![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lenomiss |
21-05-2007, 08:33 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
Azi am avut una dintre cele mai proaste zile din a mea viata
ce mai .. sunt un pachet de nervi sunt obosita atat de tare incat imi vine sa plang si maine am un referat de sustinut si un examen de dat ... Acest mesaj a fost editat de Lenomiss: 21-05-2007, 08:34 PM |
| bubulinutza |
21-05-2007, 08:34 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
bine ca ai adus ceva de baut si mancare , ca patroana....ne-a abandonat ufff , ce cresc nr de vizitatori ![]() acum am ajuns si eu acasa am fost la scoala, la gym si la cora sa cumpar una-alta ca batea vantul prin frigy am mai slabit un kg si putin va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup ce as vrea sa fiu lebada aia , macar ptr 2 ore si la tine bate vantul?? ca mi mi s-a uscat gatul asteptand ceva de baut si mancat mai urlu mult..............????????????? ce o intereseaza pe patroana ,,,, ca doar e la restautant bate vantul in frigider...stau singura si mai sunt si la dieta dar am dat o raita prin vecini si am incropit ce se vede -------------------- ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| INES |
21-05-2007, 08:48 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Azi am avut una dintre cele mai proaste zile din a mea viata ce mai .. sunt un pachet de nervi sunt obosita atat de tare incat imi vine sa plang si maine am un referat de sustinut si un examen de dat ... mai poti? bine ca ai adus ceva de baut si mancare , ca patroana....ne-a abandonat ufff , ce cresc nr de vizitatori ![]() acum am ajuns si eu acasa am fost la scoala, la gym si la cora sa cumpar una-alta ca batea vantul prin frigy am mai slabit un kg si putin va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup ce as vrea sa fiu lebada aia , macar ptr 2 ore si la tine bate vantul?? ca mi mi s-a uscat gatul asteptand ceva de baut si mancat mai urlu mult..............????????????? ce o intereseaza pe patroana ,,,, ca doar e la restautant bate vantul in frigider...stau singura si mai sunt si la dieta dar am dat o raita prin vecini si am incropit ce se vede singurica.......yamiii auzi , imi pui o pila la madam patroana , sa -mi dea si mie ceva de halit , ca am scris azi aici , ptr toata saptamana ce faci de mancare?? sau voi cand sunteti la diete , mancati doar ambalajul?? am glumit -------------------- ![]() |
| Lenomiss |
21-05-2007, 08:53 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
nu prea
tocmai ce m-am lovit la degetul mic. daca sunt toanta si nu vad piciorul de la scaun .. si sunt asa iritata .. ma chinui sa nu ma cert cu iubi ..ca as avea vreo cateva sa ii resprosez |
| INES |
21-05-2007, 09:32 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
nu prea tocmai ce m-am lovit la degetul mic. daca sunt toanta si nu vad piciorul de la scaun .. si sunt asa iritata .. ma chinui sa nu ma cert cu iubi ..ca as avea vreo cateva sa ii resprosez hooooooooooo frena magdalena ce sa ai cu bietul om!!!! l ai intrebat si pe el ce zi a avut azi??? vezi ca nu, rusinicaaaaaaaa hai , du te si dai PUPURI -------------------- ![]() |
| bubulinutza |
21-05-2007, 09:36 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
revin io cu problemele mele de amor...
tocmai m-am uitat la niste poze cu tipul -v- si mi se pare ca nu il mai cunosc nu pare baiatul pe care il iubeam eu... parca e venit de undeva de departe si nu il cunosc simt asa un gol cand ma uit la pozele lui... sufar si sunt usurata in acelasi timp.. -------------------- ![]() ![]() |
| Lenomiss |
21-05-2007, 09:40 PM
|
l-am intrebat
si il doare capul ... nu am fost eu prea dragastoasa ca nu am cum ... dar i-am facut ceva de papa ... i-am dat o pastila si l-am pupat pe frunte si l-am iertat ca nu a facut nimic prin casa ... ajunge ? revin io cu problemele mele de amor... tocmai m-am uitat la niste poze cu tipul -v- si mi se pare ca nu il mai cunosc nu pare baiatul pe care il iubeam eu... parca e venit de undeva de departe si nu il cunosc simt asa un gol cand ma uit la pozele lui... sufar si sunt usurata in acelasi timp.. asta e bine ... si eu am avut aceesi senzatie cand m-am reintalnit cu fostul .. mi-e rusine sa o spun dar parca imi era scarba de el .. , parca mi se parea ca ma priveste ca un marlan si as fi fugit doua mile doar sa nu ma atinga eu oricum sunt handicapata ... la genul ca mereu mi se face ... (hai sa nu zic greata) dupa prima noapte de sex (orice ar fi) - pe moment imi place , dar dimineatza .. apoi sunt super incantata ... iar cand vine despartirea la vreo cateva sapt am acceasi senzatie .. dupa care imi trece ... acum sunt friend cu fostul nu aruncati cu pietre .. dar asa sunt eu |
| bubulinutza |
21-05-2007, 09:52 PM
|
ma simt libera, simo...
