![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luisssa |
16-05-2007, 04:30 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
ii urez casa de piatra lui nico!
sa aibe o casnicie de vis! |
| anca veselie |
16-05-2007, 05:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nust ce inseamna... dar eu te-am adaugat
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela62 |
16-05-2007, 07:10 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Buna, Mada!!!!
Ma uit acum ce-i cu pozele alea. Am citit si-am vorbit pana acum, sa stii. -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
16-05-2007, 08:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pt ele era explicatia draguta. Nu te supi Ele sunt de pe alt site si sunt foaaaaarte bune prietene ale mele. Toate de nota 10 + Buey , cum sa ma supar ???? Asa ma stii tu pe mine ?? Sa-ti traiasca prietenele de nota 10+ !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| mirela62 |
16-05-2007, 09:23 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Aaaa, acum am inteles, deci aia e chiar casuta pe care ti-o faci tu, dany. Bravo!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ea!!! Si-o gradinita cu flori, ceva? Ah, ce mi-ar place sa am grija de flori si de ceva legume in gradina mea, cu palarie mare de pai, chestii....
Dany, si multumim pentru urare!!!!! Madaaaa, pe unde umbli???? Ce ma superi!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
16-05-2007, 09:27 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mirela - multumesc !!! Am cumparat acea casuta dar .... de fapt am cumparat doar peretii , acoperisul , garajul si gradina ....restul trebuie facut nou !!
Am si gradinita cu flori si mi-am facut si o parceluta cu legume ....Imi mai lipseste palaria de pai -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| mirela62 |
16-05-2007, 09:40 PM
|
Dany, sa fiu sincera, am citit cateva pagini la neuroni, dar mi-a fost un pic jena sa intervin. Toate fetele se cunosc foarte bine, am impresia ca pic precum musca-n lapte. De-aia postez doar aici, la Mada, pentru ca o cunosc. As vrea sa le cunosc si pe celelalte fete, mi se par super toate, dar snt inca prea noua.
Oricum, multumesc pentru invitatie, esti tare dragutza, o sa ma uit dupa poze. Noi avem deocamdata doar terenul si-am cumparat niste lemn. Dar urmeaza niste acte de obtinut pentru care trebuie sa alerge Nae - sotul meu, parca-i spuneti intr-un fel sotului pe aici - pentru ca pamantul este mostenit de la parintii lui. Pana atunci nu ne putem apuca de casa. -------------------- MIRELA
| dany |
16-05-2007, 09:50 PM
|
Multa bafta si spor , Mirela !!!!
La sot ii spunem babuin Curaj si intra la neuroni !!! Fetele sunt de gasca ( fiecare cu pasareaua ei .-... sau cu stolul - dupa caz Fiecare am fost noi cand am venit pe forum asa ca ....hai si intareste randurile neuronilor !!! Si Mada intra pe la noi asa ca nu suntem chiar sperietori Cand intri la neuroni sa fii pregatita : vei fii asaltata de intrebari : cine esti , unde stai , casatorita , prieten in dotare , cati catei , purcei ai , varsta , etc Asa te vom putea cunoaste mai bine ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| mirela62 |
16-05-2007, 09:53 PM
|
OK!! Imi iau maine dimineata pastilele de curaj si ma arunc!!!
-------------------- MIRELA
| dany |
16-05-2007, 09:57 PM
|
De ce maine si nu acum ??????????? Hai !!!! Avem chef de vorba ... te bagi si tu in seama , poate sari la o gluma / vorba de a noastra si maine esti neuron acceptat deja
Nu plec pana nu vii acolo ....Daca vrei sa ma ai pe constiinta cu o noapte nedormita .....nu-ti doresc -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
16-05-2007, 10:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Moaaaaa, ce legaturi de rubedenie se nasc pi aciulea
D'aia mi-e asa drag de voi |
| dany |
16-05-2007, 10:34 PM
|
Pai daca tu umbli brambura ..... facem si noi ce putem in casuta ta
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Amazoana |
16-05-2007, 10:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
M-a scos babu la o plimbarica terminata intr-un cocktail. Mmmm...green apple
|
| May |
16-05-2007, 10:36 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mirela te asteptam la neuroni
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
16-05-2007, 10:38 PM
|
Mada .... cocktail ???? La dieta ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:49 PM |