![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
25-10-2006, 08:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ati incercat graul la md? sau arpacasul? Tin minte ca mie imi placea taaare mult (inca imi place), fiert sau incoltit, dar mai ales fiert cu lapte 0% (fierbeam in we vreo doua cesti, si aveam pentru toata saptamana Sau..wasa cu gem dietetic? Oare rondelele expandate merg? nu mai stiu, parca sunt glucide bune. sau..branza de veci frecata cu boia, cu ceapa, cu verdeata, cu chimen (si un pic de iaurt 0.1%, sa se faca mai pastoasa )..buuun. chiar am grau de la plafar, stiam de grau incoltit, dar cu miere, nu ca era Monti, asa imi facea mama cand eram tanara-tanara si era tari gretos... da' cu lapte nu am incercat... ia' sa incerc! merci de idee, norocel(luchi) -------------------- |
| Lacry |
25-10-2006, 09:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
De fapt am cumparat graul in scop de dieta dar, cand am vazut ca nu-i chip sa fac ceva cu el in scopul propus, mi-am zis c-o sa-l pun la incoltit de sf. Andrei...
Ce credeti ca am facut asta seara? Pacat ca nu intra si mamici de copii mici pe topicul meu, sa ne mai sfatuim... am facut cartof dulce copt la cuptor, l-am mixat cu apa plata fiarta, l-am portionat si l-am pus la congelator... sa-l fac piure, in amestec cu alte bunatati pentru Mocutz razacios! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 09:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Chiar am facut si eu grau, dar nu aveam lapte degresat si l-am fiert in apa si am pus un pic de scortisoara si un pic de cacao. Si fructoza. A iesit tare bun.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
25-10-2006, 09:13 PM
|
Chiar am facut si eu grau, dar nu aveam lapte degresat si l-am fiert in apa si am pus un pic de scortisoara si un pic de cacao. Si fructoza. A iesit tare bun. Asa, asa! suna bine! Mai ca-mi vine sa ma apuc serios de dieta chiar acum!!! Ah, si sa vedeti "Albumul Limbutelor", cu primele poze achizitionate... bineinteles ca sunt tot membri ai "Clubului Razaciosilor" http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/albu...331679276#page1 -------------------- |
| crissy |
25-10-2006, 09:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna seara mamicutzo!
Na uite ca intra si alte mamici de bebici la tine in casuta. Cate luni are mocutzul tau? Din calculele mele ies... vreo 4-5? Fetita mea implineste indata 11. Eu nu i-am congelat niciodata mancarea. Doar branza calcica. Acest mesaj a fost editat de crissy: 25-10-2006, 09:16 PM -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Lacry |
25-10-2006, 09:15 PM
|
Rodica, eu stau cu cate 2-3 cutii de fructoza pe stoc, pentru dieta...
