![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
21-09-2006, 10:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Lacry pe unde esti,draga?Vrem citeva vorbe de la tine.Vin-o pe acasa
-------------------- |
| amalia0701 |
21-09-2006, 10:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.155 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
E la munte.
-------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
21-09-2006, 10:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
M-am intors de la munte
Desi am mancat tot felul de prostii cantarul imi arata tot putin sub 60 kilos. Multumesc Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si Luchi pentru cuvintele voastre. De maine, reincepem dieta -------------------- |
| lliliana |
22-09-2006, 06:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
M-am intors de la munte Desi am mancat tot felul de prostii cantarul imi arata tot putin sub 60 kilos. Multumesc Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si Luchi pentru cuvintele voastre. De maine, reincepem dieta Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme... Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:). -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
22-09-2006, 07:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna, Lacry!
Ma gandesc ca poate Liliana are dreptate. Tu stii mai bine ce se intampla. Imi place ca esti hotarata, si puternica. Nu stiu ce sa zic mai multe. te pup, si-ti doresc ca lucrurile sa se rezolve asa cum iti doresti tu. -------------------- Hate being fat
![]() |
| julyalina |
22-09-2006, 08:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme... Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:). sa stii ca si eu sunt de acord cu ce a spus liliana parerea mea este sa-l intreabi ce nu-i mai convine si sa-ti spuna clar ce vrea si ce asteapta de la tine. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
22-09-2006, 09:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.155 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| Lacry |
22-09-2006, 07:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
M-am intors de la munte Desi am mancat tot felul de prostii cantarul imi arata tot putin sub 60 kilos. Multumesc Liliana, Akisor, Amalia, Julyalina si Luchi pentru cuvintele voastre. De maine, reincepem dieta Nu stiu de ce...din comportamentul lui mie imi miroase fie a gelozie pe faptul ca esti prea preocupata de copil si pe el il cam dai deoparte, esti mai mereu obosita, n-ai vreme si de voi doi....existand posibilitatea sa fi pus ochii pe altcineva care are vreme... Barbatii nu suporta sa apara probleme obositoare in viata femeii, care sa-i atraga acesteia atentia si sa nu poata fi mereu dispusa la dorintele si intentiile lui. E o gena a lor, un defect nativ:). Nu e vorba neaparat de un copil...poate fi vorba de scoala...sau alte alea...nu stiu ce sa zic. Comunica, vorbeste-i, intreaba-l...lamuriti problema. Cu cat intarziati mai mult cu atat lucrurile se pot agrava... Pupici lui Mocutza:). Fetelor, fara sa fi citit mesajele voastre( va multumesc ca imi sunteti alaturi N-am avut timp sa scriu ca am fost ocupata toata ziulica, iar acum dumnealui e la niste cursuri, asa ca, l-am imbaiat singura pe mititel. Nashpa! Acum il adorm, leganandu-l pe picioare Nu am mancat nimic aiurea, cu exceptia unei linguri rase de piure cartofi. Deci: MD: o bucatica mar, branza cu smantana Fagaras, o sana P: pulpa pork la cuptor, ardei gras crud, lingura de piure ceai Humana pentru lactatie CINA: o bucatica svaiter Mai tarziu ma infig in putin pepene galben Acum iar spal, caci am cumparat lucrusoarele noi... basca ca Moaca pune pe el sucul de morcov si mar -------------------- |
| luchi |
22-09-2006, 08:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| lliliana |
22-09-2006, 08:48 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Iubire...lasa masina sa spele:)....relaxeaza-te cumva. Pupa pe Mocutza de la mine:). Ai nevoie de putzina linishte...E o comedioara hazlie pe HBO.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
23-09-2006, 07:26 AM
|
Servus iubita!
Un weekend fain iti doresc Pupam fata si mocutza -------------------- Obezitatea ucide !
| Lacry |
23-09-2006, 02:12 PM
|
WE si tie! Alec e un vorbaret, gangureste pe limba lui Doar ca acum vomita dupa fiecare masa, cred ca nu-i prieste atata suc de morcovi cu mar! Sa vedem ce zice asistenta... Soare nu e, din pacate, si am spalat o multime de rufe, basca ursuletul bleu pe care l-am primit cadou ieri la babyexpo si pe care Mocutza il adora, iar acum e ud-ud... si n-am nici o sursa de incalzire sa-l usuc Te pupam -------------------- |
| amalia0701 |
23-09-2006, 05:42 PM
|
Uscatorul de par.
| Lacry |
23-09-2006, 08:10 PM
|
-------------------- |
| Lacry |
23-09-2006, 08:18 PM
|
Azi am mancat:
MD: un ou prajit cu telemra rasa, 2 linguri pate, branza vaci Pranz: 2 snitele pui, branza vaci, 2 degete de... bere un cub cioco Anidor. un pahar pudding Seara: am gustat salata de boeuf. nici o lingura n-am mancat... Cred ca o sa mai infulec 2 mere Stiu exact ce e Monti si ce nu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:32 PM |