![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
04-05-2007, 03:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| Amazoana |
04-05-2007, 03:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luisssa |
04-05-2007, 03:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Ah,cred ca esti tare bucuroasa!
Dar pune mana si fa "exercitii" de obisnuinta vis =a - vis de plecarea lui B. Sa nu te prind cu melancolii sau cu ochii plansi! Hai nu fii trista, ce-ti venii? Ce faci Lu? Uite inghet Sunt subtire imbracata si mi=e frig Nu nimersc niciodata costumatia potrivita De ce nu ai pus poze cu casuta? Cred ca a iesit super! |
| Amazoana |
04-05-2007, 03:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ah,cred ca esti tare bucuroasa! Dar pune mana si fa "exercitii" de obisnuinta vis =a - vis de plecarea lui B. Sa nu te prind cu melancolii sau cu ochii plansi! Uite inghet Sunt subtire imbracata si mi=e frig Nu nimersc niciodata costumatia potrivita De ce nu ai pus poze cu casuta? Cred ca a iesit super! Sunt tare bucuroasa, normal ca sunt! Nu am facut inca poze, deoarece nu e finisat si nu mai avem chef sa facem acum. Saptamana viitoare. Unde ai fost? La scarbocea? Sau esti inca acolo? Titou, doar citesti? Nu postezi nimic? vezi ca ti-am lasat un offline pe mess |
| Titou |
04-05-2007, 03:38 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
pai ,trebuia sa recuperez paginile scrise ,nu ??? deci hai sa inteleg si eu ,pana la urma a acceptat postul inferior si nu mai pleaca marti ???daca diferenta e asa de mica chiar nu prea avea rost insa daca era important ptr cariera lui ramane de vazut ... am vazut off-line-ul ,merci s-a rezolvat ... |
| luisssa |
04-05-2007, 03:40 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Ah,cred ca esti tare bucuroasa! Dar pune mana si fa "exercitii" de obisnuinta vis =a - vis de plecarea lui B. Sa nu te prind cu melancolii sau cu ochii plansi! Uite inghet Sunt subtire imbracata si mi=e frig Nu nimersc niciodata costumatia potrivita De ce nu ai pus poze cu casuta? Cred ca a iesit super! Sunt tare bucuroasa, normal ca sunt! Nu am facut inca poze, deoarece nu e finisat si nu mai avem chef sa facem acum. Saptamana viitoare. Unde ai fost? La scarbocea? Sau esti inca acolo? Titou, doar citesti? Nu postezi nimic? vezi ca ti-am lasat un offline pe mess Sunt inca pe baricade M-a luat foameaaaaa Fata,lasa plansul!!! Sa vezi ce te-oi bate... |
| Nessie |
04-05-2007, 03:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
CITAT 7 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi) 5 membri: Nessie, luisssa, Titou, anca veselie, dulcikatty -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
04-05-2007, 03:53 PM
|
pai ,trebuia sa recuperez paginile scrise ,nu ??? deci hai sa inteleg si eu ,pana la urma a acceptat postul inferior si nu mai pleaca marti ???daca diferenta e asa de mica chiar nu prea avea rost insa daca era important ptr cariera lui ramane de vazut ... am vazut off-line-ul ,merci s-a rezolvat ... Ooofff ma draga, iti spun eu de unde stiu cand esti pe aici....iti apare numele in partea de jos a paginii. Ia uita-te. Ai inteles corect. Si nu are cum sa-i dauneze carierei. CITAT 7 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi) 5 membri: Nessie, luisssa, Titou, anca veselie, dulcikatty Multumesc Nessie. Fata, tu ai rabdare sa citesti chiar toate jurnalele? |
| luisssa |
04-05-2007, 03:58 PM
|
Gata!
Pup fetele! Sa aveti un WE de vis! |
| Amazoana |
04-05-2007, 04:01 PM
|
|
| Nessie |
04-05-2007, 04:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Multumesc Nessie. Fata, tu ai rabdare sa citesti chiar toate jurnalele? Fac tot posibilul! Daca imi scapa ceva important, va rog nu va suparati pe mine, ca uneori citesc in diagonala -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
04-05-2007, 04:07 PM
|
Multumesc Nessie. Fata, tu ai rabdare sa citesti chiar toate jurnalele? Fac tot posibilul! Daca imi scapa ceva important, va rog nu va suparati pe mine, ca uneori citesc in diagonala Ok, Thanks. Dar sa stii ca nu era repros, era admiratie! |
| Nessie |
04-05-2007, 04:20 PM
|
Ok, Thanks. Dar sa stii ca nu era repros, era admiratie! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
04-05-2007, 04:38 PM
|
Te pup Nessie.
Fetelor, ma duc acasa si in vizita la o fosta colega de facultate. V-am spus ca am cumparat azi un aspirator, cadou de cununie pt prietena mea? Se marita cu prietenul cel mai bun al lui B........ Nu stiu in ce masura voi intra in we, ca vreau sa ma duc la ai mei, in 2 Mai si apoi duminica in Bulgaria. puuuuuuuuuuupppppppp, week-end placut si simtiti-va ca acasa la mine |
| anca veselie |
04-05-2007, 04:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dulcico weee placut si sa pupi marea si pt mine
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:50 PM |