![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
24-04-2007, 03:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dulci, daca nu risti nu reusesti
-------------------- |
| Amazoana |
24-04-2007, 04:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
eu cred ca ar trebui sa te intalnesti cu respectiva tipa si sa ceri detalii clare despre job si firma. eventual pui pe o hartie ce intrebari ai. dupa care pui in balanta bunele si relele si iei o decizie. e normal sa-ti fie teama, dar intotdeauna tre sa risti putin in ceea ce priveste cealalta problema, diseara faci o baie si iti scoti fatza de serviciu Sar'na pt ajutor! Dulci, daca nu risti nu reusesti Asa-i, stiu, dar mi-e teama....si asa mi se pare ca-i joc p'astia de la scarbiciul actual pe la spate daca fac asta..... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
24-04-2007, 07:34 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Neata Completez meniul de ieri cu 5 sarmalute mici de la Carefour si un mar Azi am mancat: - 2 felii de paine - putina branza Philadelphia -2 feliute de salam Victoria - o cafea cu 1/2 ling miere - un 3 in 1 - un ceai neindulcit Alo, buna, dragutza mea!!! Iata ca mi-am facut si eu cont!! Trebuia sa-mi fi spus de site-ul asta mai demult! Reao!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Titou |
24-04-2007, 07:52 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
N'seara Mada ,abea astept si eu sa vad poze cu noile amenajari ,o sa fie foarte frumos mai ales ptr ca o sa fie nou ,iar efortul o sa fie meritat ,cand faci tu este mai bine ptr ca iti faci cum vrei .
Ptr oferta aia si eu ti-as spune sa vezi exact despre ce este vrb si apoi sa analizezi bine daca merita sau nu . Despre problema soacrei nu stiu nica . Si eu sunt tare obosita si as avrea inapoi vacanta insa trebuie sa continuam si sa visam la vacanta de vara PS -Mirelus maica ,bine ai venit si mataluta pe aici |
| Amazoana |
24-04-2007, 07:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Asaaaaa fetele mele dragi!
![]() ![]() Cat imi este de drag sa va vad aici! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mirela draga sigur cunosti persoana de mai sus Titou, multumesc frumos pt sfaturi! Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 24-04-2007, 08:02 PM |
| dany |
24-04-2007, 08:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
E super dulce pustiul ala !!!!!!!
Dulci , cine nu risca nu castiga , nu ? Cum au spus si fetele : vorbeste cu acea tipa si vezi ce zice . daca nu iti convine ... macar stii ca ai incercat . In legatura cu par nespalat , unghii murdare , etc .... ne luam de mana , sor-mea Dar macar stim ca aratam asa doar ca sa arate casa noastra bine ... deci avem un motiv . Nu ca am fii noi nespalate ..... JOKE !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Amazoana |
24-04-2007, 08:40 PM
|
E super dulce pustiul ala !!!!!!! Dulci , cine nu risca nu castiga , nu ? Cum au spus si fetele : vorbeste cu acea tipa si vezi ce zice . daca nu iti convine ... macar stii ca ai incercat . In legatura cu par nespalat , unghii murdare , etc .... ne luam de mana , sor-mea Dar macar stim ca aratam asa doar ca sa arate casa noastra bine ... deci avem un motiv . Nu ca am fii noi nespalate ..... JOKE !!!! Chiar ca, Dani dulce, noi doua suntem cu santierele. Dar sa te tii ce mandre vom fii cand terminam. Tre sa-i tragem o petrecere, nu? Si eu am acelas gand acum: baie, putin TV si nani. |
| dany |
24-04-2007, 08:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
De acord cu petrecerea ..... dar o facem la mine , ok ? Sa fie si la mine gata ... nu doar la tine
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
24-04-2007, 08:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Petrecere
-------------------- |
| dany |
24-04-2007, 09:23 PM
|
Chiar crezi ca va putem uita , Ina ?????? No way !!
Impreuna la bine si la rau !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tzutzi80 |
24-04-2007, 10:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mada ai grija cu oferta aia! Sa stii ca eu am patit-o odata. Lucram la un hotel de 3* si o cunostiinta isi deschidea unul de 4*. Ma tentat cu un salariu mai bun, eu am plecat, i-am organizat receptia, si dupa jumatate de an, cand s-a prins cum e treaba si se formasera celelalte fete....m-a rugat sa imi prezint demisia, ca sa nu ma dea ea afara
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
25-04-2007, 09:19 AM
|
Mada ai grija cu oferta aia! Sa stii ca eu am patit-o odata. Lucram la un hotel de 3* si o cunostiinta isi deschidea unul de 4*. Ma tentat cu un salariu mai bun, eu am plecat, i-am organizat receptia, si dupa jumatate de an, cand s-a prins cum e treaba si se formasera celelalte fete....m-a rugat sa imi prezint demisia, ca sa nu ma dea ea afara Neata Am ajuns la serviciu Tzutzi, ce faza naspa.......nu ti-a dat nici o explicatie? |
| ina_ceva |
25-04-2007, 09:35 AM
|
O zi linistita sa ai astazi la serviciu!
-------------------- |
| anca veselie |
25-04-2007, 09:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dulci neatza
-------------------- |
| Amazoana |
25-04-2007, 10:04 AM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:31 PM |