![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
26-04-2007, 02:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| luisssa |
26-04-2007, 02:18 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
pai eu vreau intai sa ma marit Fataaaaaaaaaaa, nici eu nu mi-s maritata! Si eu as vrea un bb "legal", dar nu e o conditie musai vrei sa te faci mamica? eu ,de fapt noi,mai astept |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
26-04-2007, 02:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
am fost la tara in tulcea in satul unde a copilarit mama conditiiiiiiiiiiiiii nexam cu wc ecologic,vai mama mea,fara baie,faceam "baie" in lighean,am dormit pe o saltea pe dusumea si azi nu pot sta in picioare,mi-au venit bucuriile si nu mai pot de durere, asa,sa continui in prima zi nu am avut apa la robinet si am baut din fantana,oribilaaaaaaaaaaaa si muncaaaaaaaa la sapat,la semanat ce sa zic nu mi-a placut deloc si dupa 1 mai va trebui sa merg iar b. mai e acasa?? felicitari pt amenajarea casei! vad ca ai fost in concediu,te distrezi Cam asa a fost si la Vatra Dornei. Oamenii la care am fost,a veau o casa mare si una micuta. In cea mare nu era toaleta, in cea mica era baie in toata regula, dar trebuia sa intrii mai intai in camera lor si apoi in baie...deci mi-era peste mana. Concluzia? Toilet ecolojique...sa fii vazut constipatie pe mine B este acasa, dar pleaca la sf lui mai si deja simt ca ma strange latul de gat Naspa ca tre sa te duci iar....husband ce face? pai eu vreau intai sa ma marit Fataaaaaaaaaaa, nici eu nu mi-s maritata! Si eu as vrea un bb "legal", dar nu e o conditie musai vrei sa te faci mamica? eu ,de fapt noi,mai astept Da fata, i-am zis babuinului (acesta este numele de pe acest site, dat barbatilor de pe langa casile noastre |
| luisssa |
26-04-2007, 02:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
am fost la tara in tulcea in satul unde a copilarit mama conditiiiiiiiiiiiiii nexam cu wc ecologic,vai mama mea,fara baie,faceam "baie" in lighean,am dormit pe o saltea pe dusumea si azi nu pot sta in picioare,mi-au venit bucuriile si nu mai pot de durere, asa,sa continui in prima zi nu am avut apa la robinet si am baut din fantana,oribilaaaaaaaaaaaa si muncaaaaaaaa la sapat,la semanat ce sa zic nu mi-a placut deloc si dupa 1 mai va trebui sa merg iar b. mai e acasa?? felicitari pt amenajarea casei! vad ca ai fost in concediu,te distrezi Cam asa a fost si la Vatra Dornei. Oamenii la care am fost,a veau o casa mare si una micuta. In cea mare nu era toaleta, in cea mica era baie in toata regula, dar trebuia sa intrii mai intai in camera lor si apoi in baie...deci mi-era peste mana. Concluzia? Toilet ecolojique...sa fii vazut constipatie pe mine B este acasa, dar pleaca la sf lui mai si deja simt ca ma strange latul de gat Naspa ca tre sa te duci iar....husband ce face? pai si la bunici erau 2 case cea mare si cea mica in nici una nu exista baie husband e bine,pe el nu l-am luat cu mine el a stat ca boierul in cta in civilizatieeeee si eu ma gandeam ca o sa se rupa scandurile "w.c"ului cu mine hai mai ca mai e o luna bucura=te de timpul ramas! cat va lipsi acum?? |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:27 PM
|
pai si la bunici erau 2 case cea mare si cea mica in nici una nu exista baie husband e bine,pe el nu l-am luat cu mine el a stat ca boierul in cta in civilizatieeeee si eu ma gandeam ca o sa se rupa scandurile "w.c"ului cu mine hai mai ca mai e o luna bucura=te de timpul ramas! cat va lipsi acum?? De ce l-ai lasat? Sa vada si el ce inseamna viata la tara la noi De ce sa se rupa scandurile? Lumeeeeeeeee, tu esti taca? esti slaba ca un caine Mai e o luna, sau mai putin...naiba stie...... Cred ca tot 6 luni |
| luisssa |
26-04-2007, 02:32 PM
|
pai si la bunici erau 2 case cea mare si cea mica in nici una nu exista baie husband e bine,pe el nu l-am luat cu mine el a stat ca boierul in cta in civilizatieeeee si eu ma gandeam ca o sa se rupa scandurile "w.c"ului cu mine hai mai ca mai e o luna bucura=te de timpul ramas! cat va lipsi acum?? De ce l-ai lasat? Sa vada si el ce inseamna viata la tara la noi De ce sa se rupa scandurile? Lumeeeeeeeee, tu esti taca? esti slaba ca un caine Mai e o luna, sau mai putin...naiba stie...... Cred ca tot 6 luni fata,tu esti taca nu de la greutatea mea se rupeau scandurile ci pt ca sunt destul de vechi mereu scartaiau si se miscau cand mergeam la "w.c" si ma gandeam ca voi face o tura in "piscina" husband a fost la tara anul trecut dar am plecat dimi si ne-am intors seara de ce sa-l fi chinuit o sapt acum?? b. ce zice de dorinta ta de a avea bebe? |
| anca veselie |
26-04-2007, 02:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pai eu vreau intai sa ma marit Fataaaaaaaaaaa, nici eu nu mi-s maritata! Si eu as vrea un bb "legal", dar nu e o conditie musai dar tu ai babuin, instrumentul de conceptie bebe. mie imi lipseste aceasta anexa -------------------- |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:36 PM
