![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
06-06-2007, 12:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut mokutei si mamicii lui
-------------------- |
| Lacry |
06-06-2007, 08:48 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
De azi am reinceput dieta Monti. Insa nu reusesc sa renunt la bauturile acidulate light... Nimic din ce e cu bule nu trebuie consumat... daca beau apa, ceai sau suc natural, parca nu-mi trece setea!
Rodica, pai pe mess de ce nu-mi mai scrii nimic? Ieri mi-ai dat papucii ca ai treaba... de aceea eu nu te-am mai apelat MD: mozarella, rosii, ou fiert, salata de icre, adica proteino-lipidic Nu am gasit la nici un plafar fulgi cereale integrale fara zahar. Nu aveau decat sanovita Peste pranz am sarit Cina: telemea, rosii, ceapa, castraveti, o lingurita salata de icre o sticla mica pepsi light...ce porcarie! Apa mai deloc.... N-am inceput prea bine Acest mesaj a fost editat de Lacry: 06-06-2007, 08:49 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
06-06-2007, 09:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ai mancat f putin azi, indiferent de dieta
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Andreea-Rodica |
06-06-2007, 09:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Poate n-ai inceput cu dreptul, dar persevereaza. Incerc sa ma alatur tie si lui Monti odata cu venirea vacantei.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| ina_ceva |
06-06-2007, 11:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Spor la aceasta dieta, mamicutzo!
-------------------- |
| julyalina |
07-06-2007, 06:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mamicutzo, ai mancat foarte putin !
si... am si eu o intrebare ... eu sunt disperata dupa icre dar nu pot sa le mananc fara paine/ wasa/etc las un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
07-06-2007, 01:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
mamicutzo, ai mancat foarte putin ! si... am si eu o intrebare ... eu sunt disperata dupa icre dar nu pot sa le mananc fara paine/ wasa/etc las un cu rosii si telemea, dar cantitate foarte mica, altminteri e gretoasa rau! Am renuntat la bauturi acidulate light, insa am mancat cico dietetica. Cafeaua am reusit sa o beau fara zahar. MD: piept pui afumat, Mozzarela Capennini, mustar (asta nu-i Monti, dar perseverez in a ma debarasa de el), telemea apa chioara nu mai stiu ce sa mananc -------------------- |
| Pisik |
08-06-2007, 07:46 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Lacry, eu nu ma pricep la Monti, dar mi se pare ca papi f putin. Eu am vazut pe celalalt site la forumul Monti (singurul mai normla de acolo) niste exemple de meniuri consistente gen: fulgi de ovaz cu lapte sau wassa cu dulceata diet dimineata, sau omleta in stil Monti, la pranz tot felul de mancarici cu carne, paste integrale cu sos de rosii, chiar si pizza monti, am vazut ca sunt f multe chestii satioase si consistente. Incearca sa nu te infometezi
Succes si ai grija -------------------- |
| Lacry |
08-06-2007, 03:14 PM
|
Lacry, eu nu ma pricep la Monti, dar mi se pare ca papi f putin. Eu am vazut pe celalalt site la forumul Monti (singurul mai normla de acolo) niste exemple de meniuri consistente gen: fulgi de ovaz cu lapte sau wassa cu dulceata diet dimineata, sau omleta in stil Monti, la pranz tot felul de mancarici cu carne, paste integrale cu sos de rosii, chiar si pizza monti, am vazut ca sunt f multe chestii satioase si consistente. Incearca sa nu te infometezi Succes si ai grija multumesc, Pisikutz -------------------- |
| crissy |
08-06-2007, 05:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Am venit la
Nu ne mai zici ce ai mancat? De cand cu caldurile astea nici eu nu mai pot manca asa mult. Nu mancare gatita, parca m-am -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
08-06-2007, 11:50 PM
|
am mancat pe apucate, nici nu mai stiu bine ce. Moaca are probleme cu stomacul.
Am fost cu proba pentru coproparazitologic dimineata la Institutul Cantacuzino, caci acolo se primesc probe numai pana la ora 10. Pentru coprocultura nu mi-au primit proba pentru ca nu eradepozitata in recipient cu gel. Asa ca, la ora 12, dupa ce Moaca a facut iar o trebusoara, am dat fuga cu o proba noua la Institutul Victor Babes, acolo primesc probe toata ziua. E mai scump si departe de mine, dar, ce sa fac? Crissy, ochelarii i-a primit Moaca de la matusica, i-a luat de la mothercare din Plaza Romania. -------------------- |
| Lacry |
11-06-2007, 08:20 AM
|
Incepem o noua saptamana de dieta!
Ma voi indrepta chiar acum, timid, catre cantar Pe-orma mai vedem ce si cum -------------------- |
| ina_ceva |
11-06-2007, 09:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce a zis cantarul?
-------------------- |
| bubbles |
11-06-2007, 10:59 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata si spor la invatat
-------------------- |
| Lacry |
11-06-2007, 11:32 AM
|
Cantarul meu zice ca am putin peste 59 de kilos, lucru de mirare, pentru ca nu am mai tinut nici o dieta...o fi de la alergat toata ziua si mancat pe apucate
Sunt in ceatza rau: daca tin WW ma doare stomacul, daca tin Monti asisderea. WW e bun ca poti sa mai mananci si cate o felie-doua de painica prajita in caz de dureri feroce, insa spre sf. zilei cand nu mai am "puncte" ma apuca o foameeeee! Acum invat pentru examenul de duminica; abia astept sa scap de el. Il aud pe Moaca ca-i suparat si-mi vine sa las totul balta si sa i-l iau bonei, care ma calca pe nervi zilnic... inca putina rabdare trebuie sa mai am Acest mesaj a fost editat de Lacry: 11-06-2007, 11:33 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:24 AM |