![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
02-05-2007, 12:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna, fetele!!! Mi-e un frig!!!!! Si nu prea mai am haine groase la suprafata. Copilu' a ajuns aseara tarziu de tot, l-a asteptat Nae la gara, ca nu mai avea cu ce sa ajunga. Cat l-am vazut eu, era intreg. O sa-mi povesteasca precis astazi. Luisssa, cu ce-a fost, mai, placinta? Parca luna plina am vazut eu cand m-am culcat. Azi ma simt nasol, frig, somn, ma doare si in drepta sub coasta imediat, ficatul parca nu doare, o fi bila. Abia astept s-ajung acasa. Maine ma duc sa-mi iau dividendele, bre, ca mi-s actionara!!!!!! Titou, ca faci, dragutza? Da' ce, am scris mul? Astazi sunt o Mirela, be si tu ceva, si sa vezi ce rpd te incalzesti........ Sa ne povestesti ce a facut Andrei in Danube De ce te doare sub coaste, huhhhh????????? Ia stai tu si te hodine o taruca, sa vezi cum te simti mai bine Arunca si pe la mine cu dividendele alea, ca imi trebuie......... Sa zic sau sa nu zic? Placinta e facuta cu urmatoarele ingredinte:ceapa tocata,carne crud uscata pe care am calit-o,cascaval si oua. E specialitate elvetiana. Ai,ai,ai ce se vad specialitatile pe mine S-a distrat Andrei in delta? Uite ca incerc si eu sa tin cont de majuscule... Nu stiu cat o sa ma tina Ce frumos scrii, Lu. sper sa te tina! Sa vezi acum ce se ia Mirela de m ine, ca beu, ca chestii trestii......... |
| luisssa |
02-05-2007, 12:37 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Mai,mai ce serviciu au cate unii
Mada,da si aici niste Merci Macar sa stiu o treaba Vai de capu' meu ce o sa patesc cand pleca mama Post negru si alta nu Buna, fetele!!! Mi-e un frig!!!!! Si nu prea mai am haine groase la suprafata. Copilu' a ajuns aseara tarziu de tot, l-a asteptat Nae la gara, ca nu mai avea cu ce sa ajunga. Cat l-am vazut eu, era intreg. O sa-mi povesteasca precis astazi. Luisssa, cu ce-a fost, mai, placinta? Parca luna plina am vazut eu cand m-am culcat. Azi ma simt nasol, frig, somn, ma doare si in drepta sub coasta imediat, ficatul parca nu doare, o fi bila. Abia astept s-ajung acasa. Maine ma duc sa-mi iau dividendele, bre, ca mi-s actionara!!!!!! Titou, ca faci, dragutza? Da' ce, am scris mul? Astazi sunt o Mirela, be si tu ceva, si sa vezi ce rpd te incalzesti........ Sa ne povestesti ce a facut Andrei in Danube De ce te doare sub coaste, huhhhh????????? Ia stai tu si te hodine o taruca, sa vezi cum te simti mai bine Arunca si pe la mine cu dividendele alea, ca imi trebuie......... Sa zic sau sa nu zic? Placinta e facuta cu urmatoarele ingredinte:ceapa tocata,carne crud uscata pe care am calit-o,cascaval si oua. E specialitate elvetiana. Ai,ai,ai ce se vad specialitatile pe mine S-a distrat Andrei in delta? Uite ca incerc si eu sa tin cont de majuscule... Nu stiu cat o sa ma tina Ce frumos scrii, Lu. sper sa te tina! Sa vezi acum ce se ia Mirela de m ine, ca beu, ca chestii trestii......... Inaintea Mirelei m-am luat eu de tine Eiiii,o sa te chem la mine sa facem placinta! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
02-05-2007, 12:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| Titou |
02-05-2007, 01:02 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta .. Gata smotru Mada ? |
| luisssa |
02-05-2007, 01:10 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Inaintea Mirelei m-am luat eu de tine Eiiii,o sa te chem la mine sa facem placinta! Stii, la placinte, inainteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mai,mai exact peste o luna aveam de gand sa te chem pt ca atunci pleaca mama Cand pleca B? Uffff Profitati si voi la maxim de timpul ramas! |
| Amazoana |
02-05-2007, 01:12 PM
|
pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta .. Gata smotru Mada ? Nuuuuuuuu, nu este gata. Ieri am fost la iarba verde, azi am spus sa ne mai odihnim si oi (adica Bog) ca eu sunt aici la scarbici. Trebuie sa mai faca tavanul din baie si sa vopsim usile. Puls praful.....diseara avem musafiri. Si cred ca si maine seara, iar vineri plecam la 2 Mai, sa ne recreem. Asta e planul, sa vedem ce se si indeplineste din el..... |
| luisssa |
02-05-2007, 01:13 PM
|
pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta .. Gata smotru Mada ? Ce bine de tine, Aici e frig de crapa pietrele. La propriu si la figurat Au spus la meteo ca cica ar fi -2 grade Tot e bine ca mai si dai un chil jos,eu de cand a venit mama numai iau,iau si depozitez |
| Amazoana |
02-05-2007, 01:27 PM
|
|
| luisssa |
02-05-2007, 02:23 PM
|
Cand pleca B? Uffff Profitati si voi la maxim de timpul ramas! Pleaca in jur de 25.05....dar sper sa ramana macar pana pe 02.06. ca avem 2 nunti (in aceeasi zi) a unor colegi de Fac de-ai lui si ai mei....... Cand pleci la tara? Cred ca voi pleca sapt viitoare Dar nu voi sta mai mult de 4 zile.Sper! |
| Amazoana |
02-05-2007, 02:30 PM
|
Cand pleca B? Uffff Profitati si voi la maxim de timpul ramas! Pleaca in jur de 25.05....dar sper sa ramana macar pana pe 02.06. ca avem 2 nunti (in aceeasi zi) a unor colegi de Fac de-ai lui si ai mei....... Cand pleci la tara? Cred ca voi pleca sapt viitoare Dar nu voi sta mai mult de 4 zile.Sper! Bafta! |
| luisssa |
02-05-2007, 02:34 PM
|
Brrrrr!
