left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

103 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul mamicutzei-manechin :-) seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 11-10-2006, 11:20 AM
Mesaj #316

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.926
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Ce multe s-au schimbat de cand am nascut eu.Acum 10 ani. )).gif
Eu la 6 saptamani i-am bagat suc de fructe, cate 40 de ml. alternativ, mar, morcov si portocala, la 3 luni doctora mi-a introdus supa de zarzavat la masa de ora 14, fara ceapa si ardei. Tot la 3 luni mi-a dat voie sa ii dau faina de orez de la Hero si Jotis. La 4 luni am inceput cu mere cu biscuiti, banana diluata cu suc de morcov si faina de orez. Si alaptam inca la greu.
La 5 luni deja manca piept de pui, carne slaba de vita, galbenus de ou si orez cu branza de vaci si zahar.
Si nu regret ca am diversificat asa devreme alimentatie deoarece nu a fost niciodata bolnava, deranjata la stomac sau slaba.Era in grafice.
A mancat numai cu lingurita, nu cu biberonul.Medicul il aveam la Elias in Bucuresti.
Iar Mirunei i-a prescris aceiasi regim alimentar ca si Biancai, tot de la 3 luni.
Aici femeile care alapteaza incep diversificarea dupa 7 luni, nu le dau nici calciu, nici vitamine, nu fac nici cure cu D3, vigantol sau viganttoleten.De fluor nici vorba. Si incepand cu varsta de 4 ani incep sa le cada dintii si sunt plini de carii, va jur ca are Miruna in clasa peste 10 copii care merg la stomatolog sa isi plombeze maselele, asa ceva nu e posibil, ale mele nici acum nu au o urma de carie , iar Biancai abia incep sa-i cada dintii, si are 10 ani.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 11-10-2006, 12:59 PM
Mesaj #317

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.084
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Danuta mea la 7 ani in timp de o luna i-a cazut 3 dinti unsure.gif .Cred ca si la noi nu-i normal sorry.gif .Dar bem vitamine si avem grija de alimentatia noastra.Acum are o masea cariata,nu stiu ce sa fac sa-i o plombez mai are rost, ca tot o sa cada.Sau sa i-o extrag unsure.gif
Lacry salut si pupicei lui Moaka pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lliliana
mesaj 11-10-2006, 01:09 PM
Mesaj #318

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Salur voios la mami...salut vesel la Mokutza... hug.gif floare.gif

Sexi...nu s-a schimbat decat ca pe medici ii cam doare undeva...banul sa iasa. Este rarisim un medic care-ti explica ce si cum. Ei...asta este. Vor veni si vremuri bune.smile.gif biggrin.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 11-10-2006, 01:18 PM
Mesaj #319

Lama

Putine fete pe forum azi blink.gif .liliana tu ce faci?Eu n-am chef de lucru azi si vreau s-o sterg acasa,dar ma uit ca e pre devereme devil.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
Lacry
mesaj 11-10-2006, 03:32 PM
Mesaj #320

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(Sexymom @ 11-10-2006, 12:20 PM) *

Ce multe s-au schimbat de cand am nascut eu.Acum 10 ani. )).gif
Eu la 6 saptamani i-am bagat suc de fructe, cate 40 de ml. alternativ, mar, morcov si portocala, la 3 luni doctora mi-a introdus supa de zarzavat la masa de ora 14, fara ceapa si ardei. Tot la 3 luni mi-a dat voie sa ii dau faina de orez de la Hero si Jotis. La 4 luni am inceput cu mere cu biscuiti, banana diluata cu suc de morcov si faina de orez. Si alaptam inca la greu.
La 5 luni deja manca piept de pui, carne slaba de vita, galbenus de ou si orez cu branza de vaci si zahar.
Si nu regret ca am diversificat asa devreme alimentatie deoarece nu a fost niciodata bolnava, deranjata la stomac sau slaba.Era in grafice.
A mancat numai cu lingurita, nu cu biberonul.Medicul il aveam la Elias in Bucuresti.
Iar Mirunei i-a prescris aceiasi regim alimentar ca si Biancai, tot de la 3 luni.
Aici femeile care alapteaza incep diversificarea dupa 7 luni, nu le dau nici calciu, nici vitamine, nu fac nici cure cu D3, vigantol sau viganttoleten.De fluor nici vorba. Si incepand cu varsta de 4 ani incep sa le cada dintii si sunt plini de carii, va jur ca are Miruna in clasa peste 10 copii care merg la stomatolog sa isi plombeze maselele, asa ceva nu e posibil, ale mele nici acum nu au o urma de carie , iar Biancai abia incep sa-i cada dintii, si are 10 ani.

Sexy mamicutza pupic.gif , eu sunt printre putinele mamici care au inceput diversificarea... nici eu n-am facut-o prea repede, dar nici nu astept sa faca Moaca 6 luni!!! ma gandeam de lunea viitoare sa-i bag cerealele( adica la 4 luni jumate), dar cred ca o s-o fac din seara asta, caci aseara a mancat ca spartu' si nu se mai satura! Iar sucul nu-l mai agreeaza... incerc sa i-l schimb... azi dimineata i-am dat portocala, poate il scoate si afara pe bietul pui mai mereu constipat. Suc de mar si morcov nu mai vrea deloc. sad.gif
Cu greutatea sta foaaarte bine, zilele trecute avea peste 7 kilos, deci nu-i nici prea-prea nici foarte-foarte grin.gif

