![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubulinutza |
23-05-2007, 09:31 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
unde te duci??
la ce ora? -------------------- ![]() ![]() |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
dulci vad ca azi ai fost mai cumintica cu papa Buna Anca multumesc, am fost cumintica, asa? Am avut musafire de vaza in seara asta. Te las sa ghicesti........ Buna seara. Moooama, ce liniste pe-aicea!!!! Really? cumintele fete am buna seara ce faceti? Buna Tania, ce faci draguta? Cum a fost la serviciu azi? cioc cioc .. buna fetelor .. am venit cu flori ![]() Bubu .. esti asa frumoasa scumpa .. nu ca acum nu ai fi Buna seara. Moooama, ce liniste pe-aicea!!!! buey Mire .. ce faci in weekend ? Buna Leno, multumim pt flori Bubu, erai frumoasa si mai ales dulce foc uite sunt obosita de mor tastez cu nasul azi mi-am dat o unghie pe razatoare si am facut-o praf maine ma duc sa imi fac analizele si tre sa stau pana la 11 nemancata besitos !! Pt ce-ti faci analizele? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lenomiss |
23-05-2007, 09:38 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
|
| Amazoana |
23-05-2007, 09:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Nimereeeesti tu. Sepr sa-ti iasa toate Ok! Si de ce nu ar fii asa? Esti tanara, mananci corect, faci miscare.... Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? Daaaa, VDRL si plamani......ochi nu? nu porti ochelari? Ca stai si tu destul de mult la calc..... |
| Lenomiss |
23-05-2007, 09:43 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Nimereeeesti tu. Sepr sa-ti iasa toate Ok! Si de ce nu ar fii asa? Esti tanara, mananci corect, faci miscare.... Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? Daaaa, VDRL si plamani......ochi nu? nu porti ochelari? Ca stai si tu destul de mult la calc..... pai cred ca tre sa imi pun si eu ochelari .. oricum am purtat pana la 12 ani .. acum vad bine, dar imi obosesc ochii parca mai repede ... si vorba ta .. la cat stau in fata calculatorului ..' sper sa nu imi prescrie iar .. la cat m-am bucurat eu cand am scapat de ei hai k ai fost tare ou fi eu tanara .. dar cu mancatul corect ... miscarea |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:44 PM
|
pai cred ca tre sa imi pun si eu ochelari .. oricum am purtat pana la 12 ani .. acum vad bine, dar imi obosesc ochii parca mai repede ... si vorba ta .. la cat stau in fata calculatorului ..' sper sa nu imi prescrie iar .. la cat m-am bucurat eu cand am scapat de ei hai k ai fost tare ou fi eu tanara .. dar cu mancatul corect ... miscarea Lasa ma ca esti sexi cu ochelari...... |
| bubulinutza |
23-05-2007, 09:44 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? merg eu cu tine trec si te iau de undeva din drum..adica de pe la noi de prin cartier -------------------- ![]() ![]() |
| Lenomiss |
23-05-2007, 09:48 PM
|
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? merg eu cu tine trec si te iau de undeva din drum..adica de pe la noi de prin cartier Doaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !??!!?? Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti cea mai tare !!!! Vb pe mess sau prin mesaje ca acum vreau si eu sa ma duc la nani Supeeeeer !!! Multam !!! Sigur nu ai treaba sau ceva nu ?? pai cred ca tre sa imi pun si eu ochelari .. oricum am purtat pana la 12 ani .. acum vad bine, dar imi obosesc ochii parca mai repede ... si vorba ta .. la cat stau in fata calculatorului ..' sper sa nu imi prescrie iar .. la cat m-am bucurat eu cand am scapat de ei hai k ai fost tare ou fi eu tanara .. dar cu mancatul corect ... miscarea Lasa ma ca esti sexi cu ochelari...... |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:50 PM
|