Am inghetat. Mai stau un pic si plec. Spor la treaba(smotru)! |
| Amazoana |
02-05-2007, 02:36 PM
|
Titou, ce faci?te vad prin zona, dar de ce nu spui nimic?
Brrrrr! Am inghetat. Mai stau un pic si plec. Spor la treaba(smotru)! Multumesc frumos. Aici am facut atat de cald incat sunt sigura ca voi face turturi automat cand voi iesii.... Te pup, sa ai o seara frumoasa! |
| Titou |
02-05-2007, 03:14 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
pup fetele ,la mine e frumos ,soare si vreme buna desi poate un pic mai racoare decat saptamana trecuta .. Gata smotru Mada ? Nuuuuuuuu, nu este gata. Ieri am fost la iarba verde, azi am spus sa ne mai odihnim si oi (adica Bog) ca eu sunt aici la scarbici. Trebuie sa mai faca tavanul din baie si sa vopsim usile. Puls praful.....diseara avem musafiri. Si cred ca si maine seara, iar vineri plecam la 2 Mai, sa ne recreem. Asta e planul, sa vedem ce se si indeplineste din el..... fain program aveti eu i-am zis sotului a vreau la Deauville dar atatea treburi si trebusoare si atata lume are nevoie de noi in ultimul timp ca nici nu ne lasa sa dormim pe bune cred ca imi deschid agentie de rezolvat probleme pana la urma acuma s-au gasit sa-ti vina si musafirii cand le ai toate pe cap ?da socrela ce face ? |
| Amazoana |
02-05-2007, 03:22 PM
|
N-ar fii rau, uite asa castigi un banut
De musafiri.....nu mai zic nimic...... De socrela, ce sa-ti spun, au plecat acasa de luni. Putea sa puna piciorul in pamant, ne-am gandit noi ca ar avea ceva cu circulatia....urmeaza sa mearga la doctor maine sau poimaine.daca ar mai fii putut sta, ma ajuta si la smotru si terminam, dar deh, au inceput oamenii serviciul....sunt multumita si cu atat. Daca faceau altii cat au facut ei, ma uscau de cateva zeci bune de milioane. |
| Titou |
02-05-2007, 03:31 PM
|
|
aha ,pai trebe sa mearga la medic pana la urma sa se lamureasca din ce cauza s-a umflat ...
deh ,asa avem noi noroc la prieteni ,daca pot sa-i numesc asa ptr ca am ajuns cu sotul la concluzia ca noi cand am zugravit si cand ne-am mutat nici macar nu ne-au sunat sa ne intrebe de sanatate iar MOI adic eu le-am rezolvat pana acuma la verisorul sotului si la prietena mea cate un studio si fara probleme si garantii si cate mai trebe ,se chinuiau de aproape 3-4 ani sa-si gaseasca ceva si le-am rezolvat eu pe amandoua si pe langa asta si cand il amenajeaza au nevoie de ajutor ptr ca nu au masina sau nu stiu sa faca cate una alta ,sa nu mai zic de dragul meu frate care nu-l vad numa odata la luna maxim si care si-a luat casa insa nu stie nici macar sa dea cu pensula ce sa mai vrb de gletuit sau de pus parchet si gresie faianta ,montat mobila de bucatarie pe care o primeste la pachet si ghici cine ,,,,,sotul desigur ,nu regretam ca-i ajutam ci faptul ca sunt falsi ,asta ma deranjeaza ,in fine ,asta este ,nu incep iar cu plangaritul ca nu ma mai opresc repede . stiu ca conteaza mult ajutorul si e foarte bine cand il poti da ,sunt draguti socrii ca v-au ajutat ,frumos din partea lor ,altii nu s-ar deranja. fata ce mult imi doresc si eu sa merg pana la mare si sa va vad si eu ,m-am saturat cand vad ca atatea fete se intalnesc si eu nu vad pe nimeni |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:31 PM |