![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
10-08-2006, 08:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
felicitari pentru jurnal Lacry!
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
10-08-2006, 08:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Cantarul meu arata 59 kg, dar, pana nu se stabilizeaza, nu schimb tickerul
Azi am mancat 2 mere mici si verzi Julyalina, multumesc pentru felicitari. sa vedem daca voi fi in stare sa si tin o dieta, ca sa am ce completa in jurnal. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
10-08-2006, 09:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
bine ai (re)venit lacry
sa-ti traiasca bebelusul scump si multa bafta cu dieta! mie mi se pare ca stai foarte bine oricum -------------------- |
| ina_ceva |
10-08-2006, 10:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Spor la slabit, lacry!!
Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 10-08-2006, 10:57 AM -------------------- |
| Lacry |
10-08-2006, 11:00 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
multumesc buretel si ina
iau MD la ora 12.00... omleta cu rosii si ardei fara ulei, evident, 3 pestishori mici si imputzitzi ( adica anshoa) si o bucatica de telemea Pranz: ciorba legume, orez cu ciumperci -------------------- |
| aki |
10-08-2006, 11:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| Lacry |
10-08-2006, 12:55 PM
|
Gata, am comis-o!
Tocmai a fost in vizita o verisoara din Iasi care mi-a adus compot de cirese facut cu manutza ei, cu cirese din livada ei, destul de dietetic, dar totusi cu zahar O iau de la capat... -------------------- |
| Nessie |
10-08-2006, 01:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Gata, am comis-o! Eu te iert o data! Tocmai a fost in vizita o verisoara din Iasi care mi-a adus compot de cirese facut cu manutza ei, cu cirese din livada ei, destul de dietetic, dar totusi cu zahar O iau de la capat... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
10-08-2006, 01:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna fetita, am deschis si eu jurnalul tau , nu am citit totul, numai printre randuri. Vroiam sa te intreb daca alaptezi .....am vazut ca ai un bebe micut.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| bpaula |
10-08-2006, 03:26 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Lacry am venit sa te salut, tot ne cunoastem din vremuri apuse
eu ma mai lupt cu niste ultime kilograme da' cred ca nu prea mult ca tot pe acolo unde eram in urma cu cateva luni am ramas...bine macar ca nu sunt alte kile in plus felicitari pentru minunea aia mica...sa-ti traiasca si sa fie sanatos si fericit. te pup dulce -------------------- |
| Lacry |
10-08-2006, 03:36 PM
|
Da, seximom, alaptez...partial. N-am avut de la inceput suficient lapte
Dar am fost o stresata multi ani la randul, cu un servici nashpa, asa ca, nici nu ma mir. Bebelushul Presupun ca ai copil, nu? Lacry am venit sa te salut, tot ne cunoastem din vremuri apuse eu ma mai lupt cu niste ultime kilograme da' cred ca nu prea mult ca tot pe acolo unde eram in urma cu cateva luni am ramas...bine macar ca nu sunt alte kile in plus felicitari pentru minunea aia mica...sa-ti traiasca si sa fie sanatos si fericit. te pup dulce Multumesc pentru urari Si eu ma lupt cu kilele, n-am avut niciodata tonajul asta Pai unde-i jurnalul tau? La ce dieta te-ai oprit acum? Acest mesaj a fost editat de Lacry: 10-08-2006, 03:32 PM -------------------- |
| Sexymom |
10-08-2006, 03:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu am 2 fete maricele, una de 10, alta de 6 ani, as vrea sa te cert ca te-ai grabit cu slabitul.
Parerea mea ca trebuia sa te faci cat casa si sa ii dai san 2 ani.Acum este alegerea ta. In cazul meu am luat 32 de kg la prima fata , de la 52 am ajuns la 84 de kg, dar am alaptat, am facut miscare (coborat carut cu copil pe scari), stat in parc, etrc, etc , si intr-un an am ajuns la 60 de kg. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| bpaula |
10-08-2006, 03:50 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
pai nu am jurnal pe aici....acum cica sunt la WW dar eu cu dietele astea is mai ciudata....si cand eram la Monti eram pe langa...adaptam la regimul meu personal chestii de pe acolo....acum mananc tot cum eram obisnuita dar mai calculez puncte ca sa vad daca stau bine sau nu
-------------------- |
| Lacry |
10-08-2006, 03:58 PM
|
Eu am 2 fete maricele, una de 10, alta de 6 ani, as vrea sa te cert ca te-ai grabit cu slabitul. Parerea mea ca trebuia sa te faci cat casa si sa ii dai san 2 ani.Acum este alegerea ta. In cazul meu am luat 32 de kg la prima fata , de la 52 am ajuns la 84 de kg, dar am alaptat, am facut miscare (coborat carut cu copil pe scari), stat in parc, etrc, etc , si intr-un an am ajuns la 60 de kg. Seximom, mai intai sa-ti traiasca fetele, sa fie iubite si sanatoase! Apoi, sa-ti explic...am mancat in primele doua luni fara restrictii, orice, numai sa pot alapta total, dar NU a vrut fabricuta mea sa produca mai mult! Iar acum am renuntat practic la dulciuri si paine, precum si la combinatia lipide-glucide. Ca altminteri mananc cat trebuie, de aia tin Monti. Crezi tu ca painea si dulciurile contribuie la imbunatatirea calitatii laptelui? Am incercat sa-i dau numai san, crezand ca, daca suge el tot timpul, voi avea mai mult lapte. Dar ajunsese sa urle de foame, bietul copil... Acest mesaj a fost editat de Lacry: 10-08-2006, 03:58 PM -------------------- |
| Sexymom |
10-08-2006, 04:10 PM
|
Atunci e ok, daca iti iei ce trebuie din alimente. Sa sti ca alaptand mai mult topesti mai multe grasimi si ai mai multa energie.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:50 PM |