Era tare bine cand tineam Monti, ma impacam cu aceasta dieta de minune si aveam, evident, si rezultate. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
25-10-2006, 09:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Chiar mi-ai adus aminte ca nu prea mai am fructoza. Trebuie sa trec pe la magazinul naturist. Poate mai gasesc cate ceva.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
25-10-2006, 09:19 PM
|
Buna seara mamicutzo! Na uite ca intra si alte mamici de bebici la tine in casuta. Cate luni are mocutzul tau? Din calculele mele ies... vreo 4-5 luni? Fetita mea implineste indata 11 luni. Eu nu i-am congelat niciodata mancarea. Doar branza calcica. Cinci luni acushica... ma bucur ca sunt si mamici pe aici, uraaa Eu i-o congelez penteru ca sunt mamica nemernica care merge la servici si n-o sa aiba timp sa fiarba si sa coaca in fiecare zi... Cartof puteam sa nu fac, caci se vor gasi toata iarna... Insa mi s-a parut ca merita sa congelez: dovlecel (caci se vor gasi numai de import) si ardei pentru supa(din acelasi motiv, bashca faptul ca iarna ardeiul gras e foarte scump... si nu-mi inspira incredere aia colorati asa, ciudat, de zici ca-s din plastic) Noapte buna si te rog sa ma sfatuiesti cu diversificarea cum sa fac, daca ai timp! Mai exact, cum ai invatat bombonika Elise sa manance cu lingurita! Tare-s curioasa..... -------------------- |
| crissy |
25-10-2006, 10:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Lacry,
Am congelat si eu dovlecel si conopida (fiarta, scursa si bagata la punga). Mai am si ardei grasi gata taiati insa am observat ca nu digera coaja. Asa ca am cumparat gogosari, i-am taiat sferturi si am bagat la congelator. Cand fac mancare pun gogosarul intreg (ala sfert) iar dupa ce fierbe ii curat pielita. Cu diversificare... of, of, vremuri grele. O sa se invete si al tau sa manance cu lingurita. Nu-l grabi. La inceput nu o sa stie cum sa inghita si probabil o sa scuipe (nu ca nu i-ar placea ce mananca). Cu rabdare se rezolva. Cand ai intrebari nu ezita sa mi le pui. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Lacry |
25-10-2006, 10:30 PM
|
Lacry, Am congelat si eu dovlecel si conopida (fiarta, scursa si bagata la punga). Mai am si ardei grasi gata taiati insa am observat ca nu digera coaja. Asa ca am cumparat gogosari, i-am taiat sferturi si am bagat la congelator. Cand fac mancare pun gogosarul intreg (ala sfert) iar dupa ce fierbe ii curat pielita. Cu diversificare... of, of, vremuri grele. O sa se invete si al tau sa manance cu lingurita. Nu-l grabi. La inceput nu o sa stie cum sa inghita si probabil o sa scuipe (nu ca nu i-ar placea ce mananca). Cu rabdare se rezolva. Cand ai intrebari nu ezita sa mi le pui. Multam! Ardeiul il pun doar la fiert in supa, nu-l pasez... zici ca ai pus gogosar? Ia' sa pun si eu maine! Cand e vorba de mancarea razaciosului, nici un efort nu-i prea mare!!! -------------------- |
| julyalina |
26-10-2006, 07:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza lacry!
un De atunci si denumirea de branza de veci care e branza de vaci cu 0% grasime, la fel fara gust, fara miros si inecacioasa. se asta nu inteleg eu de ce le spuneti voi "de carton" + baranza de vaci cu 0 grasime insa nu prea o inghit asa usor si ea chiar pare de veci -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
26-10-2006, 07:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.901 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry si Mokut.Pupici am trecut sa va las si sa va urez o zi buna
-------------------- |
| lliliana |
26-10-2006, 08:03 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bine v-am gasit pe amandoi. Pupacesc mami si Moku.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
26-10-2006, 09:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cinci luni acushica... ma bucur ca sunt si mamici pe aici, uraaa Pup mamicuta de Mokuta si Mokuta. Eu i-o congelez penteru ca sunt mamica nemernica care merge la servici si n-o sa aiba timp sa fiarba si sa coaca in fiecare zi... Cartof puteam sa nu fac, caci se vor gasi toata iarna... Insa mi s-a parut ca merita sa congelez: dovlecel (caci se vor gasi numai de import) si ardei pentru supa(din acelasi motiv, bashca faptul ca iarna ardeiul gras e foarte scump... si nu-mi inspira incredere aia colorati asa, ciudat, de zici ca-s din plastic) Noapte buna si te rog sa ma sfatuiesti cu diversificarea cum sa fac, daca ai timp! Mai exact, cum ai invatat bombonika Elise sa manance cu lingurita! Tare-s curioasa..... Despre diversificare eu nu te pot ajuta, dar poate celelalte mamici de bebei sau fosti bebei te ajuta. Sunt mai multe pe forum, dar nu intra toate pe aici. Poate te ajuta daca dai un mesaj la Mamici si tatici -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
26-10-2006, 12:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma bucur ca ai rezolvat cu bona.
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 09:32 AM |