left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

103 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul mamicutzei-manechin :-) seperator Optiuni V right
Lacry
mesaj 16-09-2006, 10:47 AM
Mesaj #166

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista
Sex: Feminin

Ieri s-au mai calmat lucrurile. Poate totusi mai facem un compromis. De dragul lui Mocutza baby.gif . Luni plecam la Moeciu de sus dry.gif

Azi astept musafiri, asa ca, mai fac un tort mic de cioco si inca o praji, sa vedem de care dry.gif
Maine fac bagajele pentru plecarea la munte. Ce bine ca iesim putin, inainte sa incep serviciul. Uf, ce nebunie, cum am inceput si diversificarea astuia mic... trebuie sa iau la munte provizii de morcovi si mere. Si portocale, ca ne prinde si o zi cu suc de portocale acolo.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 16-09-2006, 12:46 PM
Mesaj #167

Iepuras

Raspunsuri: 1.543
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

hug.gif suntem langa tine Lacry, mi-as dori ca Mocutza sa creasca cu ambii parinti dar decizia va apartie numai voua, decat "singur in doi" mai bine de unul singur. Sper sa treceti cu bine peste toate problemele, cred ca sunt astrele cam nervoase smile.gif .... am avut si eu discutii aiurea cu sotul meu si i-am aruncat cuvinte cam grele, de ex ca imi doresc un servici unde sa plec in delegatii saptamanal.... normal ca s-a suparat... ce sa fac, a vorbit gura fara mine bang.gif

Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze.

Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 16-09-2006, 01:43 PM
Mesaj #168

Elefant

Raspunsuri: 9.649
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Lacry ....si de la mine o hug.gif si un pupic.gif .Cum spunea si Deea...decizia e a voastra ...Noi suntem alaturi de tine ....Pup fata cu probleme !

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 16-09-2006, 03:24 PM
Mesaj #169

Marmota

CITAT(Deea @ 16-09-2006, 01:46 PM) *

hug.gif suntem langa tine Lacry, mi-as dori ca Mocutza sa creasca cu ambii parinti dar decizia va apartie numai voua, decat "singur in doi" mai bine de unul singur. Sper sa treceti cu bine peste toate problemele, cred ca sunt astrele cam nervoase smile.gif .... am avut si eu discutii aiurea cu sotul meu si i-am aruncat cuvinte cam grele, de ex ca imi doresc un servici unde sa plec in delegatii saptamanal.... normal ca s-a suparat... ce sa fac, a vorbit gura fara mine bang.gif

Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze.

Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama.

Draga Deea, pupic.gif pediatra mi-a solicitat introducerea diversificarii inca din cursul lunii a 3-a, dar n-am vrut eu. In cartea lui Capraru scrie ca in cursul lunii a 4-a incepi cu suc, in cursul lunii a 5-a adaugi si pulpa, abia din a 6 treci la supe pasate.
Eu am ales o schema mai lunga de diversificare, treaba cu sucul dureaza toata luna. Multe mamici incep diversificarea direct cu supe pasate, dar eu prefer sa o iau incet-incet, chiar daca este mai dificil pentru mine. Mi-au iesit ochii dand morcovi prin razatoarea de sticla, dar prefert asa decat cu robotul care ar fi dificil de sterilizat, si mai mare deranjul sa-l folosesti pentru doar 30 ml suc, care inseamna 10 lingurite pline.

Danyhoney, multumesc hug.gif

--------------------
+Quote Post
midnight_talker
mesaj 16-09-2006, 08:33 PM
Mesaj #170

Pestisor
**

Raspunsuri: 138
Inscris: 13-06-2006
Membrul Nr.: 30

Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy.
Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe.
Pupici!
+Quote Post
Lacry
mesaj 16-09-2006, 09:05 PM
Mesaj #171

Marmota

CITAT(midnight_talker @ 16-09-2006, 09:33 PM) *

Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy.
Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe.
Pupici!

buna Midnight hug.gif , stiam ca imi vei scrie, te-am vazut online cand citeai jurnalul Amaliei )).gif
Nu mai stiu mare lucru despre tine, te-am pierdut cu totul de anul trecut... noutati? trebuie sa se fi intamplat ceva semnificativ si in viata ta naughty.gif

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 16-09-2006, 09:37 PM
Mesaj #172

