![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
18-05-2007, 07:58 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.887 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Atata timp cat ne respectam unele pe altele, nu vad de ce nu ne-am inmultii, asa ca bine ati venit
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mirela62 |
18-05-2007, 08:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Si una si alta, ca stiu ce vorbesc!!!
Inca n-am baut nimicuta!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-05-2007, 08:15 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May , daca intra fetele pe la noi , pe la neuroni , se vor lua cu mainile de cap in legatura cu "respectul "
Mire- hai la neuroni ca tocmai am deschis barul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Titou |
18-05-2007, 08:16 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 116 Inscris: 15-04-2007 Membrul Nr.: 278 Sex: Feminin |
|
| Lenomiss |
18-05-2007, 08:17 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
Gagici .. eu ma retrag
Vb maine pupici ![]() |
| May |
18-05-2007, 08:17 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.887 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
| mirela62 |
18-05-2007, 08:25 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 191 Inscris: 24-04-2007 Membrul Nr.: 283 Dispozitie: NAZDRAVANA Sex: Feminin |
Bine, vin acusica!!!
Bre, da' mie-mi plac ori beuturile dulci, ori asa, un long-drink.... cool!!! -------------------- MIRELA
---------------------------- Hraniti-o pe Mona mea mititica si dragutzica, va rog: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=1019 ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:28 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine, vin acusica!!! Bre, da' mie-mi plac ori beuturile dulci, ori asa, un long-drink.... cool!!! Se rezolva ... Da comanda Noapte buna , Miss ( pot sa-ti spun asa ? plsssss -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
18-05-2007, 08:30 PM
|
|
Numai alcoolici pe forum mai frate
P.S.: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lenomiss |
18-05-2007, 08:32 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 61 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 294 Dispozitie: Frumusica Sex: Feminin |
Bine, vin acusica!!! Bre, da' mie-mi plac ori beuturile dulci, ori asa, un long-drink.... cool!!! Se rezolva ... Da comanda Noapte buna , Miss ( pot sa-ti spun asa ? plsssss da da da .. cum sa nu .. ma flatezi chiar ... Noapte buna si voua ![]() |
| dany |
18-05-2007, 08:34 PM
|
Numai alcoolici pe forum mai frate P.S.: Ia zii tu repede pe cine arati cu degetul ??? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| mirela62 |
18-05-2007, 08:36 PM
|
Chiar, directia degetului!!!
Dany, vine ginu' ala???? -------------------- MIRELA
| May |
18-05-2007, 08:37 PM
|
|
Vai, arat cu degetul randul meu de mai sus, adica cu alcoolicii, ma stiti pe mine sa arat cu degetul pe altcineva?
| dany |
18-05-2007, 08:43 PM
|
Chiar, directia degetului!!! Dany, vine ginu' ala???? E la neuroni , te asteapta !!!! Fugi repede pana nu ti-l fura Uka ca si ea a vrut tot gin tonic ( a 2 -a dorinta ) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| luisssa |
18-05-2007, 09:05 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
mey ce faceti voi aici??
adica am recuperat la greu ati avut pofta de scris |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:58 PM |