eliberata de dragostea asta care ma sufoca... si eu m-am intalnit cu fosti iubiti si parca mi-era asa rusine, greata, sila...cum vrei tu ma gandeam, doamne! ce a fost in capul meu??? cum de m-a atins asta vreodata???!!! asa ca nu esti tu loca e oarecum firesc -------------------- ![]() ![]() |
| Lenomiss |
21-05-2007, 09:56 PM
|
ma simt libera, simo... eliberata de dragostea asta care ma sufoca... si eu m-am intalnit cu fosti iubiti si parca mi-era asa rusine, greata, sila...cum vrei tu ma gandeam, doamne! ce a fost in capul meu??? cum de m-a atins asta vreodata???!!! asa ca nu esti tu loca e oarecum firesc |
| INES |
21-05-2007, 09:57 PM
|
|
EI NU.... CA M-AM ENERVAT RAU
am scris o poezie si............am sters o singura din greseala de la capat UN LUNG TREN NE PARE VIATA Un lung tren ne pare viata Ne trezim in el mergand Fara sa ne mai dam seama Unde ne-am suit si cand Fericirile sunt halte Unde stam cate-un minut Pana sa ne mai dam seama Suna, pleaca , a trecut Iar durerile sunt statii Lungi....de nu se mai sfarsesc Si in ciuda noastra parca Tot mai multe se ivesc Arzatori de nerabdare Inainte tot privim Vrem s-ajungem tot mai iute La vreo gara ce-o dorim Ne trec zile , ne trec anii Clipe sfinte si dureri Asteptand hraniti de visuri Noi momente de placeri Multi copii voiosi se urca Cati in drum n-am intalnit Iar cate-un batran coboara Trist , de forte istovit Vine odata insa vremea Sa ne coboram si noi Ce n-am da atunci o clipa Sa ne-ntoarcem inapoi Caci pe cand privim in urma Plangem timpul ce-a trecut Suna gara vesniciei AM TRAIT DAR N-AM STIUT Este dintr o carte de rugaciuni , desi nu pare....... -------------------- ![]() |
| bubulinutza |
21-05-2007, 10:00 PM
|
ce poezie frumoasa, ines
-------------------- ![]() ![]() |
| INES |
21-05-2007, 10:03 PM
|
|
l-am intrebat si il doare capul ... nu am fost eu prea dragastoasa ca nu am cum ... dar i-am facut ceva de papa ... i-am dat o pastila si l-am pupat pe frunte si l-am iertat ca nu a facut nimic prin casa ... ajunge ? destul al meu e pedepsit ...........15 min revin io cu problemele mele de amor... tocmai m-am uitat la niste poze cu tipul -v- si mi se pare ca nu il mai cunosc nu pare baiatul pe care il iubeam eu... parca e venit de undeva de departe si nu il cunosc simt asa un gol cand ma uit la pozele lui... sufar si sunt usurata in acelasi timp.. asta e bine ... si eu am avut aceesi senzatie cand m-am reintalnit cu fostul .. mi-e rusine sa o spun dar parca imi era scarba de el .. , parca mi se parea ca ma priveste ca un marlan si as fi fugit doua mile doar sa nu ma atinga eu oricum sunt handicapata ... la genul ca mereu mi se face ... (hai sa nu zic greata) dupa prima noapte de sex (orice ar fi) - pe moment imi place , dar dimineatza .. apoi sunt super incantata ... iar cand vine despartirea la vreo cateva sapt am acceasi senzatie .. dupa care imi trece ... acum sunt friend cu fostul nu aruncati cu pietre .. dar asa sunt eu cine arunca cu pietre???? nu vezi ca aici sunt "cu toata tigla pe casa".... eu l-am mintit azi ca nu am sunat o pe soacra mea si sta bosumflat prin casa, dar ce stie el...eu am vb cu ea de cateva ore bune, dar este pedepsit si are voie sa stea ........cum o vrea asta pana oi zice eu STOP, gata cu supararea e ziua soacrei mele , draga SA MI TRAIASCA -------------------- ![]() |
| tania |
21-05-2007, 10:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
buna seara dragutele mele!!!
ce mai faceti fetelor? mama cat ati scris,am avut ce pedala din urma ines,eu stau in Portugalia, paarca a spus mada |
| INES |
21-05-2007, 10:08 PM
|
|
ce poezie frumoasa, ines da , merci dar tu vezi ce citite suntem?? -------------------- ![]() |
| bubulinutza |
21-05-2007, 10:11 PM
|
ce poezie frumoasa, ines da , merci dar tu vezi ce citite suntem?? ![]() -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:51 PM |