![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
23-05-2007, 08:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
mersi pt cafea...atata tot si sa ai o zi super Multumesc la fel Esti suparata pe mine? de ce zici "atata tot"? BUNA DIMINEATA FETELOR, am venit cu cafeluta si sa stam la taclale ![]() si voua va dau un cortado ![]() Fii serioasa, Mada draga ca nu ma supar eu asa de usor Si cu fursecurile.....mai din cand in cand ca numai in noiembrie ne mutam impreuna...asta e;) Tanya draga mea, ma enerveaza la clme idieta ca nu merge cum trebuie asa ca scuza-mi te rog absentele Mada, mersi de primire! Uite, ti-am adus o floricica BAFTA CAT CUPRINDE chiar asa , avem doctor acum vezi ca si eu am o gramada de probleme de sanatate si te mai asteptam p aci Neata Ina. Mai ai o ora si un sfert pana iti vin musafirii, nu? Ce-i aia cortado? |
| INES |
23-05-2007, 08:48 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
azi nu mai am chef de musafiri , m-am trezit cu fundul in sus
aseara eu am ajuns sus in dormitor , iar omul meu a mai ramas la televizor si a adormit lasa ca vede el.. nu stiu ce am azi , dar e clar....nu mai am chef de musafiri nu stiu cum a fost ziua de ieri ptr voi , dar ptr mine au fost 9 ceasuri rele , nu 3 in afara faptului ca am muncit si acasa si la bar........m-am certat aproape cu toata lumea, incepand cu parintii si terminand cu una la telefon... parca ma impingea ceva de la spate sa ma cert cu toti.... eee , asa s eu rea, ca doar se stie ca mai dau si cate un pumn sper ca azi nu voi repeta ziua de ieri voi ??? la munca??? ce calm si placut este aici!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
23-05-2007, 08:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buueeeeeeeeeiiiiiiiii si nu ai spus nimic ieri........
Hai poate dupa ce bei cafeaua, iti trec nervii si iti primesti musafirii cu zambetul pe buze si sufletul deschis....ce zici? Dany dulce, mi-e dor de tine........ |
| INES |
23-05-2007, 08:59 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
cortado este o cafea
trei sferturi cafea si un sfert lapte si se face in paharelul pe care il vezi , zici ca i de tuica la noi pai stai sa vezi cate cafele se bea pe aici: cafe solo =cafea simpla, expreso cafe largo= cafea larga cafe con leche =cafea cu lapte cafe con leche largo de cafe , sau corto de cafe cafe del tiempo= cafea cu gheata cortado cortado largo de cafe cortado corto de cafe cortado del tiempo cafe descafeinado de : sobre ori de machina= de plic sau la masina carajllo= o cafea care se face cu alcool, ori vrei tu, se arde alcoolul cu zahar si apoi se pune cafea haoleuuu mamaaaa, cand am venit prima oara......am crezut ca s nebuni, de modifica asa de mult cafelele astea , dar pana la urma m am obisnuit ee , si mai sunt dar nu mi vin acum in cap ei mai beau si ceaiuri combinate cu tot felul de ..ciudatenii, alcool, lapte...... -------------------- ![]() |
| anaoi |
23-05-2007, 09:02 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
nu sunt suparata...dar ploua, si ieri am fost la pedichiura si ink doare si e mult de lucru si maine plec si nu am bagajele facute si lista poate continua....buf
|
| INES |
23-05-2007, 09:04 AM
|
|
Buueeeeeeeeeiiiiiiiii si nu ai spus nimic ieri........ Hai poate dupa ce bei cafeaua, iti trec nervii si iti primesti musafirii cu zambetul pe buze si sufletul deschis....ce zici? Dany dulce, mi-e dor de tine........ nu prea vb eu atunci pe moment , eu trebuie sa fiu putin gadilata sa mi dau drumul de ce ??? ma ajutai??? chiar asa , pe unde sunt fetele? bubu e somnoroasa luissa , azi are inmormantarea??? sau a fost ieri?? dany??? eu sunt fata mai-mai , am promis ca vin sa va salut macar la cafea si ma tin de cuvant nu sunt suparata...dar ploua, si ieri am fost la pedichiura si ink doare si e mult de lucru si maine plec si nu am bagajele facute si lista poate continua....buf se vede treaba ca nu s singura mohorata si aici ploua, probabil asta i cauza -------------------- ![]() |
| julyalina |
23-05-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza dulcikule
am vazut discutia de la anca din jurnal si ... ia spune tu la baba ce inaltime ai si cate kg -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luisssa |
23-05-2007, 09:07 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
good morning gagici!
