![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tania |
21-05-2007, 10:11 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
l-am intrebat si il doare capul ... nu am fost eu prea dragastoasa ca nu am cum ... dar i-am facut ceva de papa ... i-am dat o pastila si l-am pupat pe frunte si l-am iertat ca nu a facut nimic prin casa ... ajunge ? destul al meu e pedepsit ...........15 min revin io cu problemele mele de amor... tocmai m-am uitat la niste poze cu tipul -v- si mi se pare ca nu il mai cunosc nu pare baiatul pe care il iubeam eu... parca e venit de undeva de departe si nu il cunosc simt asa un gol cand ma uit la pozele lui... sufar si sunt usurata in acelasi timp.. asta e bine ... si eu am avut aceesi senzatie cand m-am reintalnit cu fostul .. mi-e rusine sa o spun dar parca imi era scarba de el .. , parca mi se parea ca ma priveste ca un marlan si as fi fugit doua mile doar sa nu ma atinga eu oricum sunt handicapata ... la genul ca mereu mi se face ... (hai sa nu zic greata) dupa prima noapte de sex (orice ar fi) - pe moment imi place , dar dimineatza .. apoi sunt super incantata ... iar cand vine despartirea la vreo cateva sapt am acceasi senzatie .. dupa care imi trece ... acum sunt friend cu fostul nu aruncati cu pietre .. dar asa sunt eu cine arunca cu pietre???? nu vezi ca aici sunt "cu toata tigla pe casa".... eu l-am mintit azi ca nu am sunat o pe soacra mea si sta bosumflat prin casa, dar ce stie el...eu am vb cu ea de cateva ore bune, dar este pedepsit si are voie sa stea ........cum o vrea asta pana oi zice eu STOP, gata cu supararea e ziua soacrei mele , draga SA MI TRAIASCA sa-ti traiasca soacra |
| INES |
21-05-2007, 10:11 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
buna seara dragutele mele!!! ce mai faceti fetelor? mama cat ati scris,am avut ce pedala din urma ines,eu stau in Portugalia, paarca a spus mada ahaaaa, te -am prins , deci in coasa mea in ce punct cardinal al portugaliei??? si uite cum o punem noi de-o intalnire -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lenomiss |
21-05-2007, 10:14 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
|
| tania |
21-05-2007, 10:22 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
buna seara dragutele mele!!! ce mai faceti fetelor? mama cat ati scris,am avut ce pedala din urma ines,eu stau in Portugalia, paarca a spus mada ahaaaa, te -am prins , deci in coasa mea in ce punct cardinal al portugaliei??? si uite cum o punem noi de-o intalnire chiar in sud,60km de Spania in Faro daca ai auzit tu? |
| Lenomiss |
21-05-2007, 10:31 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
plec la nani
va pup pe toate |
| tania |
21-05-2007, 10:36 PM
|
|
| INES |
21-05-2007, 10:56 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
buna seara dragutele mele!!! ce mai faceti fetelor? mama cat ati scris,am avut ce pedala din urma ines,eu stau in Portugalia, paarca a spus mada ahaaaa, te -am prins , deci in coasa mea in ce punct cardinal al portugaliei??? si uite cum o punem noi de-o intalnire chiar in sud,60km de Spania in Faro daca ai auzit tu? eu de faro nu prea am auzit , dar tu de castellon sigur ai auzit , stau in benicasim, o localitate intre CASTELLON SI OROPESA deci stai foarte aproape de spania , doar mai departe de mine dar nu-l vad un incovenient, ne descurcam noi plec la nani va pup pe toate noapte buna si -------------------- ![]() |
| INES |
21-05-2007, 11:07 PM
|
|
e clar , patroana nu mai vine si eu am ramas cu buza .......umflata
fetelor , eu de maine nu cred ca mai pot intra, azi a fost oferta maine am de facut , manichiura mamei , pensat, de aranjat un dormitor ptr oaspeti si bomboana pe coliva........sa pregatesc manacare miercuri toata ziua ocupata si de joi....gata , adio forum, dar poate totusi ca voi intra sa va salut , chiar daca foarte tarziu in noapte. noapte buna fetelor ![]() -------------------- ![]() |
| mirela62 |
22-05-2007, 07:58 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna dimineata.
