![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela62 |
30-04-2007, 12:54 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna, Mada!! Tot sa serviciu si tu? Eu mai am trei ore. Am facut cate ceva astazi, abia astept sa plec.
Azi-dimineata a fost tare urat pe-aici, acuma vad c-a iesit soarele. Ce-o face copilul meu mititel si dragutzel in delta? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
30-04-2007, 01:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna, Mada!! Tot sa serviciu si tu? Eu mai am trei ore. Am facut cate ceva astazi, abia astept sa plec. Azi-dimineata a fost tare urat pe-aici, acuma vad c-a iesit soarele. Ce-o face copilul meu mititel si dragutzel in delta? Buna Mirela. Copilul tau nu este mititel este ditamai barbatul si sigur face bine! Nu-ti mai face griji!!!! Eu nu stiu pana la cat stau...speram sa nu ma prinda 12 aici, dar....la noi este naspa afara, este tare frig....... gataaaaa fug sa fac dus speram sa te prind "online" si sa vb putin distractie placuta maine! puuuuuup Unde te duci ma? N-ai vazut ce frig este afara? Distractie placuta si tie Eu aveam impresia ca azi e 1 Mai Vezi ce rau este sa stai acasa, vezi? pierzi notiunea timpului........ |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luisssa |
30-04-2007, 04:14 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
heiiii
am ajuns acasa mama ce-am inghetat am fost la munca mada acolo am facut carne si peste la gratar |
| mirela62 |
01-05-2007, 06:46 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna dimineata, fetele!
Ieri n-a fost prea rau, a iesti chiar soarele si bineinteles ca am ajunsla concluzia ca sunt iar imbracata prea gros,offf! Abia acum am facut ochi, e culmea!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| luisssa |
01-05-2007, 10:44 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Buna dimineata, fetele! Ieri n-a fost prea rau, a iesti chiar soarele si bineinteles ca am ajunsla concluzia ca sunt iar imbracata prea gros,offf! Abia acum am facut ochi, e culmea!!! s=a dus dormitul tau prelungit eu am dormit pana la 10 mi-am spalat parul,acu o sa fac o placinta si dupa o taiem,vedem noi unde nu prea imi place ca e frig afara si innorat |
| Titou |
01-05-2007, 05:56 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
halouuu ,mai da ce ati mai scris de cand nu am intrat ... ce faceti ???
|
| luisssa |
02-05-2007, 08:42 AM
|
neata mada!
vai ce vreme urata... ce ati facut ier? |
| Amazoana |
02-05-2007, 08:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
neata mada! vai ce vreme urata... ce ati facut ier? Neata Lu Ieri am fost la padure, spre Navodari. a fost frumos. Si vremea placuta. Am facut multe foto, le aduc eu.... Tu ai fost pe undeva? Auzi, a fost cumva luna plina azi noapte? Ca nu am putut sa adorm pana la ora 3 si acum am niste nervi....... halouuu ,mai da ce ati mai scris de cand nu am intrat ... ce faceti ??? Buna Titou, ce faci draguta? ai fost si tu pe undeva de 1? m-am mirat si eu cand am vazut ce mancarici de des'te au fetele astea, dar imi place sa le vad pe aici. Te asteptam la cafea, si pe Mirela. ANCA te-ai intors din Vama? Ti-a ajuns frigul? Imi pare rau ca nu am putut ajunge.....te astept cu povesti! |
| luisssa |
02-05-2007, 09:21 AM
|
neata mada! vai ce vreme urata... ce ati facut ier? Neata Lu Ieri am fost la padure, spre Navodari. a fost frumos. Si vremea placuta. Am facut multe foto, le aduc eu.... Tu ai fost pe undeva? Auzi, a fost cumva luna plina azi noapte? Ca nu am putut sa adorm pana la ora 3 si acum am niste nervi....... halouuu ,mai da ce ati mai scris de cand nu am intrat ... ce faceti ??? Buna Titou, ce faci draguta? ai fost si tu pe undeva de 1? m-am mirat si eu cand am vazut ce mancarici de des'te au fetele astea, dar imi place sa le vad pe aici. Te asteptam la cafea, si pe Mirela. heiiiii numa pe mine nu ma astepti la cafea noi am fost in mamaia ce vreme placuta maica?mie mi-a fost frig aseara nici eu n-am putut adormi ANCA te-ai intors din Vama? Ti-a ajuns frigul? Imi pare rau ca nu am putut ajunge.....te astept cu povesti! mda se vede ca nu m-am trezit cum trebuie las ca intelegi tu ce=am scris |
| Amazoana |
02-05-2007, 09:36 AM
|
Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine
|
| luisssa |
02-05-2007, 09:49 AM
|
Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine eiiiii,uite asa-mi place sa te "inervez" o sa ma uschesc mai devreme dar nu din motive f placute ci ca sa ma duc la dentist tu? |
| Amazoana |
02-05-2007, 09:55 AM
|
Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine eiiiii,uite asa-mi place sa te "inervez" o sa ma uschesc mai devreme dar nu din motive f placute ci ca sa ma duc la dentist tu? Iar la dentist? ooofffffffffff Eu ce? eu sunt la serviciu si crap de frig. Am dat drumul la toate caloriferele si la aerul conditionat |
| luisssa |
02-05-2007, 09:59 AM
|
Bueeeeeeeeeeiiiiiiiiiii, nu incepe. Am scris "te asteptam" adica io si cu tine eiiiii,uite asa-mi place sa te "inervez" o sa ma uschesc mai devreme dar nu din motive f placute ci ca sa ma duc la dentist tu? Iar la dentist? ooofffffffffff Eu ce? eu sunt la serviciu si crap de frig. Am dat drumul la toate caloriferele si la aerul conditionat si mie mi-e frig bine ca am fost inspirata sa ma imbrac gros |
| mirela62 |
02-05-2007, 12:11 PM
|
Buna, fetele!!! Mi-e un frig!!!!!
Si nu prea mai am haine groase la suprafata. Copilu' a ajuns aseara tarziu de tot, l-a asteptat Nae la gara, ca nu mai avea cu ce sa ajunga. Cat l-am vazut eu, era intreg. O sa-mi povesteasca precis astazi. Luisssa, cu ce-a fost, mai, placinta? Parca luna plina am vazut eu cand m-am culcat. Azi ma simt nasol, frig, somn, ma doare si in drepta sub coasta imediat, ficatul parca nu doare, o fi bila. Abia astept s-ajung acasa. Maine ma duc sa-mi iau dividendele, bre, ca mi-s actionara!!!!!! Titou, ca faci, dragutza? Da' ce, am scris mul? -------------------- MIRELA
| luisssa |
02-05-2007, 12:17 PM
|
Sa zic sau sa nu zic?
Placinta e facuta cu urmatoarele ingredinte:ceapa tocata,carne crud uscata pe care am calit-o,cascaval si oua. E specialitate elvetiana. Ai,ai,ai ce se vad specialitatile pe mine S-a distrat Andrei in delta? Uite ca incerc si eu sa tin cont de majuscule... Nu stiu cat o sa ma tina |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:30 PM |