urez si eu un LA MULTI ANI , tuturor ce poarta nume de Elene si Costici -------------------- ![]() |
| Lenomiss |
21-05-2007, 08:22 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
Salutare fetelor
Am venit si eu pe fuga sa urez toate fetele fetele care isi serbeaza ziua astazi ![]() ![]() ![]() |
| bubulinutza |
21-05-2007, 08:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
![]() acum am ajuns si eu acasa am fost la scoala, la gym si la cora sa cumpar una-alta ca batea vantul prin frigy am mai slabit un kg si putin va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup -------------------- ![]() ![]() |
| INES |
21-05-2007, 08:27 PM
|
|
bine ca ai adus ceva de baut si mancare , ca patroana....ne-a abandonat
ufff , ce cresc nr de vizitatori ![]() acum am ajuns si eu acasa am fost la scoala, la gym si la cora sa cumpar una-alta ca batea vantul prin frigy am mai slabit un kg si putin va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup ce as vrea sa fiu lebada aia , macar ptr 2 ore si la tine bate vantul?? ca mi mi s-a uscat gatul asteptand ceva de baut si mancat mai urlu mult..............????????????? ce o intereseaza pe patroana ,,,, ca doar e la restautant -------------------- ![]() |
| bubulinutza |
21-05-2007, 08:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() pt fetele mele dragi -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:38 PM |