![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
14-05-2007, 10:58 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly se declara satisfacut
|
| Amazoana |
14-05-2007, 11:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
14-05-2007, 12:59 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna ziua!!!!
Mada, acuma intru si eu sa vad despre ce este vorba. Deci o sa am si eu regat? Oooooo!!! Sa fiu sincera, am vazut Eurovision-ul mai mult cu ochii inchisi, iar Nae l-a vazut sforaind!!! Am auzit primele 6-8 melodii, am dormit, m-am trezit cand se pregateau de vot, iar am adormit, si m-am trezit pe la 3, petrecerile erau in toi pe langa noi, da' nu asta m-a deranjat, era nu stiu ce la tv, care bineinteles ca mergea singur!!! si-un friiiiig!!!! M-am inbracat cu pulover, cu pantaloni si sosete de la Nae, am pus pe mine si patura si cuvertura si tot mi-a fost frig. In timpul asta Andrei ma suna disperat la miezu' noptii, ca ajunsese acasa cu limba scoasa de-un cot de caldura si nu gasea telecomanda de la aer. dupa ce-a gasit-o, iar m-a sunat ca s-ar fi stricat aerul, chipurile, ca nu mergea. Bineinteles ca nu mergea, doar nu era sa-l tin in priza toata noaptea!!!! Mai, a fost superrr una peste alta, fetele sunt de nota 50, i-au placut si lu' Nae, pacat c-au trebuit sa plece, si asta din cauza nesuferitei de Mada, na, uite c-am parat-o!!! hi,hi,hi! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Titou |
14-05-2007, 01:06 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
eu sunt acasa ,accidentata |
| Amazoana |
14-05-2007, 01:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
eu sunt acasa ,accidentata heeeeeeeeeeeeeei, ce ai patit? Povesteste repede! Buna ziua!!!! Mada, acuma intru si eu sa vad despre ce este vorba. Deci o sa am si eu regat? Oooooo!!! Sa fiu sincera, am vazut Eurovision-ul mai mult cu ochii inchisi, iar Nae l-a vazut sforaind!!! Am auzit primele 6-8 melodii, am dormit, m-am trezit cand se pregateau de vot, iar am adormit, si m-am trezit pe la 3, petrecerile erau in toi pe langa noi, da' nu asta m-a deranjat, era nu stiu ce la tv, care bineinteles ca mergea singur!!! si-un friiiiig!!!! M-am inbracat cu pulover, cu pantaloni si sosete de la Nae, am pus pe mine si patura si cuvertura si tot mi-a fost frig. In timpul asta Andrei ma suna disperat la miezu' noptii, ca ajunsese acasa cu limba scoasa de-un cot de caldura si nu gasea telecomanda de la aer. dupa ce-a gasit-o, iar m-a sunat ca s-ar fi stricat aerul, chipurile, ca nu mergea. Bineinteles ca nu mergea, doar nu era sa-l tin in priza toata noaptea!!!! Mai, a fost superrr una peste alta, fetele sunt de nota 50, i-au placut si lu' Nae, pacat c-au trebuit sa plece, si asta din cauza nesuferitei de Mada, na, uite c-am parat-o!!! hi,hi,hi! Moooooaaa, ce naspa...chiar vb cu Lu ca va va fi frig. Nu ati putut da drumul la caldura? La aer? Ceva? Hai nu te supara ca am pleca, ma asteptau si ai mei........ |
| luisssa |
14-05-2007, 02:23 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
hello feteleeeeee
sunt homeeeee mire,si mie mi-a parut tare rau ca nu am putut sta mai mult asta e,oricum sper sa repetam figura!!! mai stii,poate tragem noi o fuga pana in b. mada,ai avut dreptate cu b. mut d=le,sa-i tai limba si alta nu |
| Amazoana |
14-05-2007, 03:57 PM
|
hello feteleeeeee sunt homeeeee mire,si mie mi-a parut tare rau ca nu am putut sta mai mult asta e,oricum sper sa repetam figura!!! mai stii,poate tragem noi o fuga pana in b. mada,ai avut dreptate cu b. mut d=le,sa-i tai limba si alta nu Ce spui Frantz, a scos doua sunete |
| ina_ceva |
14-05-2007, 05:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dulcico, mi-a fost dor de cafeaua pregatita de tine
-------------------- |
| mirela62 |
14-05-2007, 06:13 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!!
Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!! Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut? Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| luisssa |
14-05-2007, 06:23 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!! Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!! Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut? Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza? hello mire azi a fost tocmai bine aici nici prea prea nici foarte foarte ma ia groaza cand ma gandesc ca vine canicula |
| mirela62 |
14-05-2007, 07:55 PM
|
Luiosssa, chiar, poate veniti in Bucuresti, facem paranghelie la noi acasa, mai, m-am si gandit, ce mai!!!
-------------------- MIRELA
| Tzutzi80 |
14-05-2007, 09:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mai Mados!!!
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
15-05-2007, 08:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Unde e cafelutzaaaaaa?
-------------------- |
| Amazoana |
15-05-2007, 08:50 AM
|
Mai Mados!!! Neata aaaaaaaaaa...........Luisssa e de vina. Ba Mirela, ca a venit si a trebuit sa o vedem Tre sa mai facem o intalnire si noi, cu Luchisor, nu? |
| Amazoana |
15-05-2007, 09:07 AM
|
Unde e cafelutzaaaaaa? Vineeeeeeeeeeeeeee Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!! Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!! Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut? Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza? hello mire azi a fost tocmai bine aici nici prea prea nici foarte foarte ma ia groaza cand ma gandesc ca vine canicula Eu cred ca voi dormii in cada sub dus la vara....... Luiosssa, chiar, poate veniti in Bucuresti, facem paranghelie la noi acasa, mai, m-am si gandit, ce mai!!! Pana ajungem noi in Bucuresti cred ca mai vii tu de 2 ori.......... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:21 PM |