![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
29-09-2006, 06:03 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
adica gureshe dar, las' ca incep si io ww curand si-o sa m-apuce limbarnitza... Oare de la ww te-mbolnavesti de chestia asta? Acum pot spune si buna sa va fie dimineataaaa... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 29-09-2006, 06:03 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
29-09-2006, 08:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza mamicutza manechin ! un
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
29-09-2006, 10:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata , ce mai face puiul tau? Eu ma gandesc din ce in ce mai des ca se face vremea urata si trebuie sa ma pun din nou pe inventat jocuri noi ca sa le umplu timpul.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| julyalina |
29-09-2006, 11:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
29-09-2006, 04:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Asa este -------------------- |
| Lacry |
29-09-2006, 05:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Buna dimineata , ce mai face puiul tau? Eu ma gandesc din ce in ce mai des ca se face vremea urata si trebuie sa ma pun din nou pe inventat jocuri noi ca sa le umplu timpul. e un grasunel, nici prea-prea nici foarte-foarte. Eu zic ca se dezvolta normal Ei, dar si eu trebuia sa-i dau o cantitate mai mica de lapte la masa 3, dar, m-am luat cu alte prostii si i-am dat cantitate normala Multumim ca ne-ai vizitat -------------------- |
| Sexymom |
29-09-2006, 05:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cum sa nu imi placa de voi? sunteti niste frumosi, iar bebe al tau are niste ochii zglobii, sa vezi ce te asteapta mai incolo
Stai singura cu bebe sau ai si bunici care te ajuta?Eu am avut 4 bunici disperati langa mine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
29-09-2006, 05:53 PM
|
Cum sa nu imi placa de voi? sunteti niste frumosi, iar bebe al tau are niste ochii zglobii, sa vezi ce te asteapta mai incolo Stai singura cu bebe sau ai si bunici care te ajuta?Eu am avut 4 bunici disperati langa mine Nu, Seximom, nu am decat una bucata sotz carierist si o bona gasita cu greu, pentru 6 ore pe zi, caci de luni incep serviciul 4 ore pe zi, trei sapt. pe luna. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma aspteapta... Moaca cand trebuie sa-si bea sucul, picteaza Acum a adormit si a mancat cam putin Dar nu pentru mult timp, acusi se trezeste si vrea joaca -------------------- |
| Sexymom |
29-09-2006, 05:54 PM
|
Cate luni are acum de te duci la serviciu?Nu e cam devreme?
Bona a stat cu tine o perioada pana s-a obisnuit cu ea? ai urmarit cum se descurca cu bebe, cum ii pregateste masa, cum il schimba? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
29-09-2006, 06:04 PM
|
Cate luni are acum de te duci la serviciu?Nu e cam devreme? Bona a stat cu tine o perioada pana s-a obisnuit cu ea? ai urmarit cum se descurca cu bebe, cum ii pregateste masa, cum il schimba? maine implineste 4 luni... daca n-o sa ma descurc, mai stau vreo 2-3 luni acasa . dar, cred ca trebuie sa incerc... altminteri nu stiu ce sanse am sa ma intorc inapoi... sau, poate accepta astia un program si mai scurt. Sediul firmei e aproape, fac 7-8 minute cu masina, iar dimineata eu merg spre marginea orasului, e mai liber Oricum, Moaca este o prioritate pentru mine. daca vad ca nu-i merge bine, renunt fara nici o parere de rau! -------------------- |
| Lacry |
29-09-2006, 06:11 PM
|
Bona vine de 3 saptamani. Da, se descurca cu el, e grijulie, si o cunosc de mult timp. Mi-a fost vecina de bloc cativa ani si e mama unei prietene.
Nu am nici cea mai mica bucurie sa ma intorc la servici... Oricum, sunt in CIC, daca merg o fac fara nici o presiune, nu-mi pot face nimic, iar banii ii iau pe firma. Deci, daca nu-mi convine, nu-i merge bine bebelusului sau au pretentii sa stau mai mult decat pot, adio si n-am cuvinte -------------------- |
| luchi |
29-09-2006, 06:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Maria Sa face maine 4 luni? O, e deja baiat mare!
-------------------- Hate being fat
![]() |
| Lacry |
29-09-2006, 06:24 PM
|
Maria Sa face maine 4 luni? O, e deja baiat mare! Multumesc Iar sotzul implineste o varsta destul de .... rotunda.... maine iar fac tort Din pacate nu vin la noi decat nasa si nasul... nasa e gravida si va naste peste vreo doua luni! Sa vezi pe la anu' distractii -------------------- |
| bpaula |
30-09-2006, 08:33 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare
La multi ani pentru sotul tau....moaca sa fie fericit si sanatos ca de frumos e suficient peste tot sunt discutii de bebei....ganduri si la mine dar mai dureaza...bine ca am la cine sa vin cu intrebari cand o fi cazul week-end placut ca eu sunt la munci si azi si maine -------------------- |
| Lacry |
30-09-2006, 09:35 AM
|
salutare La multi ani pentru sotul tau....moaca sa fie fericit si sanatos ca de frumos e suficient peste tot sunt discutii de bebei....ganduri si la mine dar mai dureaza...bine ca am la cine sa vin cu intrebari cand o fi cazul week-end placut ca eu sunt la munci si azi si maine Paula, te pupam Bineinteles ca iti voi da toate sfaturile necesare... e o decizie importanta si ma bucur ca te-ai gandit sa faci un Acest mesaj a fost editat de Lacry: 30-09-2006, 09:36 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:17 AM |