a iesit soarele! mai fetelor,ati avut mancarici la deste? ines,de ce spuneai ca nu vei mai putea intra aici? |
| INES |
23-05-2007, 09:12 AM
|
|
bag de seama ca azi nu suntem in apele noastre
![]() good morning gagici! a iesit soarele! mai fetelor,ati avut mancarici la deste? ines,de ce spuneai ca nu vei mai putea intra aici? oooooooo ai aparut??? care soare fata???? nu vezi ca la mine ploua???? pai de ieri trebuia sa vina ceniva la mine , dar s a amanat ptr azi maine dimineata nu fac prezenta la cafea ptr ca sunt la spital , de la spital ma duc cu ceva acte si apoi la bar , pleaca mama in rom si raman doar eu cu tata, asta doar pana marti , deci voi baga munca si zi si noapte -------------------- ![]() |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:14 AM
|
cortado este o cafea trei sferturi cafea si un sfert lapte si se face in paharelul pe care il vezi , zici ca i de tuica la noi pai stai sa vezi cate cafele se bea pe aici: cafe solo =cafea simpla, expreso cafe largo= cafea larga cafe con leche =cafea cu lapte cafe con leche largo de cafe , sau corto de cafe cafe del tiempo= cafea cu gheata cortado cortado largo de cafe cortado corto de cafe cortado del tiempo cafe descafeinado de : sobre ori de machina= de plic sau la masina carajllo= o cafea care se face cu alcool, ori vrei tu, se arde alcoolul cu zahar si apoi se pune cafea haoleuuu mamaaaa, cand am venit prima oara......am crezut ca s nebuni, de modifica asa de mult cafelele astea , dar pana la urma m am obisnuit ee , si mai sunt dar nu mi vin acum in cap ei mai beau si ceaiuri combinate cu tot felul de ..ciudatenii, alcool, lapte...... Mmmm, pt mine care-s moarta dupa cafea, acolo este raiul..............vin io odata si tine-te cheltuiala pe cafele. Cand am fost in Grecia, am innebunit pe toata lumea cu cafelele mele. Nu stiu ce am avut, dar ced ca beam 8-9 cafele pe zi. Deja nu ma mai intreba nimeni ce beau. nu sunt suparata...dar ploua, si ieri am fost la pedichiura si ink doare si e mult de lucru si maine plec si nu am bagajele facute si lista poate continua....buf Daaa si aici a plouat tare..... Unde pleaca Dylly iar? pup eu dulce sa treaca indispozitia asta.... |
| INES |
23-05-2007, 09:14 AM
|
|
'neatza dulcikule am vazut discutia de la anca din jurnal si ... ia spune tu la baba ce inaltime ai si cate kg buna dimineata nu ti mai zice baba draga la cei 18 ani ai tai................ nu i niciuna ma mare de 20 aici -------------------- ![]() |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:15 AM
|
nu prea vb eu atunci pe moment , eu trebuie sa fiu putin gadilata sa mi dau drumul de ce ??? ma ajutai??? chiar asa , pe unde sunt fetele? bubu e somnoroasa luissa , azi are inmormantarea??? sau a fost ieri?? dany??? eu sunt fata mai-mai , am promis ca vin sa va salut macar la cafea si ma tin de cuvant Incercam sa te ajut, ca fizic oricum nu aveam cum.................. |
| luisssa |
23-05-2007, 09:15 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
bag de seama ca azi nu suntem in apele noastre ![]() good morning gagici! a iesit soarele! mai fetelor,ati avut mancarici la deste? ines,de ce spuneai ca nu vei mai putea intra aici? oooooooo ai aparut??? care soare fata???? nu vezi ca la mine ploua???? pai de ieri trebuia sa vina ceniva la mine , dar s a amanat ptr azi maine dimineata nu fac prezenta la cafea ptr ca sunt la spital , de la spital ma duc cu ceva acte si apoi la bar , pleaca mama in rom si raman doar eu cu tata, asta doar pana marti , deci voi baga munca si zi si noapte da mai,am citit ca va pleca mama ta in ro. dar chiar nu vei avea timp sa intri macar cu o urare de zi buna?!?!? sper ca nu e ceva grav de trebuie sa ajungi la spital. |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:16 AM
|
|
| INES |
23-05-2007, 09:16 AM
|
|
luisooooooo
fata , tu stai sau pleci?????? intri asa ca o fantoma si dispari in ceata mirela de ce nu i la cafea??? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:30 PM |