![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
10-05-2007, 08:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
"Ce face fetili?" |
| _noni_ |
10-05-2007, 08:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
neata fata draga si dulce!
eu de ex, ma gandesc ce bine o fi acum la mare pup fata si ii urez o zi minunata! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
10-05-2007, 08:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, dulcico!
Si eu ma gandesc la mare, mai ales cand simt caldura de afara -------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata fetelor
In primul rand, va servesc cu cate un frappe, pt a va alimenta dorul de mare, umbrelute, plaja... ![]() Si da, este super aici: cald, adie putin vantul cat sa nu fie sufocant, de asemenea se simte putin miros de alge si umezeala....yupiiiiiii Noni, nu stiu cum este in statiune, deoarece eu nu vad (ca in reclama aia...) decat munca si casa....dar ma inveseleste gandul ca a venit caldura. E forfota in oras, parca toata lumea zambeste.....e casa mea, precum o stiu de muuuuuuult....... V-am spus ca eu m-am nascut in Mangalia, unde am stat pana la 19 ani, dar sunt etern indragostita de Constanta? Imi place orasul acesta in toate ipostazele lui, fie iarna, vara, vant, ceata........ Doamne da' ce bine dispusa sunt azi |
| Amazoana |
10-05-2007, 10:29 AM
|
Iuhuuuuuuuuu, da' ce ocupate sunteti azi, nu dati nici un semn de viata...........
Hai sa povestim cate ceva, ce-i cu moleseala asta? |
| Pisik |
10-05-2007, 10:29 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dulcica, vreau si eu buntate din aia, am balit pana acuma la ea
Ce fericite sunteti voi care stati la mare, eu sunt etern si iremediabil indragostita de ea, in orice anotimp.... -------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 10:36 AM
|
Dulcica, vreau si eu buntate din aia, am balit pana acuma la ea Ce fericite sunteti voi care stati la mare, eu sunt etern si iremediabil indragostita de ea, in orice anotimp.... Sincer si eu as vrea una, dar nu am....bem virtual, nu? cand ajungi acasa, respectiv la mare? |
| Amazoana |
10-05-2007, 01:40 PM
|
Azi am mancat asa:
MD - 2 felii paine 2 felii parizer afumat 1/2 felie cascaval 1 cafea mareeeeeeeeeeeeeeeee si o lingurita de miere Pranz: 2 cutii de ton(una in ulei, una in apa) amestecate cu sucul de la o lamaie (de fapt am mancat toata lamaia. ) Nu stiu ce mananc diseara, a spus iubi ca gateste ceva, surpriza. |
| bubbles |
10-05-2007, 02:16 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua.Ce faci?La noi efrig si innorat
-------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 02:26 PM
|
|
| anca veselie |
10-05-2007, 02:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu sunt irecuperabil indragostita de mare! ma relaxeaza teribil.
cum mai stai cu casa? -------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 02:48 PM
|
Stau bine!
Nu stii vreun politist sa-mi vopseasca si mie 2 usi si 2 tevi scurte? Sa mor daca mai am chef....... Sa va spun, sa nu va spun........am pozele la mine, dar tre sa le incarc undeva, sa vi le pot arata si nu am timp. Trebuie sa trimit fisele fiscale la cateva sute de angajati maine si nu mai stiu de mine. Abia imi mai simt degetele de atata scris cat am bagat........ eu sunt irecuperabil indragostita de mare! ma relaxeaza teribil. daca doresti, te astept la mine intr-un we dupa ce pleaca B in voiaj. No money involved |
| anca veselie |
10-05-2007, 02:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
spor la treaba
-------------------- |
| Amazoana |
10-05-2007, 02:53 PM
|
Stau bine! Nu stii vreun politist sa-mi vopseasca si mie 2 usi si 2 tevi scurte? Sa mor daca mai am chef....... Sa va spun, sa nu va spun........am pozele la mine, dar tre sa le incarc undeva, sa vi le pot arata si nu am timp. Trebuie sa trimit fisele fiscale la cateva sute de angajati maine si nu mai stiu de mine. Abia imi mai simt degetele de atata scris cat am bagat........ eu sunt irecuperabil indragostita de mare! ma relaxeaza teribil. daca doresti, te astept la mine intr-un we dupa ce pleaca B in voiaj. No money involved Inca ceva: cand vii tu, ne intalnim si cu Luchisor, Tzutzi va fii plecata....... spor la treaba Multumesc |
| anca veselie |
10-05-2007, 02:55 PM
|
Stau bine! Nu stii vreun politist sa-mi vopseasca si mie 2 usi si 2 tevi scurte? Sa mor daca mai am chef....... Sa va spun, sa nu va spun........am pozele la mine, dar tre sa le incarc undeva, sa vi le pot arata si nu am timp. Trebuie sa trimit fisele fiscale la cateva sute de angajati maine si nu mai stiu de mine. Abia imi mai simt degetele de atata scris cat am bagat........ eu sunt irecuperabil indragostita de mare! ma relaxeaza teribil. daca doresti, te astept la mine intr-un we dupa ce pleaca B in voiaj. No money involved tu vorbesti serios? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:07 PM |