![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
13-09-2006, 01:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Meniu azi:
pepene rosu MD: ou, o feliuta salam Victoria, telemea vaca, urda vaca, rosie, iaurt P: supa rosii, ton in ulei pepene galben C: ficatei la cuptor fructe -------------------- |
| julyalina |
14-09-2006, 08:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna diminetaza mamicutzo
ce mai face Mai Marele Imashului? presupun ca o duce bine merci alaturi de mamicutza lui si nu-i pasa lui de nimic am venit sa-i las un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
14-09-2006, 10:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salutari la mame cu baietei mititei
-------------------- |
| Lacry |
14-09-2006, 01:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
buna diminetaza mamicutzo ce mai face Mai Marele Imashului? presupun ca o duce bine merci alaturi de mamicutza lui si nu-i pasa lui de nimic am venit sa-i las un Salutare! Mocutzica a baut 30 ml suc de morcov azi fara probleme De maine incepem cu suc de mar. Multumim pentru vizita Salutari la mame cu baietei mititei Foaarte bine! Am fost sa-mi ridic formularele pentru depunerea dosarului de intrare in CIC, maine le depun Te imbratisam cu drag -------------------- |
| ina_ceva |
15-09-2006, 08:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lacry, e o dulceatza puisorul tau!!! Sa fie sanatos!!!
-------------------- |
| lliliana |
15-09-2006, 09:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Am citit! Merci! Am auzit-o o data pe Teo spunand ca decat sa manance o felie de branza...mai bine o friptura de pui. Asa a sfatuit-o nutritionista. Am tras concluzia ca nu prea e buna branza in dieta. De nici un fel. Pe urma m-am mai informat si eu si e adevarat. Citind am ajuns la concluzia ca lactatele, in general, nu prea sunt bune in dieta. Totusi, trebuie consumate pentru sanatate, in cantitati limitate. Asa cred. Lacry...ai un bebe superb:) Sa fie fericit si sanatos. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 15-09-2006, 09:47 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Lacry |
15-09-2006, 10:04 AM
|
Lacry, e o dulceatza puisorul tau!!! Sa fie sanatos!!! multumesc Am citit! Merci! Am auzit-o o data pe Teo spunand ca decat sa manance o felie de branza...mai bine o friptura de pui. Asa a sfatuit-o nutritionista. Am tras concluzia ca nu prea e buna branza in dieta. De nici un fel. Pe urma m-am mai informat si eu si e adevarat. Citind am ajuns la concluzia ca lactatele, in general, nu prea sunt bune in dieta. Totusi, trebuie consumate pentru sanatate, in cantitati limitate. Asa cred. Lacry...ai un bebe superb:) Sa fie fericit si sanatos. -------------------- |
| Lacry |
15-09-2006, 12:53 PM
|
Singura mea bucurie a ramas Mocutza-Guliutza
Am decis sa nu ma mai gandesc la asta si sa ma concentrez doar asupra copilului, ca sa n-o iau razna Nici nu mai conteaza ce am mancat astazi. -------------------- |
| ina_ceva |
15-09-2006, 02:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cum sa divortzeze? A avut vreun comportament care sa-ti trezeasca suspiciuni?
-------------------- |
| Nessie |
15-09-2006, 02:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Lacry |
15-09-2006, 02:54 PM
|
problema a aparut de anul trecut, nu vroia copil, nu vroia sa ne casatorim etc povestea mea a fost aceea ca l-am parasit pentru 2 luni, timp in care am fost cu altcineva. m-am impacat cu el, pentru ca amandoi am ajuns la concluzia ca nu putem trai unul fara celalalt. Pana la sfarsit au fost patru persoane in ecuatie, si el isi gasise pe cineva. Cei doi au ramas cu buzele umflate, noi ne-am casatorit, at least, a venit Mocutza. Dar problema veche a ramas. Suntem firi diferite... despre asta-i vorba. Eu sunt incapatanata si ... zice el, impulsiva, nu in sensul rau neaparat. El sta cu veacurile pana ia o decizie si pana actioneaza. De aici frustrari de ambele parti: eu ca astept foarte mult pana se intampla ceva, el ca eu ma pripesc. Cam asta ar fi. Plus ca niciodata nu arata si nu exprima ceea ce simte stiu ca sunteti alaturi de mine Cum sa divortzeze? A avut vreun comportament care sa-ti trezeasca suspiciuni? Da, nu are ochi pentru mine, numai pentru copil, nu am gasit dram de intelegere nici in timpul sarcinii, nici dupa ce am nascut. O femeie gravida este foarte sensibila, iar una care abia a nascut foarte "chinuita", fizic si psihic. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
15-09-2006, 03:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Lacry, o imbratisare de la mine intr-un moment greu pentru tine !
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
15-09-2006, 03:05 PM
|
Lacry, o imbratisare de la mine intr-un moment greu pentru tine ! Multumesc Acest mesaj a fost editat de Lacry: 15-09-2006, 03:06 PM -------------------- |
| ina_ceva |
15-09-2006, 05:23 PM
|
Si eu sunt alaturi de tine Lacry
![]() -------------------- |
| Lacry |
15-09-2006, 08:59 PM
|
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:26 AM |