![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luisssa |
17-05-2007, 11:10 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
bueyyyy,tu nu ai motive spune mey unde sunt pozele sa vad daca lesin sau nu In aparat sunt. Ba am motive bueyyy mada, daca tu ai motive eu ce sa mai zic?!?! prietenii stiu de ce! Mada, le trimiti tu la fete pozele, da? Am pus si la neuroni poze cu "Onorata Familia" adica eu si ai mei. Ma enervezi, daca nu-mi spui de ce-ai nervi? din cauza AIA? Cum zice Lu, nu merita! Dar asta nu te face sa te linistesti, stiu, si eu am niste fluturasi la stomac, am citit pana la capat romanul. Deci, cauta sa te linistesti. Bea niste laptic!!!!! Luisssa, da, este un proiect, da' s-a ivit masina, trebuie sa scapam de ea, si vedem cum ne descurcam dupa aia. Oricum, vara asta nu mai poate fi vorba de inceput nimic la casa, iti dai seama. sa va ajute dzeu! inceputul va fi greu... pana veti avea toate aprobarile |
| mirela62 |
17-05-2007, 11:11 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Saru'mana!
Si nu ma uita si pe mine la pozele tale, cand o sa vrea pipota matale sa le descarce, ca parc-ai descarca balastru, nu alta!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
17-05-2007, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Saru'mana! Si nu ma uita si pe mine la pozele tale, cand o sa vrea pipota matale sa le descarce, ca parc-ai descarca balastru, nu alta!!!! bueyyy mada, daca tu ai motive eu ce sa mai zic?!?! prietenii stiu de ce! Ai si tu, dar eu sunt acuzata ca as divulga IP-uri....si tu stii bine ca nu-mi sta in caracter..... Si apoi, ma seaca al dreaq sa imi fie atacati prietenii.... |
| luisssa |
17-05-2007, 11:25 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
Saru'mana! Si nu ma uita si pe mine la pozele tale, cand o sa vrea pipota matale sa le descarce, ca parc-ai descarca balastru, nu alta!!!! bueyyy mada, daca tu ai motive eu ce sa mai zic?!?! prietenii stiu de ce! Ai si tu, dar eu sunt acuzata ca as divulga IP-uri....si tu stii bine ca nu-mi sta in caracter..... Si apoi, ma seaca al dreaq sa imi fie atacati prietenii.... ah,daaa uitasem de aspectul asta bine,atunci si mire e in aceasi oala da,da totusi tot eu sunt in top! adica am meserie dom'le,nu gluma!!! |
| mirela62 |
17-05-2007, 11:27 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Aoleu, tocmai tu ai picat la IP-uri? De unde tam-nesam?
PROSTII!!!!! Atunci, daca nu-ti place laptele - pacat, te calma si te si calcifia, hi,hi,hi - baga-ti capu' sub robinetul de apa rece!!! Adica trebuie sa-ti treaca odata!! Iti faci sange rau degeaba, mai!!! Hai, descarca pozele si trimite-le! De ce n-ai facut poze si cu Boris? -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
17-05-2007, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
17-05-2007, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nu inteleeeeeeeeeg
-------------------- |
| Amazoana |
17-05-2007, 11:30 AM
|
Aoleu, tocmai tu ai picat la IP-uri? De unde tam-nesam? PROSTII!!!!! Atunci, daca nu-ti place laptele - pacat, te calma si te si calcifia, hi,hi,hi - baga-ti capu' sub robinetul de apa rece!!! Adica trebuie sa-ti treaca odata!! Iti faci sange rau degeaba, mai!!! Hai, descarca pozele si trimite-le! De ce n-ai facut poze si cu Boris? Cum tocmai eu? Pai in afara de Carla, care a fost absolvita de Ines de pacat, eu eram sg moderatoare din zona, unde mai pui si prietena "infractoarei" asteaia........ Laptele doale stomacu |
| anaoi |
17-05-2007, 11:31 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
vezi cum recationezi la banane....
|
| Amazoana |
17-05-2007, 11:32 AM
|
|
| luisssa |
17-05-2007, 11:33 AM
|
Aoleu, tocmai tu ai picat la IP-uri? De unde tam-nesam? PROSTII!!!!! Atunci, daca nu-ti place laptele - pacat, te calma si te si calcifia, hi,hi,hi - baga-ti capu' sub robinetul de apa rece!!! Adica trebuie sa-ti treaca odata!! Iti faci sange rau degeaba, mai!!! Hai, descarca pozele si trimite-le! De ce n-ai facut poze si cu Boris? Cum tocmai eu? Pai in afara de Carla, care a fost absolvita de Ines de pacat, eu eram sg moderatoare din zona, unde mai pui si prietena "infractoarei" asteaia........ Laptele doale stomacu valeu,ulcer?? imi pare rau! buey mada,tu stii ca nu esti de vina asa ca nu are sens sa iti faci rau. si cred ca toata lumea a vazut ca nu ai vb cu ines,ca sa zici ca i-ai oferit tu informatii. |
| Amazoana |
17-05-2007, 11:36 AM
|
valeu,ulcer?? imi pare rau! buey mada,tu stii ca nu esti de vina asa ca nu are sens sa iti faci rau. si cred ca toata lumea a vazut ca nu ai vb cu ines,ca sa zici ca i-ai oferit tu informatii. Nici nu mi-am dat seama ca nu am vb cu ea.....nici nu-mi prea place, sincera sa fiu....a vb prea urat.... |
| mirela62 |
17-05-2007, 11:37 AM
|
Aia zic si eu. Din cauza unor nemernice de pe un site aiuristic ce faci, te imbolnavesti? Pentru ca atata sange rau nu duce la nimic bun.
-------------------- MIRELA
| luisssa |
17-05-2007, 11:38 AM
|
valeu,ulcer?? imi pare rau! buey mada,tu stii ca nu esti de vina asa ca nu are sens sa iti faci rau. si cred ca toata lumea a vazut ca nu ai vb cu ines,ca sa zici ca i-ai oferit tu informatii. Nici nu mi-am dat seama ca nu am vb cu ea.....nici nu-mi prea place, sincera sa fiu....a vb prea urat.... haide bre!!! lasa-ma da cum voiai sa vb?!?!?! cu limbaj academic? pai uiti cine era interlocutorul?!?!?! asa si de mine se poate zice ca am vb urat.. |
| anca veselie |
17-05-2007, 11:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
da, vreau. sunt muuult prea curioasa
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:22 PM |