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.102
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW. floare.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Lacry
mesaj 17-09-2006, 02:54 PM
Mesaj #173

Marmota

CITAT(Nessie @ 16-09-2006, 10:37 PM) *

Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW. floare.gif

super! yahoo.gif multumesc pupic.gif floare.gif

--------------------
+Quote Post
midnight_talker
mesaj 17-09-2006, 07:50 PM
Mesaj #174

Pestisor
**

Raspunsuri: 138
Inscris: 13-06-2006
Membrul Nr.: 30

Ciao Lacry!Deocamdata n-am dispozitie sa vorbesc despre mine,dar cand va veni momentul,va voi povesti.
Pupici!
+Quote Post
lliliana
mesaj 18-09-2006, 07:41 AM
Mesaj #175

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Draga mea Lacry....atunci cand fetita mea era foarte mica, pediatrul mi-a recomandat introducerea mancarii de la trei luni cu urmatoarea cauza...fetita mea, fiind nascuta la opt luni, suferea de o decalcifiere destul de grava si avea nevoie nu doar de lapte. Mi s-a spus ca este vital sa-i introduc alimentatia. Am avut sansa sa am un pediatru care-mi explica fiecare lucru pe care mi-l cerea. Daca-i dadea medicamente, imi explica de ce i le da si ce efect au. Imi scria si retetele pentru supa:), explicandu-mi de ce trebuie pus fiecare ingredient. Vreau sa-ti spun ca la un moment dat m-a sunat si mi-a zis (tin si acum minte ce surprinsa am fost): "Draga mea Liliana, in aceasta perioada se dezvolta la copilul dumitale materia cenusie, de aceea iti recomand sa ii introduci in alimentatie,alimente cu foarte mult fosfor....etc....smile.gif" Prima daca am crezut ca rade de mine, dar vorbea serios. Si mi-a mai recomandat ceva surprinzator...mi-a explicat ca, daca un copil sub varsta de 7 ani invata o limba straina, se mai formeaza pe creier inca un centru al vorbirii...si acel copil va vorbi limba respectiva fara sa-si traduca din romana...ca si cand ar fi o limba materna. Doar inainte de 7 ani...fetita mea vorbese fluent engleza. Am vorbit cu ea in casa, eu fiind vorbitoare de limba engleza. Crede-ma...fiica mea vorbeste aceasta limba din intuitie, ca si cand ar fi limba ei de bastina. A avut dreptate. Nu-si traduce, gandeste in engleza de multe ori. Si are o pronuntie impecabila, pentru care de foarte multe ori profesoara i-a dat 10 la scoala...pentru felul nefortat in care se exprima.
Acum este foarte batran acel medic...la vremea respectiva era cel mai experimentat si mai cautat pediatru din oras. Asta pentru ca era tot timpul la curent cu noutatile si era foarte deschis cu pacientii. Daca la alti medici copiii urlau ca din gura de sarpe, la el radeau cu gura pana la urechi:). Pe fetita mea o cunostea de cand s-a nascut...si inca si acum tot pe el il sun cand am o problema. Dumnezeu sa-i dea sanatate. Un pediatru bun face mult:)...crede-ma. Am avut multe probleme cu fetita mea...si sa vezi ce domnisoara am acum...Multumesc Celui de Sus!

Cat priveste problemele cu sotul...of...sunt maritata de 19 ani si pot spune ca fara compromis o relatie nu exista. Nu esti capabil de compromis, divortezi. Nu ai putere sa ierti, divortezi. Am trecut prin destule cu sotul meu in toti anii astia si cred ca trebuie sa gandesti de 70 de ori si sa faci o data. La nervi omul face si spune multe lucruri necinstite. Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Stiu ca uneori te scoate din minti cate o actiune de-a lui, dar barbatii gandesc atat de diferit fata de o femeie. Nu te astepta sa gandeasca asa cum o faci tu. Incerca si intreaba-l o data, in legatura cu o anumita situatie, o speta legata de vreun cuplu din anturaj, ce parere are...o sa ai un soc cat de diferit gandeste fata de ceea ce asteptai tu de la el. Barbatii sunt un rau necesar smile.gif ...iti spun asta, pentru ca desi am 19 ani de chin )).gif cu el, tot ii simt lipsa acum ca e mai mult plecat. Si slava Domnului, mi-a facut destule mizerii...Ne-am iubit si probabil wink1.gif ne iubim inca. Ma face sa rad. Incerc sa privesc partea lui buna...aceea care ma face sa ma simt confortabil. Acum, cand incerca sa ma submineze ii spun..."nu-mi face placere asta...daca vei continua asa o sa ajungem la certa"... Eu fac multe lucruri care-mi fac placere...dar si el are acelasi drept...sa faca acele lucruri care-i plac...Avem insa si program comun...de familie...si alea, alea....Uf...iar mi-am dat drumul si vorbesc mult...Opreste-ma...n-o sa ai rabdare sa citesti. Daca ar fi sa povestesc din casnicia mea...as scrie un roman bun...smile.gif Te pup...

