![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luisssa |
19-05-2007, 05:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
eu nu stiu prea multe dspre relatia asta
sa inteleg ca nu fostul tau coleg,nu? ce sa zic sandrina,imi pare rau ca suferi. gandeste=te ca poate nu a fost sa fie,stiu ca suna mult mai usor decat e in realitate insa nu dispera timpul chiar este cel mai mare tamaduitor ,uneori mai repede alteori mai incet. |
| bubulinutza |
19-05-2007, 06:01 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
da, lu, e vorba de colegul de fac...
am povestit eu in jurnal despre el -------------------- ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luisssa |
19-05-2007, 06:05 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 309 Inscris: 26-04-2007 Membrul Nr.: 284 Sex: Feminin |
cel de care imi povesteai prin iarna?
unde sa caut la tine in jurnal? |
| bubulinutza |
19-05-2007, 06:10 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 135 Inscris: 17-05-2007 Membrul Nr.: 293 |
cel de care imi povesteai prin iarna? unde sa caut la tine in jurnal? pag 93 -------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 06:27 PM
|
cel de care imi povesteai prin iarna? unde sa caut la tine in jurnal? pag 93 ok fug sa citesc ufff sandra... m=au trecut fiori... sandrina,stiu ca este greu dar merita o asemenea pers sentimentele tale?? in fond putea sa ramana in continuare amicul tau eu cred ca prin aceasta experienta neplacuta ai aflat ce fel de caracter are,si nu e unul frumos nu trebuie sa te mai chinui cu intrebari de genul dc vei fi slaba vei fi suficient de buna pt el deoarece vei fi tot tu,cea pe care el nu a apreciat-o. nu meriti tu in primul rand un astfel de om si abia apoi nu merita al asa o fata. incearca sa nu te mai gandesti la el si rectific:nu -l suna,nu ii trim sms o sa treaca si asta nu cumva dupa experienta asta te-ai interiorizat un pic? nu iti face bine intriorizarea,tu trebuie sa iti reiei activitatile pe care le aveai inainte,chiar si cu aceasi gasca. si nu uita ca a dat dovada de multa meschinarie si lasitate pt ca putea sa rezolve ac situatie printr-o discutie,nu? |
| bubulinutza |
19-05-2007, 06:32 PM
|
asa am zis si eu..ca puteam discuta, dar el nu a fost capabil..
stiu ca nu e pt mine, ca nu ma va placea niciodata, dar nu ma pot abtine sa nu simt ceea ce simt.. in toata per asta..m-am gandit numai la el..si parca ghinioanele s-au tinut lant; nu am mai avut parte de niciun baiat ok..niciunul nu imi place.. m-am saturat sa fiu singura -------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 06:41 PM
|
uff mai sandra
nu e vorba ca nu te va placea niciodata,dar faptul ca nu a vrut sa aibe o discutie cu tine denota faptul ca nu are caracter din mom ce erati amici trebuia sa rezolvati cumva pb impreuna si daca nu era adevarat ceea ce ii spusese amicul??te piersea de amica pt o supozitie? nu mai alerga dupa himere! o sa gasesti tu persoana care sa te faca fericita. trebuie sa iti schimbi atitudinea si trebuie neaparat sa iti schimbi perceptia pe care o ai despre tine daca tu ai o parere rea poti atrage energie negativa,daca tu spui ca nu vei cunoaste pe cineva ca el cum sa vezi farmecul altui baiat? scuza-ma ca iti spun dar deja nu mai e pb ca ai avea cateva kg in plus... am vazut multe cupluri in care tipa e mai corpolenta si par f fericit impreuna...tu ai o fixatie cu kg astea si atata vreme cat tu nu te vezi bine nici altii nu o vor face te-am vazut in poze si esti tare frumusica de ce te irosesti in van??? |
| bubulinutza |
19-05-2007, 06:51 PM
|
asa e lu, in mintea mea numai kg astea nenorocite sunt de vina...
degeaba ma imbrac ma aranjez, kg tot se vad.. si prietenele mele imi spun ca sunt super om, dar mie nici macar asta nu mi se mai pare ca sunt... nu mai am chef de nimic si stau si ma gandesc ca pana nu o sa ajung slaba nu voi fi happy... da lu, sunt cupluri in care fata este mai plinuta, dar tu crezi ca un tip ca lumea s-ar uita la o tipa ca mine???? -------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 07:03 PM
|
sandrina,acum n-o sa ma apuc sa spun ca brad pitt ar iesi cu una spupraponderala
la inceputul unei relatii conteaza aspectul fizic barbatii sunt atrasi de corpul unei femei cum si femeile sunt atrase tot de fizicul unui barbat dar,daca tu nu ai o parere buna despre tine doar kg lipsa nu te vor ajuta sunt patita asa ca vb din experienta ajunsesem la 47 kg si tot grasa ma vedeam.... dupa tot tumultul tineretii am inteles ca pe fata se oglindeste parerea pe care o ai despre tine si poti fi o persoana slaba care poarta f multe complexe dupa ea,ramasite ale trecutului "glorios",fara pic de incredere in farmecul propriu si care poate sfarsi tot singura sau poti fi o persoana mai plinuta fara inhibitii,constienta de frumusetea sa ,o persoana care poate atrage pe altcineva tocmai prin increderea de sine,prin dezinvoltura sa prin faptul ca se bucura de viata. |
| bubulinutza |
19-05-2007, 07:07 PM
|
lu, esti o prietena suuuper
![]() -------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 07:13 PM
|
lu, esti o prietena suuuper ![]() ![]() uff sandra noi,"grasii" nu stim sa ne bucuram de viata stiu ca e greu sa te dezbari de complexe dar macar incepe lupta cu tine! trebuie sa inveti sa ai incredere in tine si sa incepi sa lupti cu vocea care iti vb de kg in plus. cu cat incepi lupta mai repede cu atat mai devreme vor venii rezultatele. |
| bubulinutza |
19-05-2007, 07:36 PM
|
tu esti slaba si frumoasa, lu!!!!!!!!
-------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 07:38 PM
|
|
| bubulinutza |
19-05-2007, 07:41 PM
|
tu esti slaba si frumoasa, lu!!!!!!!! mdaaaa in pozele facute de mirelush(de fapt de nae)am iesit ca muma padurii las ca am pus si eu pe mine un pic am fost tare rasfatata de mama si se cunoaste si la husband sau babuin te-ai vazut cu mirelush????????? nu stiam vreau sa vad si io pozele -------------------- ![]() ![]() |
| luisssa |
19-05-2007, 07:46 PM
|
manca-te-ar mama!
tu esti ultima care afli. da,mire a fost aici acum o sapt cand a facut rodajul masinii si ne-am vazut! am fost 3 doamne eu,mada si mire ah,si nae care e un superzapacit! poze are si mada si nici eu nu le-am vazut oooo,o sa ma ia cu lesin cand o sa ma vad iti trim poze |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:37 PM |