|
fata,tu esti taca nu de la greutatea mea se rupeau scandurile ci pt ca sunt destul de vechi mereu scartaiau si se miscau cand mergeam la "w.c" si ma gandeam ca voi face o tura in "piscina" husband a fost la tara anul trecut dar am plecat dimi si ne-am intors seara de ce sa-l fi chinuit o sapt acum?? b. ce zice de dorinta ta de a avea bebe? Ma gandeam eu ca asta vei zice........sa stii ca senzatia asta (ca voi cadea) o aveam si eu acolo. Doamne ce naspa e. Si ce parfum.... La inceput mormaia, ca e prea tanar ca carrr, ca mrrrr, apoi a spus ca abia asteapta sa-si vada bunicul tinandu-si stra-nepotul in brate.... |
| luisssa |
26-04-2007, 02:40 PM
|
mai,vad ca mi-am luat o avertizare
ce naiba am facut? am vrut sa pun la avatar o poza cu mine? nu e voie sau care e treaba??? \ca dupa ce am incercat mi-a aparut si avertizarea [[/quote] Ma gandeam eu ca asta vei zice........sa stii ca senzatia asta (ca voi cadea) o aveam si eu acolo. Doamne ce naspa e. Si ce parfum.... La inceput mormaia, ca e prea tanar ca carrr, ca mrrrr, apoi a spus ca abia asteapta sa-si vada bunicul tinandu-si stra-nepotul in brate.... [/quote] parfumul e grozav fata,pai e de bine,nu? inseamna ca ia in consideratie "propunerea" aoleoooooooo ce abrambureala am facut in postul anterior |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:44 PM
|
pai eu vreau intai sa ma marit Fataaaaaaaaaaa, nici eu nu mi-s maritata! Si eu as vrea un bb "legal", dar nu e o conditie musai dar tu ai babuin, instrumentul de conceptie bebe. mie imi lipseste aceasta anexa Inchipuie-ti ce fete au facut colegii mei, cand m-au auzit. Ei stiu ca eu scriu dosare electronice.... Fata, anexe sunt pe toate drumurile mai,vad ca mi-am luat o avertizare ce naiba am facut? am vrut sa pun la avatar o poza cu mine? nu e voie sau care e treaba??? \ca dupa ce am incercat mi-a aparut si avertizarea parfumul e grozav fata,pai e de bine,nu? inseamna ca ia in consideratie "propunerea" aoleoooooooo ce abrambureala am facut in postul anterior Fiecare poate sa-si vada propriile avertizari, eu de ex nu o pot vedea pe a ta...Nu pricep insa de ce ai luat avertisment ca ai vrut sa postezi o foto. Eu am postat si nu am luat nimic. Nessie, ne poti ajuta cu un raspuns? Da, asa am zis si eu, ca a luat-o in considerare..... Te-ai mai plimbat pe acest site? Iti place? Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 26-04-2007, 02:45 PM |
| luisssa |
26-04-2007, 02:48 PM
|
si mie mi se pare ciudat.
eu am vrut sa pun o poza personala la avatar. si mi-a aparut nu stiu ce eroare si dupa mi-a aparut avertizarea m-am plimbat putin pe site. e mai greu acum,pana ma familiarizez cu site-ul si sunt curioasa cum o sa apara postarea asta ca data trecuta am postat intr-o postare anterioara fara sa intentionez acest lucru |
| Titou |
26-04-2007, 02:51 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la [*****] ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia .
Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la..... ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:53 PM
|
si mie mi se pare ciudat. eu am vrut sa pun o poza personala la avatar. si mi-a aparut nu stiu ce eroare si dupa mi-a aparut avertizarea m-am plimbat putin pe site. e mai greu acum,pana ma familiarizez cu site-ul si sunt curioasa cum o sa apara postarea asta ca data trecuta am postat intr-o postare anterioara fara sa intentionez acest lucru AICI DACA SCRII, DUPA CE AI SCRIS TOT TU intr-un mesaj anterior, iti apar ambele postari in acelasi mesaj. Daca scrie cineva dupa tine iti apare "normal" Scuze pt lit mari. Sunt si alte fete care au foto personale la avatar.....nu pricep..... |
| luisssa |
26-04-2007, 02:54 PM
|
Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la [*****] ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la..... ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? eu sunt de acord cu avertizarile pt ca astfel se pastreaza un ton civilizat pe site banuiesc ca in mom in care ajungi la 100%avertizari esti banat eu am 10% dar chiar ca nu pricep de ce adica mi se pare absurd sa iau avertizare pt ca am vrut sa-mi pun poza la avatar... mai,asa zici tu? ca face bine sa faci o cura ecologica? |
| Amazoana |
26-04-2007, 02:55 PM
|
Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la [*****] ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la..... ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Hai ca si de tine imi place, ca te repeti Ce faci? Vad ca ai avut si tu marita experienta.... eu sunt de acord cu avertizarile pt ca astfel se pastreaza un ton civilizat pe site banuiesc ca in mom in care ajungi la 100%avertizari esti banat eu am 10% dar chiar ca nu pricep de ce adica mi se pare absurd sa iau avertizare pt ca am vrut sa-mi pun poza la avatar... mai,asa zici tu? ca face bine sa faci o cura ecologica? Sunt sigura ca o cunosti pe persoana pe care ai citat-o! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:10 PM |