![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luisssa |
26-04-2007, 02:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
si mie mi se pare ciudat. eu am vrut sa pun o poza personala la avatar. si mi-a aparut nu stiu ce eroare si dupa mi-a aparut avertizarea m-am plimbat putin pe site. e mai greu acum,pana ma familiarizez cu site-ul si sunt curioasa cum o sa apara postarea asta ca data trecuta am postat intr-o postare anterioara fara sa intentionez acest lucru AICI DACA SCRII, DUPA CE AI SCRIS TOT TU intr-un mesaj anterior, iti apar ambele postari in acelasi mesaj. Daca scrie cineva dupa tine iti apare "normal" Scuze pt lit mari. Sunt si alte fete care au foto personale la avatar.....nu pricep..... pai de asta mi se pare ciudat am vazut ca sunt si alte fete cu poze pers la avatar cert e ca mie mi-a aparut eroare cand am incercat si dupa 10% avertizare |
| anca veselie |
26-04-2007, 02:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Inchipuie-ti ce fete au facut colegii mei, cand m-au auzit. Ei stiu ca eu scriu dosare electronice.... Fata, anexe sunt pe toate drumurile fata, ce sa fac daca eu nu-mi gasesc anexul potrivit? lasa-ma sa ma mai distrez putin, macar atat -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luisssa |
26-04-2007, 02:57 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la [*****] ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Nu va mai plangeti atata ca face bine sa te sufle vantul pe la..... ,toilette ecolojique este sanatos dar trebe sa mergi cu prinzatoarea de la haine sa o pui pe nas si sa te tii bine cu ambele maini de pereti si sa te rogi sa nu vie furtuna si sa te rastoarne cu tot cu cosmelia . Chiar voiam sa intreb si eu care-i faza cu avertizarile alea ??? Hai ca si de tine imi place, ca te repeti Ce faci? Vad ca ai avut si tu marita experienta.... eu sunt de acord cu avertizarile pt ca astfel se pastreaza un ton civilizat pe site banuiesc ca in mom in care ajungi la 100%avertizari esti banat eu am 10% dar chiar ca nu pricep de ce adica mi se pare absurd sa iau avertizare pt ca am vrut sa-mi pun poza la avatar... mai,asa zici tu? ca face bine sa faci o cura ecologica? Sunt sigura ca o cunosti pe persoana pe care ai citat-o! pai ce ma tii in suspans? inseamna ca si ea ma stie,nu? vad ca se muta gasca |
| Amazoana |
26-04-2007, 03:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| luisssa |
26-04-2007, 03:09 PM
|
|
| Amazoana |
26-04-2007, 03:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Titou, mai esti? Hai ca asteapta fata confirmarea.......
Cat stai la tara acum cand te vei duce iar Luissa? |
| luisssa |
26-04-2007, 03:15 PM
|
|
| Titou |
26-04-2007, 03:17 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Luissica ma cherii suspansul face bine la inima ,iti da andrenalina ..
Mada ,am avut si eu experienta ecologica ptr ca ,cu asta am crescut si ai mei parinti nici acuma nu "prea "accepta evolutia ,numa de nevoie . ziceti merci ca nu ati incercat experientza iarna ,atunci sa va vad Mada poate se supara lumea ca am dat navala asa si mai vrb aiureli ... |
| Amazoana |
26-04-2007, 03:20 PM
|
Titou, mai esti? Hai ca asteapta fata confirmarea....... Cat stai la tara acum cand te vei duce iar Luissa? cica voi sta de vineri pana luni da' niciodata nu stii de unde sare iepurele ooofffff...... Ai MP Luissica ma cherii suspansul face bine la inima ,iti da andrenalina .. Mada ,am avut si eu experienta ecologica ptr ca ,cu asta am crescut si ai mei parinti nici acuma nu "prea "accepta evolutia ,numa de nevoie . ziceti merci ca nu ati incercat experientza iarna ,atunci sa va vad Mada poate se supara lumea ca am dat navala asa si mai vrb aiureli ... Hellooooo, este site public din cate stiu eu. Ar trebui sa se bucure ca este populat de dragute precum noi, nu sa se ofenseze. Gresesc? Iarna nu doresc sa incerc |
| luisssa |
26-04-2007, 03:22 PM
|
ei,las ca eu am avut experiente si in miezul iernii
nu zic ca e dezastru dar e greu sa te acomodezi cu un alt stil de viata din mom ce esti obisnuit cu caldura,si baie echipata cu toate utilitatile mie mi-a fost f greu in prima zi,am fost tare morocanoasa aha,face bine suspansul,nu? ok! Titou, mai esti? Hai ca asteapta fata confirmarea....... Cat stai la tara acum cand te vei duce iar Luissa? cica voi sta de vineri pana luni da' niciodata nu stii de unde sare iepurele ooofffff...... Ai MP Luissica ma cherii suspansul face bine la inima ,iti da andrenalina .. Mada ,am avut si eu experienta ecologica ptr ca ,cu asta am crescut si ai mei parinti nici acuma nu "prea "accepta evolutia ,numa de nevoie . ziceti merci ca nu ati incercat experientza iarna ,atunci sa va vad Mada poate se supara lumea ca am dat navala asa si mai vrb aiureli ... Hellooooo, este site public din cate stiu eu. Ar trebui sa se bucure ca este populat de dragute precum noi, nu sa se ofenseze. Gresesc? Iarna nu doresc sa incerc auzi la ea...,. ce crezi ca eu am dorit sa incerc iarna las ca mai vedem noi! |
| Titou |
26-04-2007, 03:23 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Luissa mama vad ca ai avut parte si tu de experiente ...
Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ... |
| Nessie |
26-04-2007, 03:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi.
Cat despre avertizare, nu are nimeni, stati linistite. Cititi aici sa va lamurit. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luisssa |
26-04-2007, 03:34 PM
|
In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi. Cat despre avertizare, nu are nimeni, stati linistite. Cititi aici sa va lamurit. buna bine v-am gasit! pe dulci o stiu in carne si oase nu numai virtual eu sunt din cta,30 de ani,casatorita eu credeam ca am primit avertizare pt ca imi apare un 10 la avertizari sub nr de membru... si de ce nu am reusit sa pun poza la avatar? Luissa mama vad ca ai avut parte si tu de experiente ... Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ... hmmmm eu inteleg ei,ce crezi tu ca am fost crescuta numa-n puf??? |
| Nessie |
26-04-2007, 03:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
buna bine v-am gasit! pe dulci o stiu in carne si oase nu numai virtual eu sunt din cta,30 de ani,casatorita eu credeam ca am primit avertizare pt ca imi apare un 10 la avertizari sub nr de membru... si de ce nu am reusit sa pun poza la avatar? Ti-a dat o eroare acolo daca nu ti-a reusit avatarul. Ce ti-a zis? trebuie sa-mi dai mai multe detalii depsre fisierul pe care ai incercat sa il pui. Cu avertizarea v-ati lamurit, da? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luisssa |
26-04-2007, 03:38 PM
|
buna bine v-am gasit! pe dulci o stiu in carne si oase nu numai virtual eu sunt din cta,30 de ani,casatorita eu credeam ca am primit avertizare pt ca imi apare un 10 la avertizari sub nr de membru... si de ce nu am reusit sa pun poza la avatar? Ti-a dat o eroare acolo daca nu ti-a reusit avatarul. Ce ti-a zis? trebuie sa-mi dai mai multe detalii depsre fisierul pe care ai incercat sa il pui. Cu avertizarea v-ati lamurit, da? da,lamurit cu avertizarea |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:09 PM |