![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela62 |
27-04-2007, 07:18 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Pai n-am avut motive sa mi-l scot. Dar mereu am avut obsesie cu semintele, de unde mama, cand eram mica, nu prea ma lasa sa mananc seminte, spunea ca o sa fac operatie, imediat cum o sa mananc cateva seminte.
E, si de atunci de fiecare data cand fac abuz de seminte si ma-nteapa in partea dreapta, gata, ma sperii ca trebuie sa ma operez. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Titou |
27-04-2007, 07:41 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
Nu are a face mai ,eu sunt operata de apendice ,m-a apucat o criza pe la 16 ani si abea mergeam pe strada si ma intepa ,intr-o saptamana am fost operata ,doare ca naiba cand te trezesti si atat pe urma iti revi repede ,nu e ca la cezariana unde chiar ca iti vine sa urlii ...
Am mancat si eu salata mea adulmecand carnita boy-ului si a sotului Sa vezi Mirelus pe boy-ul meu ce nevri face din cauza semintelor ,nu-s ce Doamne fix are si el ca si tine ,cand a venit socrela in vizita ne-a adus si numa el mananca (eu si sotul preferam alunele ) ma cert cu el ca numa din astea ar manca si nici mancare nu-i mai trebe ... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
27-04-2007, 07:59 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Maaama, stie baiatu' mie-mi placcel mai mult alea Nutline, le trosnesc tare-ntre dinti, mmmm!
Si alea de dovleac sunt bune, dar n-am mai gasit de mult din alea cu miez ca lumea, nu lipite. Ei, Doamne-ajuta sa nu fie nimic!!!! Eu nu mai am in casa decat salata verde din aia creata si ceapa verde. A luat Andrei restul verdeturilor, mi-a cerut si polonic, si fata de masa, ce-o fi, Doamne, acolo in Delta! Dar oricum, au luat supe la plicuri, nu cred ca se-apuca ei de ciorba de peste. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
29-04-2007, 09:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Ce faceti? Am terminat cu santierul, de azi sunt oficial la smotru Trageti-mi doua peste moaca, merit, azi noapte la 12 si ceva am plecat sa mancam pizza la Scoica, un restaurant super din zona. Si am mancat 3! felii Titou, te vad in zona, ce faci? Mergeti la vreo iarba verde ceva? |
| Titou |
29-04-2007, 10:12 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
moooaaaa ,fata da tu ai ochi si la spate
nu merg la iarba verde ci la cumparaturi |
| Amazoana |
29-04-2007, 10:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| luisssa |
29-04-2007, 10:18 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
|
| Amazoana |
29-04-2007, 10:26 AM
|
moooaaaa ,fata da tu ai ochi si la spate nu merg la iarba verde ci la cumparaturi Ce cumparati? Ai baut cafea? eu inca nu. Hai s-o bem amandoua si eu,siiiiii euuuuuuuuuuuuuuu Si tu, hai toate 3. te pup Luissa |
| luisssa |
29-04-2007, 10:29 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
gata,terminasi treaba?
ce ai facut cu hota? |
| Tzutzi80 |
29-04-2007, 11:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Unde sunt pozele ?????
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| mirela62 |
29-04-2007, 02:10 PM
|
Ce poze? Ce poze? Mada, trebuie sa ne arati poze si n-ai facut-o???????
Si la cafea de ce n-ai sunat din trompeta, sa vin si eu??? Maine ma duc la serviciu, bine ca marti stam iar acasa. E, o trece mai repede saptamana asa. Voi va ganditi, cum suntem noi, ca ne bucuram si spunem" sa vina WK! Sa vina WK!", ca in fond abia asteptam sa ne treaca viata asa??? -------------------- MIRELA
| Titou |
29-04-2007, 03:14 PM
|
|
Pfuu mirelo cata dreptate ai
Mada imi pare rau da eu am plecat imeidat dupa ce am vrb cu tine ,imi pare rau ,pai cumparaturi ca doar trebuia sa umplu frigiderul si ma purtat sotul dupa un GPS pana m-am enervat si a trecut timpul si pe cand am ajuns la magazin era deja aproape gol ,m-am enervat pe unul care spala rafturile da ...la unison cu fetele cer si eu poze si nu-i bai ca ai de smotruit ca pe urma ce bine o sa-ti para cand va fi curat si frumos |
| luisssa |
29-04-2007, 03:23 PM
|
Ce poze? Ce poze? Mada, trebuie sa ne arati poze si n-ai facut-o??????? Si la cafea de ce n-ai sunat din trompeta, sa vin si eu??? Maine ma duc la serviciu, bine ca marti stam iar acasa. E, o trece mai repede saptamana asa. Voi va ganditi, cum suntem noi, ca ne bucuram si spunem" sa vina WK! Sa vina WK!", ca in fond abia asteptam sa ne treaca viata asa??? ai dreptate mire dar parca e prea muuuuulta filozofie pt duminica dupa amiaza hai ca m'ai facut sa oftez |
| Amazoana |
30-04-2007, 08:39 AM
|
gata,terminasi treaba? ce ai facut cu hota? Neata Va invit pe toate la cafea, sa nu-mi mai aud vorbe Luissa, mi-am luat hota Beko. E montata deja. Imi place. Ce poze? Ce poze? Mada, trebuie sa ne arati poze si n-ai facut-o??????? Si la cafea de ce n-ai sunat din trompeta, sa vin si eu??? Maine ma duc la serviciu, bine ca marti stam iar acasa. E, o trece mai repede saptamana asa. Voi va ganditi, cum suntem noi, ca ne bucuram si spunem" sa vina WK! Sa vina WK!", ca in fond abia asteptam sa ne treaca viata asa??? Daca ai stii de cate ori m-am gandit eu la asta....... cand este Bogdan plecat, eu traiesc acele 6 luni, numai pt urmatoarele 2-3....chiar ca trece viata pe langa noi..... Poze fac atunci cand termin cu totul ca este atata praf ca nici nu-ti dai seama ce se ascunde pe dedesupt. Si eu sunt la serviciu azi, dar sper sa termin mai repede azi Va pup Pfuu mirelo cata dreptate ai Mada imi pare rau da eu am plecat imeidat dupa ce am vrb cu tine ,imi pare rau ,pai cumparaturi ca doar trebuia sa umplu frigiderul si ma purtat sotul dupa un GPS pana m-am enervat si a trecut timpul si pe cand am ajuns la magazin era deja aproape gol ,m-am enervat pe unul care spala rafturile da ...la unison cu fetele cer si eu poze si nu-i bai ca ai de smotruit ca pe urma ce bine o sa-ti para cand va fi curat si frumos Nu-i nici o problema Titoule nici eu nu am mai stat mult. Ieri am curatat bucataria si geamurile, pe cand ceilalti au dormit (nu lucra duminica), sper sa varuiasca azi holul si baia, ca sa pot intra incuratenie serioasa maine |
| Amazoana |
30-04-2007, 08:53 AM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:46 PM |