![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lenomiss |
22-05-2007, 07:22 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
am venit sa ma vait azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua imi vine sa imi dau palme si alta nu azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici.. am obosit tare!!!! si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti sunt o mare nesimtita!!!! vreau sa slabesc si cad in ispita cum ies din bloc!!!!!!!! somebody kill me, pls albeni yum yum .. au fost buni macar ? |
| Amazoana |
22-05-2007, 07:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
am venit sa ma vait azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua imi vine sa imi dau palme si alta nu azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici.. am obosit tare!!!! si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti sunt o mare nesimtita!!!! vreau sa slabesc si cad in ispita cum ies din bloc!!!!!!!! somebody kill me, pls albeni yum yum .. au fost buni macar ? Seara Ce-i aia albeni? Si eu dau cu ...cii in fasole imediat. S-a dus Bog sa ia o boema ceva si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaaaaa Abia astept sa vina....In seara asta tre sa facem si o tava, doua, cinci de fursecuri Tania, Leno, Bubu, ce faceti?Stiti ceva? Sper sa nu se supere pe mine, dar eu nu stiu cine este Ralu |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tania |
22-05-2007, 07:41 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
hello mada
ralu,e o buna prietena de-a mea si a mirelei! e o fata buna si prietenoasa!! daca mergi la mine in jurnal,o poti vedea si in poze. ai grija sa nu arzi fursecurile |
| Amazoana |
22-05-2007, 07:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| raluxy |
22-05-2007, 07:56 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 13 Inscris: 18-05-2007 Membrul Nr.: 299 Dispozitie: clown Sex: Feminin |
Scuze Mada, ca eu nu m-am prezentat
Nici eu nu prea intru pe net in ultima vreme ca am mult de invatat si nu prea am timp. Dar tot imi fac chit ca scriu cateva randuri. Inca ma obisnuiesc cu acest jurnal si il tot pierd No, sper ca e ok ca trec pe aici. Eu nu ma supar daca nu. Oricum, va pup si va urez o seara cat mai faina! |
| tania |
22-05-2007, 08:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
hello mada ralu,e o buna prietena de-a mea si a mirelei! e o fata buna si prietenoasa!! daca mergi la mine in jurnal,o poti vedea si in poze. ai grija sa nu arzi fursecurile Ola tania. Dei stii ce-s fursecurile, hmm? mi-am dat seama,am citit cateva paginii in urma ca aveai rusiiii ralu scumpa mada e o scumpete de fata.. |
| Amazoana |
22-05-2007, 08:01 PM
|
Scuze Mada, ca eu nu m-am prezentat Nici eu nu prea intru pe net in ultima vreme ca am mult de invatat si nu prea am timp. Dar tot imi fac chit ca scriu cateva randuri. Inca ma obisnuiesc cu acest jurnal si il tot pierd No, sper ca e ok ca trec pe aici. Eu nu ma supar daca nu. Oricum, va pup si va urez o seara cat mai faina! PLS, PLS, PLSSS, NU TE SUPARA PE MINE Ma gandeam eu ca esti o tipa de treaba daca esti prietena cu ele.....hai te rog, nu te supara, esti binevenita.... Tatia, am vrut sa postez la tine, insa mi s-a restartat calculatorul si la cat de greu se deschid paginile.........o las pe alta data. Dar voi intra. Va pup Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 22-05-2007, 08:02 PM |
| mirela62 |
22-05-2007, 08:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Mada, sa nu te iei de Ralu!!!!
Ralu, scumpa, ce faci? Eu am stat cu ochii in petz pana acuma, impreuna cu Anto, a-nceput un nou concurs, deci, va rog, hraniti pisicutele, a mea si a lui Anto, plus papagalul, ca mereu uit de el. Va multumim si va pupam anticipat!!!!!! Bubu, fata, nu face o tragedie, asta este!! Leno, unde-i juice-ul????? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| bubulinutza |
22-05-2007, 08:16 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine
am venit sa ma vait azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua imi vine sa imi dau palme si alta nu azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici.. am obosit tare!!!! si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti sunt o mare nesimtita!!!! vreau sa slabesc si cad in ispita cum ies din bloc!!!!!!!! somebody kill me, pls albeni yum yum .. au fost buni macar ? au fost bune, dar sunt asa supy acum.. ziceam ca vreau sa ma fac slaba si frumoasa...si mananc albeni am venit sa ma vait azi nu am iesit din casa decat pana la scara vecina sa platesc intretinerea...ce imi zic??? daca tot ai facut azi atata treaba, ti-a fost si rau!!! de ce sa nu te rasfeti cu un dulce...si nu m-am oprit la unul..mi-am luat 2 albeni si le-am mancat pe amandoua imi vine sa imi dau palme si alta nu azi am stat numai in casa: am spalat 3 masini, am spalat si de mana..mi-am facut o friptura de la care mi s-a facut rau.. am si strans p'aici.. am obosit tare!!!! si la sf zilei am dat cu ....in fasole, daca ma intelegeti sunt o mare nesimtita!!!! vreau sa slabesc si cad in ispita cum ies din bloc!!!!!!!! somebody kill me, pls albeni yum yum .. au fost buni macar ? au fost bune, dar sunt asa supy acum.. ziceam ca vreau sa ma fac slaba si frumoasa...si mananc albeni au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!! numai eu nu -------------------- ![]() ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 08:33 PM
|
|
| bubulinutza |
22-05-2007, 08:38 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!! numai eu nu Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21 nu am voie? -------------------- ![]() ![]() |
| Amazoana |
22-05-2007, 08:39 PM
|
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!! numai eu nu Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21 nu am voie? La 21 ai. Dar ai o fata de copilut................... |
| INES |
22-05-2007, 08:39 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
salut gagici
![]() fursecuri si numai fursecuri, chiar asa , vezi sa nu le arzi ![]() fetelor , acum am ajuns si-s trista tare am stau un pic pe net si apoi ma duc sa-mi sui picioarele pe pereti , ca-s cat 2 butoiase ![]() -------------------- ![]() |
| bubulinutza |
22-05-2007, 08:40 PM
|
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!! numai eu nu Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21 nu am voie? La 21 ai. Dar ai o fata de copilut................... cati ani imi dadeai tu asa??? -------------------- ![]() ![]() |
| INES |
22-05-2007, 08:40 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
vreau sa fac si io fursecuri, dar nu am cu cine au plecat 2 prieteni acum d la mine...o ea+un el..si ei fac fursecuri diseara!!!!!!!!!! numai eu nu Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21 nu am voie? La 21 ai. Dar ai o fata de copilut................... lasa draga ca ai sa te saturi de fursecuri -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:39 PM |