![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
16-05-2007, 10:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mada .... cocktail ???? La dieta ??? Ouzo! Beaaac. Era mentolat macar? Cocktail-ul meu trebuia sa aiba limes, dar fiind in Romanica, avea lamai galbene, VESTEDE!!!! |
| dany |
16-05-2007, 10:56 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.222 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dap , mentolat , mama !!!! Buuuuuuuuun rau !!!
Vad ca Mirela a disparut . Ok , o vanam maine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
16-05-2007, 11:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Noapte buna, dispar ca tipa babuinul de trezeste tot blocul! Vb maine!
|
| dany |
16-05-2007, 11:18 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.222 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noapte buna si vise placute !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| red_rose |
17-05-2007, 12:33 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 33 Inscris: 22-03-2007 Membrul Nr.: 260 Sex: Feminin |
![]() wow....ce mult ati scris de cand nu am mai intrat... abia am reusit sa recuperez..... mada, vazut si eu pozele de la intalnire.....tare frumoase toate trei.... ....abia acum am cunoscut-o si eu pe luisssa, ca nu o stiam... Acest mesaj a fost editat de red_rose: 17-05-2007, 12:34 AM |
| mirela62 |
17-05-2007, 07:30 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Anto, adica sa-nteleg ca nu te mai saturi???
Of, ce ti-e si cu omu'!! Buna dimineata!! Mada, bantui dupa ce eu ies ca sa ma ocup de probleme serioase - ca trebuie sa mai faca cineva si politica, nu? - dar acuma, dimineata, nu tu o cafea, nu tu o piscoata, nimic!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| red_rose |
17-05-2007, 08:04 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 33 Inscris: 22-03-2007 Membrul Nr.: 260 Sex: Feminin |
neatza fetelor......astazi este Inaltarea Domnului....
deci... Hristos s-a inaltat!!! ps....mirelush, nu am castigat nimic la indesit....din pacate.... aaaa, pai nu imi iau doua masini....sper sa castig un aparat foto.... Acest mesaj a fost editat de red_rose: 17-05-2007, 08:06 AM |
| mirela62 |
17-05-2007, 08:28 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Hi,hi,hi!!! Hai ca esti culmea, auzi, aparat foto! Pai bine, mai Anto, da' ceva mai serios nu e pe-acolo? Glumeam, iubita, stiam ca n-ai castigat nimic la Indesit.
-------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
17-05-2007, 08:39 AM
|
Piscoturi pt Mirela
si pt voi toate ![]() Neataaaaaaaaaaa Chiar daca este innorat, va doresc o zi minunata !!!!!!!! Hi,hi,hi!!! Hai ca esti culmea, auzi, aparat foto! Pai bine, mai Anto, da' ceva mai serios nu e pe-acolo? Glumeam, iubita, stiam ca n-ai castigat nimic la Indesit. Nu te lua de Anto, ca te alerg cu rolele pe aici neatza fetelor......astazi este Inaltarea Domnului.... deci... Hristos s-a inaltat!!! ps....mirelush, nu am castigat nimic la indesit....din pacate.... aaaa, pai nu imi iau doua masini....sper sa castig un aparat foto.... Adevarat ca s-a inaltat! ![]() wow....ce mult ati scris de cand nu am mai intrat... abia am reusit sa recuperez..... mada, vazut si eu pozele de la intalnire.....tare frumoase toate trei.... ....abia acum am cunoscut-o si eu pe luisssa, ca nu o stiam... Gracias, gracias, ce sa-i faci cu frumusetile astea......am luminat si insorit tot litoralul in dupa amiaza de sambata Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 17-05-2007, 08:36 AM |
| mirela62 |
17-05-2007, 08:43 AM
|
TU MA ALERGI PE MINE??????
N-am pomenit asa ceva, auzi!!! Pic de respect fata de parul meu alb nu ai!! Ehe, pe vremea mea..... Hi,hi,hi Adevarat s-a-naltat! -------------------- MIRELA
| Amazoana |
17-05-2007, 08:50 AM
|
TU MA ALERGI PE MINE?????? N-am pomenit asa ceva, auzi!!! Pic de respect fata de parul meu alb nu ai!! Ehe, pe vremea mea..... Hi,hi,hi Adevarat s-a-naltat! Nu te mai alinta cu "parul alb", ai inima si sufletul de copil...te-am bunghit io........ In loc sa te uiti la frumusete de meci aseara tie-ti arde de politica? Si asa fac numai ce vor , ""domnii din parlament......... |
| anaoi |
17-05-2007, 08:53 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
mai primeste si dylly o cafea buna, buna cum numai tu stii sa faci?
chiar a fost super meciul... berea imi lipseau |
| Amazoana |
17-05-2007, 08:54 AM
|
|
| anaoi |
17-05-2007, 09:00 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
e fff bine...ca dylly a baut deja 2 cafele
|
| mirela62 |
17-05-2007, 09:08 AM
|
Ete, meci!!!!
Pai daca politica e distractiva.... Aseara a fost Tariceanu pe tvr 1, pe realitatea a fost devreme Oprescu, si mai tarziu Boc, dupa care Orban, iar la Nasu' trebuia sa fie Iliescu, da' s-a dat la fund. Obositor rau de tot!!! In seara asta spera sa fie Base la Turcescu si-n resut nu stiu, surprise!!! Sa stii ca ma gandeam sa-mi schimb firma la culoarea de par. Adica tot roscat, dar sa nu ma mai dau cu londa, sa-ncerc Palette sau l'Oreal, ceva. Ce ziceti? -------------------- MIRELA
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:12 PM |