Aseara nu mi-a mers net-ul aproape deloc acasa, nu stiu ce-a avut, n-am putut sa intru in contact nici cu Mada, ca sa vad poze, nici pe forum. Deci, ce mai faceti, mai fetite-dragute????? Mai, daca avem vizitatori, inseamna ca suntem niste personalitati!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 08:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
moaaaaaaaa, da ce ati mai vorbeli aici......si ce m-a mai certat Ines.......... Hai la o cafea sa va treaca ![]() mada,pe unde umbli scumpa? nu te vede omul azi Acum sunt aici, dar cred ca tu esti l muncuta...............te pup Neata Leno, ce faci draguta? Ai lipsit cateva zile........ e ziua soacrei mele , draga SA MI TRAIASCA Sa-ti traiasca! Deci ai sot ![]() acum am ajuns si eu acasa am fost la scoala, la gym si la cora sa cumpar una-alta ca batea vantul prin frigy am mai slabit un kg si putin va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup Yupiiiiiiiii Buna dimineata. Aseara nu mi-a mers net-ul aproape deloc acasa, nu stiu ce-a avut, n-am putut sa intru in contact nici cu Mada, ca sa vad poze, nici pe forum. Deci, ce mai faceti, mai fetite-dragute????? Mai, daca avem vizitatori, inseamna ca suntem niste personalitati!!!!! Mire draga, eu am, deschid pozaria muuuuuuulte ore aseara, cred ca le-au vazut toti vizitatorii.........lasa, ca mai incercam si diseara... Azi am avut una dintre cele mai proaste zile din a mea viata ce mai .. sunt un pachet de nervi sunt obosita atat de tare incat imi vine sa plang si maine am un referat de sustinut si un examen de dat ... Heeeeeeeeeeiiiii, saracu' de tine. Hai aici sa-ti dau un pup sa treaca ma simt libera, simo... eliberata de dragostea asta care ma sufoca... si eu m-am intalnit cu fosti iubiti si parca mi-era asa rusine, greata, sila...cum vrei tu ma gandeam, doamne! ce a fost in capul meu??? cum de m-a atins asta vreodata???!!! asa ca nu esti tu loca e oarecum firesc Ce ma bucur pt tine......asa, fii vesela! mai fetelor cum se intampla ca mereu gasesc pustiu pe aici? bine,nu sunt chiar singura... sunt cu vizitatorii mai,ce va trebuia sa vorbiti de restaurant turcesc?? slabiciunea mea! mada,dupa ce pleaca b mergem la rst turcesc de langa autogara! ma simt f obosita. as vrea sa trag un Pui de somn si dupa voi merge la priveghi. va tzuc!!! Lu, te simti bine? Abia astept sa vii sa stam de vorba. Pup Eu tot pierd jurnalul asta de pe lista Am venit sa va urez LA MULTI ANI tuturor elenelor (si constantinilor) care sunteti sau care aveti in familie sarbatoriti Va pupic pe toate cu mare drag Dar unde umblii tu fata de nu prea ai timp? Hmm? Te pup si eu back mai veniti si pe acasa??? ca mai sunt care mor de foame pe aici eu v-am dat fasole azi , voi??? Iti dau eu, cu ce vrei sa te servesc? Asta e buna? ![]() |
| dany |
22-05-2007, 08:44 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.225 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , Mada ! Multumim de cafea ... poate mai faci o tura ca nu a ajuns pentru toata lumea
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| julyalina |
22-05-2007, 08:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza dulcikule
io am venit la cafelutza de dimineatza ca ma astepta o zi grea te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
22-05-2007, 08:46 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus!
Oauuuuuu cum arata cafeaua aia -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Amazoana |
22-05-2007, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ines, fetelor, sa va servesc cu cate ceva, ca am numai reclamatii.
Va servesc pt toata ziua, ok? o supa pt pranz ![]() O friptura , un piure si salata (multa ca stiu ca va place)![]() ![]() ![]() ![]() Desertul si ceva de baut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Este bautura mea preferata..........E bine? V-ati saturat? Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 22-05-2007, 08:49 AM |
| INES |
22-05-2007, 08:47 AM
|
|
neataaaaa
au ajuns si ratacitorii????? mirela m-ai lasat cu mizerie mada , tu chiar meriti sa fii certata , ptr m-ai lasat cu gatul uscat toata ziua norocul tau ca te-au salvat prietenele si mi-au dat ceva de mancat si baut v-am adus si eu cafea, voua cu putin lapte , dar vedeti ca o dau cu dragoste ![]() dar si mie una neagra , ca voi mi-ati adus cu lapte ![]() va urez o zi buna -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:36 PM |