![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
04-05-2007, 11:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
04-05-2007, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
de cat timp sunteti impreuna? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
04-05-2007, 11:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
04-05-2007, 11:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
multi inainte
-------------------- |
| luisssa |
04-05-2007, 12:06 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
![]() hop si eu sa va salut fete dragutze.... Ce faci draguta? Deci, s-o luam pe rand: asa le spuneti, babuini? Deci nae e babuin! Trebuie sa-i spun asta cand o ajunge acasa. Mada, de ce nu pastrezi pisicul, reao??? Nu trebuie deloc s-o inveti tu, iei nisip si-l dci acolo sa-l miroasa, o sa faca automat pipilica si gata, s-a invatat. Iar daca-l obisnuiesti de mic sa-i tai unghiutele si-i iei ceva de la pet shop, nu scarmana nimic. Ce sa spun!!!!! Sta mult singur in casa, nu face galagie, nu trebuie dus afara. E mai simplu sa ai grija de-o pisica, e si recomandata persoanelor cu serviciu, pentru ca sta singura multe ore, face la litiera ei, daca-i pui mancare, n-ai nici o grija cat timp esti la serviciu!!!!! Ce ma superi!!! Nu mai face atata galagie, ca te auzeam si cu calculatorul inchis Nu iau maya si basta. Unde mai pui ca este deja la un magazin de animalute. Prietena mea are doua mate deja, este obisnuita cu ele si mi-a spus ca asta era rea, ca a mieunat toata noaptea, ca a facut pipi peste tot, ca se ascundea si mieuna de acolo......ca maraia la mancare si ca nu voia altceva decat friptura Lu unde esti? ai plecat deja la tara? Fara sa zici nimic? Te pup. si pe tine Mirela, pe toate de fapt! Beyyyy,Tu crezi ca io fug miseleste?? N-am plecat inca la tara. Bey Mada,tu nu vrei pisica,tu vrei bibelou Ia vezi ca suntem multe iubitoare de pisici pe aici si n-ai sorti de izbanda!!! Pana la urma pleaca B acum sau nu? Ce poti face Mada?Nimic. Ori acum ori peste o luna despartirea e tot despartire si e la fel de dureroasa. Incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca pleaca! |
| mirela62 |
04-05-2007, 12:12 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Adica omului ii pasa de tine, si tu faci nasoale aicea!!!!
Reao!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Pisik |
04-05-2007, 01:21 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dulci, eu te inteleg; si eu am fost despartita de sotul meu anul trecut trei luni si parca au trecut trei ani....
-------------------- |
| Amazoana |
04-05-2007, 01:28 PM
|
|
| red_rose |
04-05-2007, 01:31 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 33 Inscris: 22-03-2007 Membrul Nr.: 260 Sex: Feminin |
![]() ![]() ma bucur tare mult ca nu mai pleaca bog.... bine, cel putin nu pleaca acum....pup dulce fata frumoasa... |
| Amazoana |
04-05-2007, 01:36 PM
|
Beyyyy,Tu crezi ca io fug miseleste?? N-am plecat inca la tara. Bey Mada,tu nu vrei pisica,tu vrei bibelou Ia vezi ca suntem multe iubitoare de pisici pe aici si n-ai sorti de izbanda!!! Pana la urma pleaca B acum sau nu? Ce poti face Mada?Nimic. Ori acum ori peste o luna despartirea e tot despartire si e la fel de dureroasa. Incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca pleaca! Buna Lu Cu faza cu pisica -"bibilou" m-ai omorat B nu mai pleaca acum, ci peste cateva saptamani. A ales postul inferior, care este maxim peste o luna, asa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea..... Nu pot face nimic, intr-adevar, dar m-a luat asa pe nepregatite....am o durere forte de cap acum. Adica omului ii pasa de tine, si tu faci nasoale aicea!!!! Reao!!! No, ase mai zic si eu, suna mai bine decat siroape d'alea Dulci, eu te inteleg; si eu am fost despartita de sotul meu anul trecut trei luni si parca au trecut trei ani.... Daaaaa, eu credca am imbatranit si albit mult azi................. Multumesc de sustinere. asta a fost antrenament pt urmatoarele 6 luni . Rasu-plansu. ![]() ![]() ma bucur tare mult ca nu mai pleaca bog.... bine, cel putin nu pleaca acum....pup dulce fata frumoasa... Veselia meaaaaaaaa, tu esti perna mea moala, unde cad cand ma lovesc.........analogia mea poate suna cam aiurea, dar daca nu esti tu si crap....... |
| anca veselie |
04-05-2007, 01:39 PM
|
foarte foarte frumos din partea lui
-------------------- |
| Amazoana |
04-05-2007, 01:42 PM
|
|
| anca veselie |
04-05-2007, 02:41 PM
|
imi vine sa ma bag undeva si sa nu mai ies....
ma gandeam sa stau acasa in seara asta, dar poate ma deprim mai tare... -------------------- |
| Tzutzi80 |
04-05-2007, 02:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fata...eu m-as fi gandit asa: Pleaca mai repede, vine mai repede! Plus ca o pozitie superioara si mai multi bani, nu's de colo.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
04-05-2007, 02:59 PM
|
Fata...eu m-as fi gandit asa: Pleaca mai repede, vine mai repede! Plus ca o pozitie superioara si mai multi bani, nu's de colo. Diferenta dintre Of II si I este doar de 150 Dolari..... imi vine sa ma bag undeva si sa nu mai ies.... ma gandeam sa stau acasa in seara asta, dar poate ma deprim mai tare... nu staaaaaaaa, du-te undeva, distreaza-te! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:31 PM |