![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
26-04-2007, 10:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza dulci!
te cert si eu, numai prostioare papi. iti recomand mai degraba iaurt cu un graham, poti sa-ti iei la serviciu si sunt mult mai bune decat croissantele -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
neatza dulci! te cert si eu, numai prostioare papi. iti recomand mai degraba iaurt cu un graham, poti sa-ti iei la serviciu si sunt mult mai bune decat croissantele Neata Anca, iaurt cu cereala mananc mai tarziu. E bine? Ma uit in lista sa vad cate pc au cerealele. Ce faci? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
26-04-2007, 10:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
iaurt cu cereale e bine.
nu-s prea bine, am o senzatie de sfarseala care dureaza de vreo sapt si imi intarzie rusii si ma chinuie -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 10:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
26-04-2007, 10:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu vine...inca...
Mai avem pana devenim matusici -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 11:01 AM
|
|
| anca veselie |
26-04-2007, 11:32 AM
|
stai sa-mi gasesc babuin, si apoi ne gandim si la bebe
-------------------- |
| luisssa |
26-04-2007, 11:57 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
olaaaaa!
mi-a spus mirelush despre forumul asta si am venit si eu sa-mi bag coada ti-ai tras jurnal! sa-ti fie de bine mandro pup |
| mirela62 |
26-04-2007, 01:07 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
He,he,he!!! Buna ziua la toata lumea!!!!
Luisssa, te-am urmarit! Mada, ce zici, ce surpriza ti-am facut?????? Bineinteles ca eu mi-am mancat la pranz sandvisul cu cartofi prajiti si snitel. Stiu ca-ngrasa, recunosc. Da' daca-mi place..... -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| luisssa |
26-04-2007, 01:35 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
He,he,he!!! Buna ziua la toata lumea!!!! Luisssa, te-am urmarit! Mada, ce zici, ce surpriza ti-am facut?????? Bineinteles ca eu mi-am mancat la pranz sandvisul cu cartofi prajiti si snitel. Stiu ca-ngrasa, recunosc. Da' daca-mi place..... mai mirelush,te tii de prostioare da' eu nu te cert eu m-am ingrasat binisor la tara pt ca se manca f tarziu si dupa o zi de munca grea aveam o pofta de mancareeeeee Mada c red ca umbla teleleu pandele |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:07 PM
|
stai sa-mi gasesc babuin, si apoi ne gandim si la bebe Asteptam rabdatoare sa ne faci matuse. Daca nu te grabesti, pana la sf anului, fac eu unul. olaaaaa! mi-a spus mirelush despre forumul asta si am venit si eu sa-mi bag coada ti-ai tras jurnal! sa-ti fie de bine mandro pup Nu-mi vine sa creeeeeeeeeeddddddd!!! Bine ai venit! Ce faci fata draga? De cand nu am mai vorbiiiiiiiiiiiiiiiiiittt.......ce dor mi-era de tine....la ce "tara" ai fost? Ce face mama ta? Mai este aici? Cat te-ai ingrasat? 2 grame? tu arati bine oricum. Eu am pus faianta si gresie in casuta (suntem pe ultima suta) apoi ne apucam de smotru. Am fost in concediu....iar acum, de ieri i'm back la scarbocea. Hai, mai zi-mi cate ceva despre tine. He,he,he!!! Buna ziua la toata lumea!!!! Luisssa, te-am urmarit! Mada, ce zici, ce surpriza ti-am facut?????? Bineinteles ca eu mi-am mancat la pranz sandvisul cu cartofi prajiti si snitel. Stiu ca-ngrasa, recunosc. Da' daca-mi place..... Super surpriza, multumesc fain frumos! Mada c red ca umbla teleleu pandele Nu-s teleleu.....muncesc, ma asteptau astia aici cu vrafuri de dosare si acte.......... Draga Titou, vad ca esti online. Vezi ce surpriza mi-a facut Mirela? Ce faci? Mi-e dor de tine |
| anca veselie |
26-04-2007, 02:08 PM
|
dulcico, cred ca-l faci tu inainte
-------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:09 PM
|
|
| anca veselie |
26-04-2007, 02:10 PM
|
pai eu vreau intai sa ma marit
-------------------- |
| luisssa |
26-04-2007, 02:14 PM
|
stai sa-mi gasesc babuin, si apoi ne gandim si la bebe Asteptam rabdatoare sa ne faci matuse. Daca nu te grabesti, pana la sf anului, fac eu unul. olaaaaa! mi-a spus mirelush despre forumul asta si am venit si eu sa-mi bag coada ti-ai tras jurnal! sa-ti fie de bine mandro pup Nu-mi vine sa creeeeeeeeeeddddddd!!! Bine ai venit! Ce faci fata draga? De cand nu am mai vorbiiiiiiiiiiiiiiiiiittt.......ce dor mi-era de tine....la ce "tara" ai fost? Ce face mama ta? Mai este aici? Cat te-ai ingrasat? 2 grame? tu arati bine oricum. Eu am pus faianta si gresie in casuta (suntem pe ultima suta) apoi ne apucam de smotru. Am fost in concediu....iar acum, de ieri i'm back la scarbocea. Hai, mai zi-mi cate ceva despre tine. He,he,he!!! Buna ziua la toata lumea!!!! Luisssa, te-am urmarit! Mada, ce zici, ce surpriza ti-am facut?????? Bineinteles ca eu mi-am mancat la pranz sandvisul cu cartofi prajiti si snitel. Stiu ca-ngrasa, recunosc. Da' daca-mi place..... Super surpriza, multumesc fain frumos! Mada c red ca umbla teleleu pandele Nu-s teleleu.....muncesc, ma asteptau astia aici cu vrafuri de dosare si acte.......... Draga Titou, vad ca esti online. Vezi ce surpriza mi-a facut Mirela? Ce faci? Mi-e dor de tine am fost la tara in tulcea in satul unde a copilarit mama conditiiiiiiiiiiiiii nexam cu wc ecologic,vai mama mea,fara baie,faceam "baie" in lighean,am dormit pe o saltea pe dusumea si azi nu pot sta in picioare,mi-au venit bucuriile si nu mai pot de durere, asa,sa continui in prima zi nu am avut apa la robinet si am baut din fantana,oribilaaaaaaaaaaaa si muncaaaaaaaa la sapat,la semanat ce sa zic nu mi-a placut deloc si dupa 1 mai va trebui sa merg iar b. mai e acasa?? felicitari pt amenajarea casei! vad ca ai fost in concediu,te distrezi |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:28 PM |