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? merg eu cu tine trec si te iau de undeva din drum..adica de pe la noi de prin cartier Doaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !??!!?? Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti cea mai tare !!!! Vb pe mess sau prin mesaje ca acum vreau si eu sa ma duc la nani Supeeeeer !!! Multam !!! Sigur nu ai treaba sau ceva nu ?? pai cred ca tre sa imi pun si eu ochelari .. oricum am purtat pana la 12 ani .. acum vad bine, dar imi obosesc ochii parca mai repede ... si vorba ta .. la cat stau in fata calculatorului ..' sper sa nu imi prescrie iar .. la cat m-am bucurat eu cand am scapat de ei hai k ai fost tare ou fi eu tanara .. dar cu mancatul corect ... miscarea Lasa ma ca esti sexi cu ochelari...... Vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, ce ma enervati! Sa vedeti ce-o enervati pe Mirela! Sac, sac! Eu am avut musafiri in seara asta: pe Tzutzi si pe Luchi, de aici din jurnal. Na! |
| Lenomiss |
23-05-2007, 09:53 PM
|
unde te duci?? la ce ora? am programare maine la 11:30 la medicover plevnei .. sincer nici nu stiu unde e ... sper sa nimeresc Buna Katty Am scris mai sus dulcico .. sunt analizele de rutina pt angajare .. sange si plamani presupun nu ? merg eu cu tine trec si te iau de undeva din drum..adica de pe la noi de prin cartier Doaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !??!!?? Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti cea mai tare !!!! Vb pe mess sau prin mesaje ca acum vreau si eu sa ma duc la nani Supeeeeer !!! Multam !!! Sigur nu ai treaba sau ceva nu ?? pai cred ca tre sa imi pun si eu ochelari .. oricum am purtat pana la 12 ani .. acum vad bine, dar imi obosesc ochii parca mai repede ... si vorba ta .. la cat stau in fata calculatorului ..' sper sa nu imi prescrie iar .. la cat m-am bucurat eu cand am scapat de ei hai k ai fost tare ou fi eu tanara .. dar cu mancatul corect ... miscarea Lasa ma ca esti sexi cu ochelari...... Vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, ce ma enervati! Sa vedeti ce-o enervati pe Mirela! Sac, sac! Eu am avut musafiri in seara asta: pe Tzutzi si pe Luchi, de aici din jurnal. Na! Buey .. noi o invitam si pe Mirela cu draga inima Sa nu mai zica ca mergem la "suce" fara ea ... dar asta daca o prindem pe aici ca eu de cand o fugaresc .. prin toate partile sa o intreb ce face in weekend. Eu mai am o mana si pt Mirelusha daca vrea sa merga sa ma tina de mana |
| tania |
23-05-2007, 09:57 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
ooo,ce fain ca va puteti intalni
numai eu nu am norocul asta sandrina poza e super mada,serviciu e bine a mai trecut o zi |
| Amazoana |
23-05-2007, 09:58 PM
|
|
| Lenomiss |
23-05-2007, 10:00 PM
|
la ce ora?Buey .. noi o invitam si pe Mirela cu draga inima Sa nu mai zica ca mergem la "suce" fara ea ... dar asta daca o prindem pe aici ca eu de cand o fugaresc .. prin toate partile sa o intreb ce face in weekend. Eu mai am o mana si pt Mirelusha daca vrea sa merga sa ma tina de mana Gata imi pica ochii in gura Sunt prea obosita ... Sandrina .. vb maine dimineazata pe mess sau la telefon acolo tre sa fiu la 11:30 atunci am programarea vedem noi cum ne orientam ..si unde ne intalnim ![]() |
| tania |
23-05-2007, 10:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
ooo,ce fain ca va puteti intalni numai eu nu am norocul asta sandrina poza e super mada,serviciu e bine a mai trecut o zi Dar si cand vii tu in tara....nu vii si la mare? ne vedem noi atunci, pai nu? cine stie?! poate intr-o zi ne vom intalni tu nu vi in concediu?? |
| Amazoana |
23-05-2007, 10:02 PM
|
Noapte buna Leno
Fetelor si eu ma culc. Va pup |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:25 PM |