![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
15-06-2008, 04:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Sunt bine, va multumesc
|
| Amazoana |
16-06-2008, 08:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
RAZBUNARE FEMININA:
Razbunarea 1 > Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie > alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: > - Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui: > 'Asta este ultimul cec pe care-l mai primesti, nenorocito!' si sa vii > sa-mi spui ce mutra face. > Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: > - Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut ? > - Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu tu esti adevaratul meu tata > biologic ! > > > > RAZBUNARE FEMININA 2 > > > Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze > ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris. > In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: > - Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o 'mica si frumusica frantuzoaica'. > Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce > tare, o intreba: > - Mi-ai adus frantuzoaica promisa? > - Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa > se nasca fetita. > > > > RAZBUNARE FEMININA 3 > > > Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse: > - As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace. > - Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort. > - Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu > cea mai buna prietena a ta. > - Stiu asta iubitule, doar de asta te-am si otravit ! > > > Neatza! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lucy |
16-06-2008, 09:43 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Neata Dulcico
|
| dany |
16-06-2008, 09:57 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Amazoana |
16-06-2008, 03:31 PM
|
Si eu pup fete frumoase
In sala de operatie (chirurgul catre asistent): - Anestezie. - De-a noastra sau de import? - De import. - De import s-a terminat. - Atunci de-a noastra. - Nani, nani... ================================================ La medic: - Schiopatati cand e umezeala in atmosfera? - Nu, cand merg. ================================================ Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul: - Ce varsta aveti? - Peste o luna voi implini 40 de ani. - Imi place optimismul dumneavoastra! ================================================= - Domnule doctor, impotenta te ia asa, dintr-odata? - Nu, mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori... ================================================= Vine unu' la medic: - Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma... - Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat. - Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu... ================================================== Doctorul īl īntreaba pe Bula: - Spune-mi, te rog, cum te protejezi cānd faci sex? - Domnule doctor, sunt foarte precaut, folosesc prezervativ si manusi chirurgicale! - Si partenera? - Care partenera?! =================================================== Inaintea anesteziei, pacientul il intreaba pe doctorul chirurg: - Domnule doctor, ce sanse am? - Fac operatia asta a suta oara! - Oh, atunci sunt linistit! - E si normal! Odata si-odata trebuie sa-mi reuseasca! =================================================== O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an incoace. - Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu! Am un serviciu usor. - Atunci va obosesc copiii? - Nu, n-am copii. - Hmm... Cat de des faceti sex? - De trei ori pe zi. - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sugerez ca macar duminica sa faceti o pauza. - Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. ==================================================== Vine un tip cu un copil la doctor: - Doctore, copilul meu are un an, dar pana acum inca nu a deschis ochii. Doctorul: - Cred ca ochii trebuia sa-i deschideti d-stra. Copilul e chinez. ===================================================== Un pacient: - Doctore am hemoroizi. - Unde? ===================================================== Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic? - Cel de deasupra noastra! ==================================================== |
| lucy |
16-06-2008, 06:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
O tanara se plange de o slabiciune permanenta resimtita de un an
incoace. - Serviciul va solicita prea mult? intreaba medicul. - Nu! Am un serviciu usor. - Atunci va obosesc copiii? - Nu, n-am copii. - Hmm... Cat de des faceti sex? - De trei ori pe zi. - Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente. Va sugerez ca macar duminica sa faceti o pauza. - Nu pot, domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu. De asta sunt eu obosita,numai ca al meu vine o data la 2 saptamani |
| Amazoana |
19-06-2008, 11:17 AM
|
Ola
Pai...si eu de ce sunt obosita scumpa mea...ca al meu vine o data la 5-6 luni Acum dau vina pe vreme, de exemplu. M-am trezit bine dispusa si acum, de cand s-a innorat, sunt iar maraita |
| dany |
23-06-2008, 09:44 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mai da si tu cu subsemnata pe aici , Mada
Nu mai e mult si vine B. acasa , asa-i ?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Amazoana |
23-06-2008, 09:59 AM
|
Dau cu subsemnatul!
Sa aveti o saptamana minunata fetelor |
| dany |
23-06-2008, 10:01 AM
|
Si nu, nu mai este mult. Sunt in scadere ..max o luna daca ajuta DD!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
25-06-2008, 08:28 AM
|
'neatza
|
| crissy |
26-06-2008, 11:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
'neata
-------------------- In stand by...
|
| Amazoana |
27-06-2008, 08:13 AM
|
|
| dany |
15-07-2008, 07:00 PM
|
Mamaaaaa , s-au pus paianjenii pe aici
Gata , am facut curat , aerisit , sters praful , udat florile , umplut frigiderul si te astept sa revii ! Ma bucur tare mult ca ne-am auzit cat am fost eu in Ro -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
22-07-2008, 02:29 PM
|
Buna,
This is the new me PLS, nu-mi mai folositi numele real (Danny dulce, tu il folosesti des Ce faceti, toate bune? Nessie, iti raman datoare forever and ever..... |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:35 PM |