CITAT(lliliana @ 11-10-2006, 02:09 PM) *

Salur voios la mami...salut vesel la Mokutza... hug.gif floare.gif

Sexi...nu s-a schimbat decat ca pe medici ii cam doare undeva...banul sa iasa. Este rarisim un medic care-ti explica ce si cum. Ei...asta este. Vor veni si vremuri bune.smile.gif biggrin.gif

doctorul lui Moaca e doar cu parafa, asistenta e baza. Pentru ea am acceptat-o si pe doc. Imi explica tot ce vreau si vine de cate ori e nevoie.... dar unele chestii cum e diversificarea prefer sa le fac dupa cum ma taie cheful pe mine... prefer sa citesc din carti wink1.gif

--------------------
+Quote Post
Lacry
mesaj 11-10-2006, 03:37 PM
Mesaj #321

Marmota

CITAT(aki @ 11-10-2006, 02:18 PM) *

Putine fete pe forum azi blink.gif .liliana tu ce faci?Eu n-am chef de lucru azi si vreau s-o sterg acasa,dar ma uit ca e pre devereme devil.gif

akisor, asa cum v-am spus, eu lucrez doar 4 ore si n-am timp sa intru decat foarte tarziu... adica cand tu deja nu mai esti pe aici... sorry give_rose.gif
te pupam,

--------------------
+Quote Post
otilici
mesaj 11-10-2006, 06:43 PM
Mesaj #322

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna Lacry! tare ma bucur ca Mocutza e mare mancacios si n-ai mari probleme cu el in sensul asta.Bravo Mocutza! Si succes maine la portia de cereale,poate si astea sa-l mai deconstipe pe bietul,ca-s pline de fibre.
Si eu astept tot un baietel si ma uit tare cu drag la frumusetea de pui al tau,sper sa fie si al meu cuminte ca si el.
Va pupez pupic.gif baby.gif .Otilici

Acest mesaj a fost editat de otilici: 11-10-2006, 06:45 PM

--------------------
+Quote Post
Lacry
mesaj 11-10-2006, 09:44 PM
Mesaj #323

Marmota

CITAT(otilici @ 11-10-2006, 07:43 PM) *

Buna Lacry! tare ma bucur ca Mocutza e mare mancacios si n-ai mari probleme cu el in sensul asta.Bravo Mocutza! Si succes maine la portia de cereale,poate si astea sa-l mai deconstipe pe bietul,ca-s pline de fibre.
Si eu astept tot un baietel si ma uit tare cu drag la frumusetea de pui al tau,sper sa fie si al meu cuminte ca si el.
Va pupez pupic.gif baby.gif .Otilici

Abia asteptam sa ne calci pe urme )).gif
Cred ca moaca inocenta a lui Moaca baby.gif te-a indus in eroare... o fi el frumusel, dar cumintel nu-i deloc. S-a invatat un mare rafatat si plange si urla din orice motiv posibil! dry.gif Sper ca al tau sa fie muuult mai cumintel! Cat despre constipatie, nu rezolv cu cerealele astea, caci cele fara gluten sunt orez, porumb si tapioca. Eu am gasit doar Humana cu orez si porumb..
Peste 3 zile incep cu sucul de pere. Trebuie sa las 3 zile intre un aliment nou siun altul, caci altfel ii dadeam chiar de maine para!
Hehe, dupa ce nasti sa vii la Madea (Io) sa-i ceri sfaturi, ca-s mamika cu proaspata experienta naughty.gif

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 12-10-2006, 09:30 AM
Mesaj #324

Iepuras

Salutare mami si Mocutz dragutz...o zi buna pupic.gif

Ma gandeam ca si fie-mea era tare neastamparata, plina de viata. Nu mi-ar fi placut sa fie vreo momaie. Cand e asa esti sigura ca-i sanatos si mintos biggrin.gif .

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 12-10-2006, 09:31 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 12-10-2006, 09:38 AM
Mesaj #325

Lama

Cred ca esti la serviuciu acum.Am trecut sa te salut si sa-ti las un pupic puitului tau pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
lliliana
mesaj 13-10-2006, 09:45 AM
Mesaj #326

Iepuras

Plecaciuni mami si Moku hug.gif Sa aveti grija de voi. Va doresc un weekend cat mai reusit si mai plin de veselie. pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 13-10-2006, 11:08 AM
Mesaj #327

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.926
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Pupam mamicuta asta draguta si tinerica.
Ce as da sa mai am si eu un bebe.....sa o iau de la capat cu scutece , cu alaptat, cu sters fund, nas, ochisorii, ce imi lipsesc toate astea...nu ai idee.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 14-10-2006, 08:54 AM
Mesaj #328

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Lacry,mamicuta ocupata ce esti tu,nu intri si pe-aici sa ne mai spui ce faceti?Nu vezi ce de vizitatori ai,ce asteptata esti? floare.gif Week-endul asta vad ca-i vreme faina,precis iesiti la plimbarici cu dulceata ta,pana mai puteti...
Va pup pupic.gif baby.gif

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 16-10-2006, 11:55 AM
Mesaj #329

Iepuras

Mami de Moku si Moku de mami biggrin.gif pup dulce... pupic.gif O saptamana frumoasa va doresc. hug.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 16-10-2006, 12:20 PM
Mesaj #330

Hiena

Raspunsuri: 4.397
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(Sexymom @ 13-10-2006, 12:08 PM) *

Pupam mamicuta asta draguta si tinerica.
Ce as da sa mai am si eu un bebe.....sa o iau de la capat cu scutece , cu alaptat, cu sters fund, nas, ochisorii, ce imi lipsesc toate astea...nu ai idee.

Asta-i criza mamelor de 35 de ani!
Si pe mine ma apuca, apoi ma gandesc ca-i mai fain sa povestesc cu Iobna despre cum ne place la manadoua de acelasi tip )).gif
Acu cica are un prof nou de engleza )).gif
Pupam mamica si puiul ei pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
+Quote Post

103 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 09:06 PM