![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
16-09-2006, 10:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ieri s-au mai calmat lucrurile. Poate totusi mai facem un compromis. De dragul lui Mocutza
Azi astept musafiri, asa ca, mai fac un tort mic de cioco si inca o praji, sa vedem de care Maine fac bagajele pentru plecarea la munte. Ce bine ca iesim putin, inainte sa incep serviciul. Uf, ce nebunie, cum am inceput si diversificarea astuia mic... trebuie sa iau la munte provizii de morcovi si mere. Si portocale, ca ne prinde si o zi cu suc de portocale acolo. -------------------- |
| Deea |
16-09-2006, 12:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze. Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
16-09-2006, 01:43 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lacry ....si de la mine o
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Lacry |
16-09-2006, 03:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Diversificarea lui Mocutza ai facut-o dupa sfatul pediatrului? Ieri am luat revista mami si scrie ca dupa 4 luni se face diversificarea la bbeii hraniti si cu lapte praf si cu san si dupa 6 la cei hraniti numai la san. Oricum sunt cam in ceata, scria acolo ca banana se da dupa 1 an...peste 2-3 pagini e o reclama la Humana cu banane si e pt. 4 luni, plus ca in parc vad o gramada de bebei pana intr-un an care papa bananutze. Am auzit-o si eu pe Mihaela Bilic cand spunea de branza ca nu e prea indicata, m-am documentat si cam asa e, iaurtul e bun in schimb. laptele dulce dupa 30 de ani nu se mai recomanda ... uite ca nu mai stiu de ce... o sa o intreb pe mama. Draga Deea, Eu am ales o schema mai lunga de diversificare, treaba cu sucul dureaza toata luna. Multe mamici incep diversificarea direct cu supe pasate, dar eu prefer sa o iau incet-incet, chiar daca este mai dificil pentru mine. Mi-au iesit ochii dand morcovi prin razatoarea de sticla, dar prefert asa decat cu robotul care ar fi dificil de sterilizat, si mai mare deranjul sa-l folosesti pentru doar 30 ml suc, care inseamna 10 lingurite pline. Danyhoney, multumesc -------------------- |
| midnight_talker |
16-09-2006, 08:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy.
Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe. Pupici! |
| Lacry |
16-09-2006, 09:05 PM
|
Ciao!Imi pare rau sa citesc ca ai probleme in casnicie,acum cand toata lumea ar trebui sa fie happy. Referitor la sucul de morcovi,asa a facut si sora-mea.I-a dat suc de morcovi treptat,la inceput o lingurita,apoi 2 si apoi a marit treptat cantitatea pana a ajuns la 30 ml.Supele mai tarziu,prin luna a 6-7-a.Ea facea sucul de morcovi direct in storcatorul de fructe. Pupici! buna Midnight Nu mai stiu mare lucru despre tine, te-am pierdut cu totul de anul trecut... noutati? trebuie sa se fi intamplat ceva semnificativ si in viata ta -------------------- |
| Nessie |
16-09-2006, 09:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Lacry |
17-09-2006, 02:54 PM
|
Lacry, sunt pe fuga, scuza-ma ca iti criu doar atat, dar vroiam sa iti spun unde gasesti materiale WW. super! -------------------- |
| midnight_talker |
17-09-2006, 07:50 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao Lacry!Deocamdata n-am dispozitie sa vorbesc despre mine,dar cand va veni momentul,va voi povesti.
Pupici! |
| lliliana |
18-09-2006, 07:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Draga mea Lacry....atunci cand fetita mea era foarte mica, pediatrul mi-a recomandat introducerea mancarii de la trei luni cu urmatoarea cauza...fetita mea, fiind nascuta la opt luni, suferea de o decalcifiere destul de grava si avea nevoie nu doar de lapte. Mi s-a spus ca este vital sa-i introduc alimentatia. Am avut sansa sa am un pediatru care-mi explica fiecare lucru pe care mi-l cerea. Daca-i dadea medicamente, imi explica de ce i le da si ce efect au. Imi scria si retetele pentru supa:), explicandu-mi de ce trebuie pus fiecare ingredient. Vreau sa-ti spun ca la un moment dat m-a sunat si mi-a zis (tin si acum minte ce surprinsa am fost): "Draga mea Liliana, in aceasta perioada se dezvolta la copilul dumitale materia cenusie, de aceea iti recomand sa ii introduci in alimentatie,alimente cu foarte mult fosfor....etc....
