![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
24-04-2007, 07:52 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal'...pup Mok shi mam scumpici foc amandoi....Mai votez o data.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
24-04-2007, 09:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza mamicuzo !
pupam si votam mokutzul -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
25-04-2007, 07:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Rezolvat cu votatul... Sal'...l-ai insurat? Pup... Salut, Lilishor Votat - diferenta de 7 voturi de primul loc O zi placuta! Ce putin mai ai pana iti atingi targetul! Moama, ce fata cuminte, nu ca mine Sa ai o (alta) zi frumoasa! multumim, otilici, buretel, lilishor (again) si julyalina Abia astept sa se termine concursul asta Acest mesaj a fost editat de Lacry: 25-04-2007, 07:14 AM -------------------- |
| ina_ceva |
25-04-2007, 07:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Stai tu linistita, ca mi-am modificat targetul de am asa putin pana la final
-------------------- |
| Lacry |
25-04-2007, 08:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Aha, ina,am inteles, ai "spart" targetul in bucatele si le atingi unul cate unul
Pentru ca tot am terminat cu examenele, ce m-am gandit eu: hai sa-mi fac de lucru...de parca nu era bine sa ma mai odihnesc si eu nitel, sa ma ocup de mine, un mers la sala, un dus copil la piscina, etc... Si m-a mancat undeva si am promis ca ma ocup de actualizarea unei lucrari despre tva, si acum trebuie sa o fac, caci nu-mi permit sa-mi iau cuvantul inapoi. Iata-ma autor si editor din momentul asta Sotul s-a cam suparat...ca spera si el sa ma ocup mai mult de Mocutz, de el si de mine personal.Dar, se vede treaba ca s-ainselat Ei, poateca totusi am talent si o sa ma descurc cu asta lejer... sa stiti ca acum sunt in fazade cautari, vreau sa fac ceva care-mi place...inca mai am timp pentru experimente pana face Moaca 2 ani...dupa aia s-a cam dus distractia Azi incep sedinte de parafango Meniul de azi: paine 30g....1,5p pateu vegetal...2p rosie triunghi branza fitness...1p cafea fara cofeina, farazahar, fara nika...0p -------------------- |
| Amazoana |
25-04-2007, 09:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata, ce faci mamicuto? Eu am ajuns la serviciu, prima zi dupa concediu.......
|
| himere2005 |
25-04-2007, 12:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
lacry, daca intri pe mess te rog sa-mi dai accept. o sa-ti trimit si mesaj privat in legatura cu conta ca nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc si eu sunt un pic mai mult decat bata
-------------------- ![]() |
| Lacry |
26-04-2007, 08:23 PM
|
Neata, ce faci mamicuto? Eu am ajuns la serviciu, prima zi dupa concediu....... Am fost si eu la serviciul unde am contractul de munca ( acum e suspendat pe 2 ani din motive de Moaca) si le-am facut bilantul, dupa ce verificasem tot anul precedent. Nefacand lucrul asta oficial, l-am rugat pe colegul care-i in locul meu sa le semneze si am avut un circ intreg Maine ma duc eu sa le semnez, desi nu ar trebui. Dar, de maine incolo nu mai vreau sa aud de ei -------------------- |
| julyalina |
27-04-2007, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza lacry !
ce rau e colegul tau las un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
27-04-2007, 03:21 PM
|
'neatza lacry ! ce rau e colegul tau las un julyaninutzo Moaca doarme pe burtica, cu funduletul ridicat in sus, langa mine. Eu am fost la parafango, mi-am luat niste toale( si am jurat sa nu mai calc prin magazine pana nu trec de jumatatea "drumului" cu kilele, totul arata groaznic pe mine) si am revenit la Monti. Nu-s in stare sa tin o dieta ca lumea, asa cum am procedat in ianuarie anul acesta Meniu azi: 300ml juice facut de mine o cafea fraa cofeina, cu lapte sunca Praga, branza mucegai, branza mozzarela, branza cu gauri, iaurt 0,1% grasime, rosie dupa 3 ore jumate... fructe nu stiu ce mananc la cina. am luat pastrav si somon, o sa prepar pane pentru sot si la cuptor sau la steamer pentru mine -------------------- |
| crissy |
27-04-2007, 07:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Meniu azi: 300ml juice facut de mine o cafea fraa cofeina, cu lapte sunca Praga, branza mucegai, branza mozzarela, branza cu gauri, iaurt 0,1% grasime, rosie dupa 3 ore jumate... fructe nu stiu ce mananc la cina. am luat pastrav si somon, o sa prepar pane pentru sot si la cuptor sau la steamer pentru mine Andreea mi-a atras o data atentia ca nu ar fi bine de combinat iaurt degresat cu branza grasa. Chiar daca ai modificat link-ul de la semnatura, eu tot l-am votat -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
27-04-2007, 09:38 PM
|
crissy, am inteles, nu combin iaurt degresat cu branza grasa. Adevarul este ca nu stiu de ce nu reusesc sa mananc ceea ce trebuie. Azi am mancat Monti, doar ca m-am atins si de niscaiva cioco amaruie...
Si nu-s in stare sa ma sui pe bicicleta aia. Cad ca secerata seara langa Moaca Multumim pentru vot. Vreau sa ma odihnesc si eu muuuult, ca in vremurile bune! -------------------- |
| Karin |
28-04-2007, 01:55 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
crissy, am inteles, nu combin iaurt degresat cu branza grasa. Adevarul este ca nu stiu de ce nu reusesc sa mananc ceea ce trebuie. Azi am mancat Monti, doar ca m-am atins si de niscaiva cioco amaruie... Si nu-s in stare sa ma sui pe bicicleta aia. Cad ca secerata seara langa Moaca Multumim pentru vot. Vreau sa ma odihnesc si eu muuuult, ca in vremurile bune! L-am votat si eu si ma bucur sa il vad acum pe primul loc! Ieri am fost dezamagita ca era pe locul 3, dar acum si-a revenit piticul! -------------------- ![]() |
| Lacry |
28-04-2007, 10:14 PM
|
Mai sunt doua zile...da, e pe primul loc si pentru ca fratemiu si colegii lui au mai multe IP-uri la servici si il tot voteaza...insa si sucevenii au
Daca mai aveti chef si placere, poate mai strecurati cate un vot mititel....fiecare vot conteaza! Cine stie, poate totusi castigam...si daca n-om castiga, tot fericiti vom fi ca am participat si ne-ati votat -------------------- |
| ina_ceva |
29-04-2007, 06:09 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu renuntam noi asa, pe ultima suta de metri; votam in continuare
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:19 PM |