![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
26-04-2007, 03:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Luissa mama vad ca ai avut parte si tu de experiente ... Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ... Stiu, Titou, mai tii minte? despre asta vb noi pe mess In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi. Cat despre avertizare, nu are nimeni, stati linistite. Cititi aici sa va lamurit. Nessie, multumesc frumos ca ai intervenit! Ce faci?Eu inca la muncuta, d'aia nu pot raspunde tot timpul la timp....... Noi ne stim de pe un alt site, stii despre ce vb. Fetele sunt extrem de dulci, mie una imi sunt cu adevarat aproape de inima, la fel cum imi sunteti si voi |
| luisssa |
26-04-2007, 03:59 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Luissa mama vad ca ai avut parte si tu de experiente ... Mada mie imi place aici ptr ca este mai intim si mai fain si nu as vrea sa se transforme in babilon ,daca intelegi ce vreau sa spun ... Stiu, Titou, mai tii minte? despre asta vb noi pe mess In primul rand va urez "Bine ati venit!" celor noi. Cat despre avertizare, nu are nimeni, stati linistite. Cititi aici sa va lamurit. Nessie, multumesc frumos ca ai intervenit! Ce faci?Eu inca la muncuta, d'aia nu pot raspunde tot timpul la timp....... Noi ne stim de pe un alt site, stii despre ce vb. Fetele sunt extrem de dulci, mie una imi sunt cu adevarat aproape de inima, la fel cum imi sunteti si voi mai uracioasooooo spune ca noi ne stim si "live" tre sa dau o fuga pana la veterinar cu pisoiul asa sunt eu bleaga,moarta copata merg cu pisicii la dr dar nu tin cont de durerea mea vb mai tarziu pup |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
26-04-2007, 03:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bine: dragele mele, eu cu Luissa, ne stim in carne si oase. Ne-am intalnit si tucat
|
| luisssa |
26-04-2007, 04:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
|
| Amazoana |
26-04-2007, 04:01 PM
|
mai uracioasooooo spune ca noi ne stim si "live" tre sa dau o fuga pana la veterinar cu pisoiul asa sunt eu bleaga,moarta copata merg cu pisicii la dr dar nu tin cont de durerea mea vb mai tarziu pup Iar ai pisoi??? fetelor, Luissa este disperata dupa pisicute! Bine: dragele mele, eu cu Luissa, ne stim in carne si oase. Ne-am intalnit si tucat e muuuuuult mai bine asa hai ca ies puuuuuuup Si eu pup |
| Nessie |
26-04-2007, 04:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
fetelor, Luissa este disperata dupa pisicute! [/color] Si euuuuu! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
26-04-2007, 04:06 PM
|
|
| Nessie |
26-04-2007, 04:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
am o intrebare, nick-ul cu care m-am logat, se poate schimba?[/color] Citeste aici: Schimbare nume de membru -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
26-04-2007, 04:24 PM
|
am o intrebare, nick-ul cu care m-am logat, se poate schimba?[/color] Citeste aici: Schimbare nume de membru Grazie! VA PUP FETELOR, O SEARA FRUMOASA! |
| ina_ceva |
26-04-2007, 04:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| luisssa |
26-04-2007, 05:32 PM
|
|
| lliliana |
26-04-2007, 05:47 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal Dulcika...am vrut sa iti scriu azi de vreo trei ori si de fiecare data a aparut vreun coleg/colega de serviciu
Luisssa...am cheltuit nu de mult cu pisica vreo 150 lei. Plus mersul zilnic pentru injectiile cu pricina printr-un oras infernal de aglomerat...parca shi pruncii au mashini pe-acilea. Un amaratzel de oras...blocaje in circulatzie -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luisssa |
26-04-2007, 05:53 PM
|
Sal Dulcika...am vrut sa iti scriu azi de vreo trei ori si de fiecare data a aparut vreun coleg/colega de serviciu Luisssa...am cheltuit nu de mult cu pisica vreo 150 lei. Plus mersul zilnic pentru injectiile cu pricina printr-un oras infernal de aglomerat...parca shi pruncii au mashini pe-acilea. Un amaratzel de oras...blocaje in circulatzie nu esti singura liliana eu am gasit asta vara un pisoi cu piciorul rupt si am platit 2mil pe operatie nu mai zic de radiografie,primul tratament cu antiinflamator si antibiotic dupa 1luna am platit iar sa ii scoata tija vaccinul,deparazitarea,etc la munca avem 9 pisici pt ca nu ne induram sa le intoarcem spatele masina mea parca ar fi ambulanta pisoilor si azi moarta coapta(ma doare rau burta,deh au venit bucuriile)am fost cu un pisoi la dr |
| julyalina |
27-04-2007, 09:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza dulcikule !
vrei sa-ti schimbi nikul ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| anca veselie |
27-04-2007, 09:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dulciiiii, si mie imi place nickul tau, nu-l schimba
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:59 PM |