Acum este foarte batran acel medic...la vremea respectiva era cel mai experimentat si mai cautat pediatru din oras. Asta pentru ca era tot timpul la curent cu noutatile si era foarte deschis cu pacientii. Daca la alti medici copiii urlau ca din gura de sarpe, la el radeau cu gura pana la urechi:). Pe fetita mea o cunostea de cand s-a nascut...si inca si acum tot pe el il sun cand am o problema. Dumnezeu sa-i dea sanatate. Un pediatru bun face mult:)...crede-ma. Am avut multe probleme cu fetita mea...si sa vezi ce domnisoara am acum...Multumesc Celui de Sus! Cat priveste problemele cu sotul...of...sunt maritata de 19 ani si pot spune ca fara compromis o relatie nu exista. Nu esti capabil de compromis, divortezi. Nu ai putere sa ierti, divortezi. Am trecut prin destule cu sotul meu in toti anii astia si cred ca trebuie sa gandesti de 70 de ori si sa faci o data. La nervi omul face si spune multe lucruri necinstite. Intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Stiu ca uneori te scoate din minti cate o actiune de-a lui, dar barbatii gandesc atat de diferit fata de o femeie. Nu te astepta sa gandeasca asa cum o faci tu. Incerca si intreaba-l o data, in legatura cu o anumita situatie, o speta legata de vreun cuplu din anturaj, ce parere are...o sa ai un soc cat de diferit gandeste fata de ceea ce asteptai tu de la el. Barbatii sunt un rau necesar Acest mesaj a fost editat de lliliana: 18-09-2006, 07:44 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
18-09-2006, 09:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry.Imi pare foarte rau de ceia ce ma auzit de tine.Imi dau seama ca nu-i cuplu sa nu aiba probleme,dar trebuie sa poti sa treci peste ele.Si cred ca in cele mai multe cazuri femeia ar trebuie sa aplaneze certurile,ca barbatii sunt intradevar niste copii care la ciuda si la nervi spun multe cuvinte grele,dar noi femeile care trebuie sa pastram familia mai facem si ceva cedari.
Ma uit la relatia noastra cu Sergiu ne iubim mult si ne stimam tare,dar gelozia si baga intre noi ca un sarpe veninos sa ne strice fericirea.Incerc sa mai cedez si sa-i lamuresc tot si sa-i dovedesc ca nu-i asa cum crede el.Si incearca si el sa ma inteleaga.Cel mai rau este ca nu are incredere in mine din careva motive.Inainte de el,eu eram cu altcineva si mereu ca la un prieten ii povesteam lui tot(nestiind ca voi fi vreodata cu el).Ce era cel mai rau,ca-i povesteam cum ma imi bateam joc de barbati dintr-un anumit motiv(Fetele stiu de ce).Si vad ca si la tine a fost asa.Ai fost cu el,te-ai despartit,ai fost cu altul si apoi iarasi cu el.Si acum cred ca nu mai are incredere.Incearca si lupta,ca sa ai parte de familie.Mokuta nu trebuie sa ramie fara tata.Tu ideie nu ai ce inseamna acest lucru.Lasa mindria, draga Lacry, si cedeaza.Pasteaza-ti familia.Vezi Uka a luptat si a invins.Lupta...Ai grija de tine -------------------- |
| amalia0701 |
18-09-2006, 10:08 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Rau imi pare sa citesc ca ai probleme cu sotul. Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, sa ii explici ce te dranjeaza, sa in faci sa inteleaga ce actiuni ale lui te fac sa suferi. Si eu si sotul meu sintem foatre deosebitzi, asta a fost unul din lucrurile care ne-a atras.Si io am vrut sa divortzez de 1000 de ori, la un monent dat aveam si avocat, dar am renuntzat, am mai lasat din orgoliu, am facut compromisuri. Inca suntem deosebitzi, dar incercam ca actiunile noastre sa nu-l raneasca pe celalalt, sa fim indulgenti. E foate important ca Mocutza sa creasca si cu mama si cu tata. Tu esti o femeie puternica, sunt sigura ca ai sa reusesti sa-l manipulezi pe sotz cum vrei Poate acu e iritat ca ii acorzi prea multa atentie copilului. Ai grija de voi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| julyalina |
20-09-2006, 08:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
cred ca este ceva in aer pentru ca si eu m-am cam certat cu iubitul meu -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
21-09-2006, 08:42 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neata si tie...ce face Mocutza?
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-09-2006, 08:42 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
21-09-2006, 09:09 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:17 AM |