![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela62 |
18-05-2007, 07:11 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Cum, Tania, uit de tine, cum uit de tine?????
Pai e omu' ocupat, mananca salate, da' mananca si-nghetata, hi,hi,hi!!! Pal, bun sosit!!!!! Reluzy, bun sosit si pupici!!!!! Vezi ca suntem cu toatele aici???? Pupici, pupici!!! Vaaaai ce ma bucur ca suntem toate impreuna!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Ghici
Cum, Tania, uit de tine, cum uit de tine????? Pai e omu' ocupat, mananca salate, da' mananca si-nghetata, hi,hi,hi!!! Pal, bun sosit!!!!! Reluzy, bun sosit si pupici!!!!! Vezi ca suntem cu toatele aici???? Pupici, pupici!!! Vaaaai ce ma bucur ca suntem toate impreuna!!!!! Ar mai fii cateva dragute pe care le indragesc eu........... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tania |
18-05-2007, 07:21 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
hello gagici mama cat ati scris,am avut ce citi! Mirela,pai asa faci tu?! te iei cu treburi si uiti de mine Buna Tania, ce faci? Tania e de aici sau de acolo ? (acolo .. asa e bine) si de acolo si de aici acolo am mai povestit noi doua hello gagici mama cat ati scris,am avut ce citi! Mirela,pai asa faci tu?! te iei cu treburi si uiti de mine Buna Tania, ce faci? Tania e de aici sau de acolo ? (acolo .. asa e bine) si de acolo si de aici acolo am mai povestit noi doua Acest mesaj a fost editat de tania: 18-05-2007, 07:23 PM |
| Lenomiss |
18-05-2007, 07:24 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
Gata .. m-am prins
Chiar ca suntem toata gasca ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
aproape
|
| tania |
18-05-2007, 07:28 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 121 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 295 |
Cum, Tania, uit de tine, cum uit de tine????? Pai e omu' ocupat, mananca salate, da' mananca si-nghetata, hi,hi,hi!!! Pal, bun sosit!!!!! Reluzy, bun sosit si pupici!!!!! Vezi ca suntem cu toatele aici???? Pupici, pupici!!! Vaaaai ce ma bucur ca suntem toate impreuna!!!!! pai vezi cum recunosti ca uiti de mine... cand e vorba de salata si de inghetata |
| dany |
18-05-2007, 07:30 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
pai si cum sa ii spunem ? Noi ii spuneam " forumul de trista amintire " la inceput Am uitat : Bine ati venit , fetelor !!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:32 PM
|
Dragele mele, eu trebuie sa plec , merg la ziua cuiva. Intr-un club
Simtiti-va ca acasa, mi-e drag sa vad aici Vb maine la cafea. Va pup pe toaaaaaaaaaaate |
| dany |
18-05-2007, 07:34 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mirelaaaaaa , ce ai papat tu ?? Inghetata ?? Tii dieta cu inghetata sau ce ? Da-mi si mie regulile
Distractie placuta , Dulci -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Amazoana |
18-05-2007, 07:34 PM
|
pai si cum sa ii spunem ? Noi ii spuneam " forumul de trista amintire " la inceput Am uitat : Bine ati venit , fetelor !!!!!!! Ne simtim mai bine cand ne este urat un "bine ati venit" de la cineva care este de mai mult timp aici. |
| Lenomiss |
18-05-2007, 07:35 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
|
| tania |
18-05-2007, 07:51 PM
|
trebuie sa ies...
va pup fetelor pai si cum sa ii spunem ? Noi ii spuneam " forumul de trista amintire " la inceput Am uitat : Bine ati venit , fetelor !!!!!!! multumim |
| Lenomiss |
18-05-2007, 07:51 PM
|
Pa-pa Dulci & Tania
Pupici si Distractie placuta ! |
| mirela62 |
18-05-2007, 07:54 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Dany, nu ma bateeeee!!!!
Da' ce-am mancat si eu toata ziua? Salata din seara asta, apa si inghetata!!!! Abia ma tin pe picioare, zau!!!!! Fetele, Dany, nu va suparati de migrare, nu sunt poame printre noi, suntem toate serioase si nebune!!!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
18-05-2007, 07:57 PM
|
Buey , ori serioase , ori nebune
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:57 PM |