![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
25-10-2006, 12:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
te referi cumva la fulgii de cereale ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
25-10-2006, 12:53 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
te referi cumva la fulgii de cereale ? Io una cred ca la gust se refera -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
25-10-2006, 01:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.831 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sau poate ca s-au inventat si fulgi din astia
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
25-10-2006, 01:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry.Tare de mult nu am mai fost pe la tine.Vad ca ti-ai pierdut bona
-------------------- |
| Nessie |
25-10-2006, 01:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.038 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
De atunci si denumirea de branza de veci care e branza de vaci cu 0% grasime, la fel fara gust, fara miros si inecacioasa. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
25-10-2006, 01:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.831 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
YACHHHHHHHH, ASTA SE PUTEA MANCA?????????
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
25-10-2006, 03:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
te referi cumva la fulgii de cereale ? scuze, alinush, tot pe fuga sunt cu Mocutz... abia ce-am venit de afara! Sunt fulgi de grau integral. Da, la gust ma refeream Salut Lacry.Tare de mult nu am mai fost pe la tine.Vad ca ti-ai pierdut bona asta noua e cam "duamna", dar bine ca macar sta de vorba si ii canta lui Alec. Si a inceput sa mai faca si altceva, mai calca o rufa, mai insira rufele spalate de masina... ca la inceput mi s-a parut ca nu vrea, ca sa nu-i pice rangul! Dar, pana la urma, cred ca va fi ok! Trebuie sa ma ajute, doar n-o sa se uite la mine cum alerg ca nebuna prin casa cand vin de la servici si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 03:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.868 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Pupici la mamica si Mocutz.
Chiar ca sunt de carton. Acum 3 luni, la inceputuri, ii mancam mai cu drag, dar acu mi s-a acrit. Dar cu ce sa le mai inlocuim? Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 25-10-2006, 03:56 PM -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
25-10-2006, 03:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Chiar ca sunt de carton. Acum 3 luni, la inceputuri, ii mancam mai cu drag, dar acu mi s-a acrit. Dar cu ce sa le mai inlocuim? painica din faina integrala, facuta in casa nu garantez insa ca o sa-ti placa.... pacat ca nu exista fulgi integrali de porumb, ca-s mai gustosi. Eu una n-am gasit, poate stie nessie ceva... Buna mamicuta de baietel smecheros Va pupicesc aoleo! Mai ai un pic si nasti! cand incepem galeria de sustinere??? -------------------- |
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 03:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.868 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Porumb nu e voie la Monti. Porumb integral n-am auzit.
Am facut de vreo 2 ori paine si era bunicica, dar nu-mi mai gasesc timp sa fac. Poate weekendul asta. -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| lliliana |
25-10-2006, 04:00 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
asta noua e cam "duamna", dar bine ca macar sta de vorba si ii canta lui Alec. Si a inceput sa mai faca si altceva, mai calca o rufa, mai insira rufele spalate de masina... ca la inceput mi s-a parut ca nu vrea, ca sa nu-i pice rangul! Dar, pana la urma, cred ca va fi ok! Trebuie sa ma ajute, doar n-o sa se uite la mine cum alerg ca nebuna prin casa cand vin de la servici si nu stiu pe ce sa pun mana mai intai! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
25-10-2006, 04:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.038 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
La porumb toate sunt integrale: si faina si fulgii, pentru ca porumbul nu are coaja aceia ca bobul de grau (tarata). Oricu, asa cum a zis si Andreea, porumbul nu e monti.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Lacry |
25-10-2006, 04:12 PM
|
La porumb toate sunt integrale: si faina si fulgii, pentru ca porumbul nu are coaja aceia ca bobul de grau (tarata). Oricu, asa cum a zis si Andreea, porumbul nu e monti. uite ca uitasem! hihihi d-aia is buni la gust, ca nu-s Monti -------------------- |
| luchi |
25-10-2006, 07:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.484 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ati incercat graul la md? sau arpacasul? Tin minte ca mie imi placea taaare mult (inca imi place), fiert sau incoltit, dar mai ales fiert cu lapte 0% (fierbeam in we vreo doua cesti, si aveam pentru toata saptamana Sau..wasa cu gem dietetic? Oare rondelele expandate merg? nu mai stiu, parca sunt glucide bune. sau..branza de veci frecata cu boia, cu ceapa, cu verdeata, cu chimen (si un pic de iaurt 0.1%, sa se faca mai pastoasa )..buuun. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 07:54 PM
|
Branza de veci...bun. De mult n-am mai mancat. Merci de idee!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:58 AM |