![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela_awad |
08-10-2006, 12:47 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
soro eu viu cu partea curioasa. tu te-ai ingrasat cate kg in final cu sarcina? caci vad ca vrei sa slabesti de la 60?nu esti multumita de60?bebeul tau e o scumpete sincer!
|
| otilici |
08-10-2006, 01:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Salut Mocutza si mamica lui
Acest mesaj a fost editat de otilici: 08-10-2006, 01:29 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
08-10-2006, 06:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Merci de retzeta, Lacry!!!
-------------------- |
| Lacry |
08-10-2006, 06:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
soro eu viu cu partea curioasa. tu te-ai ingrasat cate kg in final cu sarcina? caci vad ca vrei sa slabesti de la 60?nu esti multumita de60?bebeul tau e o scumpete sincer! dupa ce am nascut am ramas cu 58, adica 4 peste normal, apoi am mai pus 2, de fapt ieri aveam 61 -------------------- |
| Lacry |
08-10-2006, 08:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Salut Mocutza si mamica lui otilici, ieri am fost la targul de case si am pierdut juma' de zi... azi am fost in vizita la alt bebelush, in alt cartier, destul de departe de Politehnica.... am dormit si noi mai mult... multumim de vizita! Lili, eu n-am timp de bicicleta si sotz.. din pacate! Vine si vremea aia... Am glumit legat de praji...sper ca nu te-am suparat. lilishor, nu ma supar din nimicuri, stai linistita, draga noastra! pupi de la mine si de la Moaca Merci de retzeta, Lacry!!! avec plaisir... ce pacat insa ca ingrasa... am mai pus un kil pe mine, tickerul nu mai este bun... -------------------- |
| mirela_awad |
08-10-2006, 10:53 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
|
| lliliana |
09-10-2006, 07:33 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineata. Sa aveti o zi frumoasa.
Esti o norocoasa Lacry. Cand am ramas insarcinata aveam 48 kg. Cand am nascut aveam 72 kg si imediat dupa, in urmatoarele trei luni, m-am ingrasat pana la 90. A fost cumplit pentru mine. Nasterea mi-a dat complet peste cap metabolismul. Ma dureau cumplit picioarele din cauza greutatii, mi-a crescut piciorul de la 37 la 39 pentru ca mi-a cazut bolta (am platfus acum, nu am avut). Am vazut si la alte femei cat de repede isi revin dupa nastere. La mine n-a fost asa. Ghinion Acest mesaj a fost editat de lliliana: 09-10-2006, 07:34 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Lacry |
09-10-2006, 09:10 PM
|
Nici vorba de dieta. Mancat pe apucate, ce-mi cade in mana. E dezastru.
Nu mai exista decat Moaca pe lumea asta... Pentru cine vrea sa vada Clubul Cireselor Razacioase infiintat de Moaca al meu : Club Razaciosi Pup pe cine-mi trece pragul si fug... trebuie sa citesc despre diversificare... si sa ma odihnesc caci maine am servici Din pacate n-am timp sa vizitez alte casutze, pup akisor, lilishor, Amalia, luchi, ina, nessie, alina, sexy si restul dietistelor dragutze foooc de pe-aici P.S. 90% din denumirile Razaciosilor au fost date de subsemnata, inspirata fiind de Mai Marele Imashului Azi iar mi-a adus bona prajitura Roua... tot ii spun sa nu mai faca, dar se incapatzaneaza in continuare.... hm! Acest mesaj a fost editat de Lacry: 09-10-2006, 09:12 PM -------------------- |
| Lacry |
09-10-2006, 09:19 PM
|
Uitai pe Mirelush si Otilici
Da' mi-am amintit -------------------- |
| luchi |
10-10-2006, 07:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ce de bebei razaciosi! Pup mama de moaca hazlie, o saptamana lin istita iti doresc, te asteptam pe aici cand ai timp, si sper sa se schimbe dispozitia de la avatar.
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
10-10-2006, 09:12 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus mami slabanoaga.
Nu te mai lamenta ca iti teleportez vreo 20 de kg Pupam mamica sexoasa si cipilul dragalas. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
10-10-2006, 01:12 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut si pupic mamicutza. Pupic si lui Mocutza. Ai niste poze cu Mocutza ca ma umpli de bucurie cand ii vad zambetele. Sa ai parte numai de bine din partea lui iti doresc. Ce-ai stiut face de-a iesit asa frumos?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| otilici |
10-10-2006, 01:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Salutare mamicuto! Ce-ti mai face puisorul?Uite ca mai e putin si ajungi de la serviciu sa-l tii in brate...
Mult succes va urez. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
10-10-2006, 03:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Multi pupici si numai urari de bine mamicii si lui Mocuta
O saptamana luminoasa in suflete! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
10-10-2006, 03:46 PM
|
Ce de bebei razaciosi! Pup mama de moaca hazlie, o saptamana lin istita iti doresc, te asteptam pe aici cand ai timp, si sper sa se schimbe dispozitia de la avatar. azi suntem mai bine! alergatura, de la servici am facut 50 m sprint pana la masina, condus ca zabauca, cascat gura cam mult la lucrusoare de copii( oricum nu mai ajungeam la timp ca sa alaptez), insirat pe banda lucruri cumparate, pus in cos, dus in parcare, pus in portbagaj....acasa: despachetat, transat, pompat lapte cu pompa, pus rufe la spalat... uffff... noroc cu bona care a facut niste snitele... facut suc Moaca, baut sucul maica-sa abia acum respiram un pic, apoi o luam de la capat! Ma mir ca nu sunt mai slaba, la cat ma invart ca titirezul peste tot!!!! Servus mami slabanoaga. Nu te mai lamenta ca iti teleportez vreo 20 de kg Pupam mamica sexoasa si cipilul dragalas. uite ca s-a defectat la mine aparatul de teleportat Salut si pupic mamicutza. Pupic si lui Mocutza. Ai niste poze cu Mocutza ca ma umpli de bucurie cand ii vad zambetele. Sa ai parte numai de bine din partea lui iti doresc. Ce-ai stiut face de-a iesit asa frumos? n-am facut nika special, dar seamana cu ma-sa, care-i si ea hlizita de cand s-a nascut Salutare mamicuto! Ce-ti mai face puisorul?Uite ca mai e putin si ajungi de la serviciu sa-l tii in brate... Mult succes va urez. inca ma documentez cu diversificarea, iti voi povesti ce si cum, caci sigur o sa te intereseze. sa nu faci ca mine, sa te iei dupa asistenta si doc, sa incepi prea devreme diversificarea! de fapt, eu i-am dat doar suc de fructe de la 3 luni si o sapt., acum are 4 luni si o saptamana... trebuia sa mai astept! Abia la luni jumate chiar 5 luni se incepe cu cereale, numai daca alaptezi mixt sau exclusiv praf. Eu alaptez mixt. De saptamana viitoare incep cu cereale fara gluten. Multi pupici si numai urari de bine mamicii si lui Mocuta O saptamana luminoasa in suflete! te pupam, Rodi, o saptamana faina iti dorim! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:05 PM |