![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| irinaforeign |
19-04-2007, 05:41 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 17-01-2007 Membrul Nr.: 212 Sex: Feminin |
Hai sa va
In rest ce sa va mai povestesc, ca aici e frig si abia poate maiine se vor face 12-16 grade asta daca nu ninge din nou. Chiar daca nu va stiu eu prea bine, nici nu stiti cat imi lipseste un "hai la un juice cu noi toate" e de musai sa ne vedem in vara-toamna! Va pup iara fetele desteptele si frumoasele asa cum sunteti si mai frumoase cand slabim cu toate |
| Nessie |
19-04-2007, 05:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma bucur ca ti-ai facut jurnal si ca nu ne-ai uitat!
daca te putem ajuta cu un sfat, o vorba buna, o batista, noi sutnem aici! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
19-04-2007, 05:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
sa ai parte de zambete, lumina la fereastra si multi prieteni care sa-ti treaca pragul! si-acum suntem cu ochii pe tine, sa vedem ce si cum despre orice! }{ -------------------- |
| irinaforeign |
19-04-2007, 06:00 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 17-01-2007 Membrul Nr.: 212 Sex: Feminin |
sa ai parte de zambete, lumina la fereastra si multi prieteni care sa-ti treaca pragul! si-acum suntem cu ochii pe tine, sa vedem ce si cum despre orice! }{ Habar nu ai tu cate de mult se potriveste ce zici....sa stii ca aveam nevoie de voi. Multumesc! |
| ina_ceva |
19-04-2007, 10:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai venit, Irina!
daca te putem ajuta cu un sfat, o vorba buna, o batista, noi sutnem aici! ...un umar pe care sa te sprijini, pumnii stransi... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:51 AM |