![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
02-10-2006, 03:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani, sa fiti fericiti, sanatosi si sa te bucuri de baietii tai.Multi pupici. pupici si de la noi Am inceput serviciul, ajung la 14.00 acasa, iar Moaca mi-a facut surpriza, nu mai vrea sa suga de la mine. Sunt suparata pe el. Mai scriu deseara... Frumuseii nostri Lacry si Mocutza:) sanatate si pupici la amandoi. O zi frumoasa si cat mai multe zambete de la Mocutza...pentru ca atunci cand zambeste e irezistibil. Vai de fetele care il vor privi Vin doua mamici cu fetite in vizita azi la noi. Una dintre mamici mi-a transmis clar aseara ca Moaca este "adjudecat" ca ginere, sa nu care cumva cealalta, care are ochi albastri, sa incerce ceva... te pupam, Lacry ma inebuneste bebeul tau.As vrea sa-l string putin in brate ca sa-mi mia treaca din pofete.Ca vreau si eu unul Felicitari la sarbatoriti. pai hai la noi multumim Alina -------------------- |
| Sexymom |
02-10-2006, 04:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu te supara ca o sa caute el tzatica ta, rabdare numai, nu se poate schimba in cateva ore.Nu i-o fi fost foame puiului.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
02-10-2006, 08:27 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Nu te supara ca o sa caute el tzatica ta, rabdare numai, nu se poate schimba in cateva ore.Nu i-o fi fost foame puiului. si la masa 4 si la masa 5 a facut la fel; a supt 2 minutele apoi a inceput sa urle, iar lapte aveam. Probabil ca-i prea putin debit fatza de cum ar vrea el si de asta se enerveaza Sa vedem cum va proceda la noapte.... -------------------- |
| aki |
03-10-2006, 07:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacrut.Ce nu mai vrea puiutul tau laptic de la tine?
-------------------- |
| luchi |
03-10-2006, 07:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
M-am invartit pe aici..sa ma fac ca vaaad...sa nuuu....mi s-au scurs ochii dupa torturile alea -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
03-10-2006, 07:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus mami!
fetele au dreptate, foamea e cea mai buna mancare. daca nu vrea sa mai suga, trebuie sa nu ii mai dai nimic pana nu suge. E pacat sa il lasi sa te pacaleasca, lui ii e mai comod din stical, dar e pacat sa nu suga cat ai lapte. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| julyalina |
03-10-2006, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza mamicutzo!
ce face mocutza? papa sau nu papa? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
03-10-2006, 09:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
De acord cu Amalia , laptele matern e sfant
![]() |
| lliliana |
03-10-2006, 09:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nu-l promite pe Mocutza....fac eu o fata!!!!! E al meu, clar?
Pupici la mamicutze si Mocusori -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Lacry |
03-10-2006, 02:53 PM
|
Salut Lacrut.Ce nu mai vrea puiutul tau laptic de la tine? Fetelor, am cam lamurit problema... cred ca a"simtit" ca am lipsit mai mult timp si s-a cam shucarit pe mine Si mai este si un pic cam lenes... suge putin, la inceput, cand e mai mult, apoi asteapta sa curga... de la sine... aki te pupicim M-am invartit pe aici..sa ma fac ca vaaad...sa nuuu....mi s-au scurs ochii dupa torturile alea uite reteta de la ala cu branza, frisca si fructe care-i demential: Tort branza dulce Blat : un ou intreg, 100g unte sau amrgarina, ˝ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ˝ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute Se orneaza cu frisca si fructe. Servus mami! fetele au dreptate, foamea e cea mai buna mancare. daca nu vrea sa mai suga, trebuie sa nu ii mai dai nimic pana nu suge. E pacat sa il lasi sa te pacaleasca, lui ii e mai comod din stical, dar e pacat sa nu suga cat ai lapte. Draga Amalia, asa am facut, l-am infometat si a supt pana la urma, dar tot vreo 3 minute... dupa aia se hlizea la mine... leneshutzul... 'neatza mamicutzo! ce face mocutza? papa sau nu papa? Alinush, daca nu papa, nu creste...mare si voinic si nu-l mai plac fetele De acord cu Amalia , laptele matern e sfant nu renunt, dar tare m-am suparat ieri... azi a fost mai cuminte cand am venit de la servici. Acum sta langa mine si ma mananca din ochi Nu-l promite pe Mocutza....fac eu o fata!!!!! E al meu, clar? Pupici la mamicutze si Mocusori oki, asteptam Azi am facut vaccinul de 4 luni. Dar n-a tipat decat vreo 3 secundele, acum s-a potolit. Noroc ca d-na asistenta are manutza usoara -------------------- |
| Sexymom |
03-10-2006, 03:21 PM
|
Pupici de la noi, bravo lui ca papa tzata.Sa se faca mare si voinic , sa iti manance sufletul
![]() |
| Lacry |
03-10-2006, 09:23 PM
|
Pupici de la noi, bravo lui ca papa tzata.Sa se faca mare si voinic , sa iti manance sufletul Pai trebuie sa am si eu cu ce ma mandri... Am decis sa nu-l pun in patutzul lui, o sa doarma tot cu mine, pentru ca asa vreau EU! Mi-e asa de drag, de ce sa nu ma bucur de fiecare clipa alaturi de bebelusul meu. Ce daca n-o sa mai scap de el cativa anisori. Noapte buna dragelor -------------------- |
| aki |
04-10-2006, 07:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salutari si multi pupici de nu va vedeti pentru mamicuta manechina si baietelul nazdravan si voinic
-------------------- |
| amalia0701 |
04-10-2006, 08:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am decis sa nu-l pun in patutzul lui, o sa doarma tot cu mine, pentru ca asa vreau EU! Mi-e asa de drag, de ce sa nu ma bucur de fiecare clipa alaturi de bebelusul meu. Ce daca n-o sa mai scap de el cativa anisori. Noapte buna dragelor Te inteleg, asa am facut si eu, dar e gresit. Copilul trebuie sa doarma in patul lui. Sa se obisnuiasca la locul lui. Io daca as mai face un copil nu as mai face aceeasi greseala. Tu faci cum crezi ca-i mai bine, dar nu iti faci bine nici tie( sotul tau sigur e nemultumit) nici copilului. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| julyalina |
04-10-2006, 08:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
desi nu am copii (inca ) sunt de acord cu amalia. nu-l invata sa doarma cu tine in pat ca asa se va invata si mai tarziu iti va fi foarte greu. eu cunosc un 2 copii din familii diferite (10 si 11 ani) care nu vor sa doarma singuri si parintii sunt disperati ca nu prea pot face si ei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:48 AM |