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 18-09-2006, 07:44 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 18-09-2006, 09:03 AM
Mesaj #176

Lama

Raspunsuri: 5.096
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Lacry.Imi pare foarte rau de ceia ce ma auzit de tine.Imi dau seama ca nu-i cuplu sa nu aiba probleme,dar trebuie sa poti sa treci peste ele.Si cred ca in cele mai multe cazuri femeia ar trebuie sa aplaneze certurile,ca barbatii sunt intradevar niste copii care la ciuda si la nervi spun multe cuvinte grele,dar noi femeile care trebuie sa pastram familia mai facem si ceva cedari.
Ma uit la relatia noastra cu Sergiu ne iubim mult si ne stimam tare,dar gelozia si baga intre noi ca un sarpe veninos sa ne strice fericirea.Incerc sa mai cedez si sa-i lamuresc tot si sa-i dovedesc ca nu-i asa cum crede el.Si incearca si el sa ma inteleaga.Cel mai rau este ca nu are incredere in mine din careva motive.Inainte de el,eu eram cu altcineva si mereu ca la un prieten ii povesteam lui tot(nestiind ca voi fi vreodata cu el).Ce era cel mai rau,ca-i povesteam cum ma imi bateam joc de barbati dintr-un anumit motiv(Fetele stiu de ce).Si vad ca si la tine a fost asa.Ai fost cu el,te-ai despartit,ai fost cu altul si apoi iarasi cu el.Si acum cred ca nu mai are incredere.Incearca si lupta,ca sa ai parte de familie.Mokuta nu trebuie sa ramie fara tata.Tu ideie nu ai ce inseamna acest lucru.Lasa mindria, draga Lacry, si cedeaza.Pasteaza-ti familia.Vezi Uka a luptat si a invins.Lupta...Ai grija de tine pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
amalia0701
mesaj 18-09-2006, 10:08 AM
Mesaj #177

Hiena

Raspunsuri: 4.417
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus iubita!
Rau imi pare sa citesc ca ai probleme cu sotul.
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, sa ii explici ce te dranjeaza, sa in faci sa inteleaga ce actiuni ale lui te fac sa suferi.
Si eu si sotul meu sintem foatre deosebitzi, asta a fost unul din lucrurile care ne-a atras.Si io am vrut sa divortzez de 1000 de ori, la un monent dat aveam si avocat, dar am renuntzat, am mai lasat din orgoliu, am facut compromisuri.
Inca suntem deosebitzi, dar incercam ca actiunile noastre sa nu-l raneasca pe celalalt, sa fim indulgenti.
E foate important ca Mocutza sa creasca si cu mama si cu tata.
Tu esti o femeie puternica, sunt sigura ca ai sa reusesti sa-l manipulezi pe sotz cum vrei pupic.gif
Poate acu e iritat ca ii acorzi prea multa atentie copilului.
Ai grija de voi pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
+Quote Post
julyalina
mesaj 20-09-2006, 08:39 AM
Mesaj #178

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

hug.gif lacry imi pare rau ca ai probleme cu sotul tau si iti tin pumnii ca sa nu se intample nimik si ca mocutza - guliutza sa creasca cu ambii parinti pupic.gif
cred ca este ceva in aer pentru ca si eu m-am cam certat cu iubitul meu sad.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
lliliana
mesaj 21-09-2006, 08:42 AM
Mesaj #179

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Neata si tie...ce face Mocutza?smile.gif...O zi frumoasa:).

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-09-2006, 08:42 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 21-09-2006, 09:09 AM
Mesaj #180

Iepuras

Raspunsuri: 1.543
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

pupic.gif hug.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post

103 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 04:17 AM