![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
27-03-2008, 02:23 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.695 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
La multi ani!!
-------------------- |
| Amazoana |
27-03-2008, 03:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.746 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
La multi ani!!!!
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
27-03-2008, 03:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
La multi ani, mamicutule manechin!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
27-03-2008, 03:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.388 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Sanatate,draga noastra
-------------------- |
| Kandya18 |
27-03-2008, 07:36 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
LA multi ani!!!
-------------------- |
| dany |
27-03-2008, 11:29 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fericire si sanatate pentru tine si familia ta !!!!
La multi ani!! Bueyyyyy, pe unde umbli ????? Stii ca mi-e dor de tine ??? Sincer ! -------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
30-03-2008, 07:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.019 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Cu intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI!
Ce mai faci? Nu ai mai intrat pe aici de mult. -------------------- ![]() [/url] |
| Lacry |
28-06-2008, 02:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.388 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Cu intarziere, iti urez si eu LA MULTI ANI! Ce mai faci? Nu ai mai intrat pe aici de mult. Salutare Am revenit. Mocutz abia de sambata trecuta are dintele reconstruit. Nici nu mai stiu daca v-am povestit ca pe 3 martie a cazut cu gurita de ciment si si-a spart unul dintre cei 2 dinti din fata.A fost chin ingrozitor.Am frecventat saptamanal policlinica stomatologica. Cand am observat ca nu-i face nimic acolo, am schimbat stomatologul, asta se intampla in urma cu 2 saptamani. Nu mica mi-a fost mirarea cand am fost informata ca Mocutz mai avea putin pana la abces si scos dintele, care la varsta lui se face prin anestezie totala... m-am imbolnavit de nervi. Apoi, stomatologul nou a lucrat ca la carte, i-a pus ceva sa-i moara nervul( ii pusese si doctorita dinainte, insa parca lucra cu picioarele, tot cadea pansamentul ala in cateva ore) Si, dupa o saptamana, nervul a murit, i-a curatat canalul, a cimentat, ia reconstruit dintele. Totul in 10 minute. Acum Moaca e bine merci iar parintii lui sunt, in sfarsit, fericiti Aviz celor din Bucuresti: nu va chinuiti copiii la policlinica stomatologica! Nu sunt dotati mai bine decat un cabinet particular si nu au experienta cu copiii asa cum se zvoneste. Nu va mai spun cate parale i-am bagat in buzunar doctoritei respective in cele 3 luni si jumatate de chin. Bine ca am scapat. Kile am destule. Am inceput serviciul de la 1 aprilie. Deja am demisionat, pe 15 iulie e ultima zi de lucru la firma nebunului. Sper sa va dau numai vesti bune de acum. Si reincep si dieta. Pupici tuturor! -------------------- |
| Kandya18 |
28-06-2008, 02:18 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce bine ca ai venit inapoi
-------------------- |
| Lacry |
28-06-2008, 02:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.388 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ce bine ca ai venit inapoi Si mie...cum stai cu kilele? prag pisicologic, hm...miau! La tinee mai racoare? Ca in Buc e jale -------------------- |
| crissy |
28-06-2008, 07:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bine ai revenit, Lacry! Am vizitat site-ul lui Mokut si m-am uitat la poze -------------------- In stand by...
![]() |
| Lacry |
29-06-2008, 12:58 AM
|
Bine ai revenit, Lacry! Am vizitat site-ul lui Mokut si m-am uitat la poze multumim pentru vizita pe site dar o sa fie si bine...trebuie sa fie asa! Moaca tot nu vorbeste. Cu husband nu ma inteleg deloc. Uneori imi vine sa fug in lume. Il iau si pe Mocu', nu-l las altcuiva. -------------------- |
| crissy |
29-06-2008, 09:31 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Moaca tot nu vorbeste. Cu husband nu ma inteleg deloc. Uneori imi vine sa fug in lume. Il iau si pe Mocu', nu-l las altcuiva. Elise si-a dat drumul la vorba dupa 2 ani Pt slabeala, uite o adresa f. utila mie: http://calorii.oneden.com Daca ai vreo sugestie sau reclamatie in legatura cu tabelul o poti face aici: http://forum.oneden.com/Tabel-calorii-t1843.html Pupici. -------------------- In stand by...
![]() |
| Me_Teo |
29-06-2008, 03:12 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 25-06-2008 Din: Deva Membrul Nr.: 1.113 Sex: Feminin |
Am citit primele cateva posturi din jurnalul tau si mi se pare f interesant! Imi plc modul cum scrii si gandesti.
-------------------- "Doare sa iubesti pe cineva care sa nu te iubeasca la randul lui, dar cel mai dureros este sa iubesti pe cineva si sa nu gasesti niciodata curajul de a-i spune ce simti." - Anonim
"Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale." - Ashley Smith |
| Lacry |
29-06-2008, 07:14 PM
|
Moaca tot nu vorbeste. Cu husband nu ma inteleg deloc. Uneori imi vine sa fug in lume. Il iau si pe Mocu', nu-l las altcuiva. Elise si-a dat drumul la vorba dupa 2 ani Pt slabeala, uite o adresa f. utila mie: http://calorii.oneden.com/ArataMeniu/ Daca ai vreo sugestie sau reclamatie in legatura cu tabelul o poti face aici: http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...pid=138447& Pupici. Abea astept sa nu-i mai taca gura... sa le poceasca, numa'sa comunice cu mine! Azi a implinit doi ani si o luna. Multumesc pentru link Am citit primele cateva posturi din jurnalul tau si mi se pare f interesant! Imi plc modul cum scrii si gandesti. Multam, dar ce ti-o fi placut? Doar ma vait cat e ziua de lunga! Asadar, maine dimineata ma cantaresc si ... la drum! Ticker, alea-alea. Acum am Si, crissy, mai discutam pe tema piticilor. Abia astept sa vina concediul..maine aflu daca ni s-a rezervat camera la hotelul susesi de luxe, in Antalia. Sa duc copchilul la mare si la soare -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:14 AM |