![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
11-09-2006, 02:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
'neatza Lacri! succes la negocieri! si sa ne spui si noua rezultatul. mie mi se pare buna ideea de a te intoarce la munca. adevarul este ca daca stai numai acasa parca ai senzatia ca te prostesti Alina, normal ca o sa fie asa cum am cerut... dar sper sa ma descurc in numai 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna, caci e foaaarte mult de lucru, dar am doar de coordonat si verificat niste lucruri... ceea ce e multumitor Lacry, cand te duci sa-ti faci suvitze? O schimbare de acest gen te-ar face sa te simti mai bine, eu zic sa-ti faci timp saptaman asta Sper sa sa termine cu bine negocierile! Ina, miercuri imi fac suvite rosii ( am parul negru, asa ca, nu pot spera la o decolorare mai serioasa, abia in faza doi le pot face blonde Azi am mai mancat, in afara de ce-am scris mai sus, doua cubulete cioco amaruie 83% Mai incolo: struguri spre seara: nu stiu, ca ma duc la dentist. S-ar putea sa ma multumesc cu un mare nimik -------------------- |
| Lacry |
12-09-2006, 08:32 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
MD: strugure, mar
iaurt degresat cu fulgi de carton lapte degresat cu cicoare -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
12-09-2006, 08:43 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am citit pe undeva ca spuneai ca te tii de regim dimineata, dar seara e mai greu..ai incercat varianta cu 3 mese si doua gustari? (gustare un iaurt, o mana de fistic/alune/nuci, o bucatica de branza, un fruct) Ma gandesc si eu... -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| bubbles |
12-09-2006, 09:58 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata lacry...am trecut si in vizita sa iti las un
-------------------- |
| amalia0701 |
12-09-2006, 11:05 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Eu cred ca e important sa iti reiei activitatea, dar e mult mai important sa mai sati un pic cu puiul tau.
Acu depinde si cine o sa stea cu el, dar cu monentele astea nu o sa te mai intalnesti.Sunt foarte importante si pentru tine, dar mai ales pentru el. Eu a trebuit sa merg sa dau licentzele si statul cand avea Ioana 9 luni la bucuresti( ea a ramas la deva la mama) si acu imi pare rau. Dar iti sugerez sa incerci sa-l implici pe sotz, e foarte inportant sa se lege o legatura intre copil si tata printr-un tabiet zilnic.( La noi era plimbarea de seara, care era numai a lor) -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Lacry |
12-09-2006, 12:04 PM
|
Am citit pe undeva ca spuneai ca te tii de regim dimineata, dar seara e mai greu..ai incercat varianta cu 3 mese si doua gustari? (gustare un iaurt, o mana de fistic/alune/nuci, o bucatica de branza, un fruct) Ma gandesc si eu... oki, o sa-ncerc! Am continuat cu: G: 2 pere pentru pranz am: supa de rosii Monti friptura pui la cuptor cu usturoi (eu zic ca-i Monti curat) -------------------- |
| Deea |
12-09-2006, 12:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Si eu cred ca tatal trebuie implicat, sa aiba un timp numai al lor. sotul meu nu se da in vant dupa plimbari asa ca Alexia iese dimineata cu mine si seara o trimit cu bunicii la plimbare, socru mei ies cu cainele in fiecare seara iar soacra mea incepuse sa stea numai si numai in casa asa ca m-am gandit ca mai bine i-o dau seara pe fata sa o plimbe si astfel face si ea miscare si in acelasi timp se obisnuieste si cu cainele...sa nu ii fie frica de el cand o fi mai mare....hai ca am deviat de la ce vroiam sa spun
-------------------- ![]() |
| julyalina |
12-09-2006, 01:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ce mai faci? sa inteleg ca nu ti-a placut ciocolata amaruie? de care ai luat? eu iti sugerez Anidor 73%. dupa gusturile mele, este cea mai buna ciocolata amaruie. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
12-09-2006, 02:08 PM
|
ce mai faci? sa inteleg ca nu ti-a placut ciocolata amaruie? de care ai luat? eu iti sugerez Anidor 73%. dupa gusturile mele, este cea mai buna ciocolata amaruie. julyalina, cioco care nu mi-a placut e lindt, si are 83% cacao, e groaznic de amara am mai incercat kandia, heidi, dar, Anidor ramane de departe cea mai buna! deea, cine face baie Alexiei? -------------------- |
| Deea |
12-09-2006, 02:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Baie ii fac eu asistata de Dan, el ii da cu apa pe ea ca sa nu ii fie frig fetei in timp ce eu o spal
Mokutza al tau tremura unu-doi? Alexia e tare rea de firg, cum o las putin dezbracata incepe sa tremure si cand o scot din baie daca nu am prosop la indemana tremura saracuta de numa. -------------------- ![]() |
| Lacry |
12-09-2006, 02:56 PM
|
Baie ii fac eu asistata de Dan, el ii da cu apa pe ea ca sa nu ii fie frig fetei in timp ce eu o spal Mokutza al tau tremura unu-doi? Alexia e tare rea de firg, cum o las putin dezbracata incepe sa tremure si cand o scot din baie daca nu am prosop la indemana tremura saracuta de numa. Eu ii fac baie in camera lui, caci in baie e curent maaare!( am o coloana prin perete pentru furtunul de evacuare masina de spalat, de la coloana aia!) Iar in camera lui de cand s-a nascut, temperatura n-a scazut sub 29 grade Eram curioasa pentru ca, sunt tatici care le fac ei baie copiilor, al meu nu vrea neam, cica il tine el sa-l spal eu, dar e tot un drak, tot stau aplecata, ba' stau mai mult daca il tine el, caci nu stie sa-l manevreze. Asadar, prefer sa-l tin si sa-l spal eu, tati il spala de la brau in jos, dar greul il duc tot eu, iar coloana mi-e subreda rau -------------------- |
| Lacry |
12-09-2006, 04:29 PM
|
Iar m-a apucat lesinul, iar doua napolitane mici cu cioco si un dots... bleah!!! nu stiu ce sa ma mai fac!!!
Pana una-alta am actualizat avatarul, astept sa se schimbe, e fiul meu uitandu-se dis-de-dimineata in oglinda -------------------- |
| luchi |
12-09-2006, 07:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| MIRRRUNA |
12-09-2006, 09:06 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Knock knock, may I?
Lacry, am intrat sa te tzuc si sa te felicit pt minunatia de bebel (aici marachesh... nush daca ma mai tii minte |
| Lacry |
12-09-2006, 09:42 PM
|
Knock knock, may I? Lacry, am intrat sa te tzuc si sa te felicit pt minunatia de bebel (aici marachesh... nush daca ma mai tii minte Mirruna, vezi sa nu Am imbaiat, hranit si culcat pe Mai Marele Imashului ( porecla gasita tot de sotul meu, nu stiu nene de unde le scoate, dar pentru mine este tot Mocutza multam, luchi Acest mesaj a fost editat de Lacry: 12-09-2006, 09:43 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:56 PM |