![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
31-10-2006, 09:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna Lacry! Super torturile tale,da stiu ca le ai cu ornatul,sunt sigura ca-s si tare gustoase dupa felul cum arata...Abia astept reteta de la tortul cu crema de branza,as face si eu ca maine primesc branzica de la tara si sotulica tocmai vrea ceva dulce sa-i gatesc.
Ce-ti face puiutul?La ce faza ati ajuns cu diversificarea? Va pup dulce -------------------- |
| crissy |
31-10-2006, 09:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ti-am rasfoit un pic albumele foto... Moama, o gramada de bebelusi pe acolo. Toti frumosi si razaciosi cum le spui tu.
Da, da, reteta de tort de branza o vrem. Mnea, mnea... CITAT Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas La multe lunitze si la cat mai multi ani! Ce frumos e in primul an. Serbeaza ziua in fiecare luna, primesc cadouri. Ca sa nu mai cada in nas sprijina-l de niste perne. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
31-10-2006, 09:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ti-am rasfoit un pic albumele foto... Moama, o gramada de bebelusi pe acolo. Toti frumosi si razaciosi cum le spui tu. Da, da, reteta de tort de branza o vrem. Mnea, mnea... CITAT Ieri Alec a implinit 5 lunitze!!!! Mai are un pic si sta singur in funduletz... deocamdata cam cade in nas La multe lunitze si la cat mai multi ani! Ce frumos e in primul an. Serbeaza ziua in fiecare luna, primesc cadouri. Ca sa nu mai cada in nas sprijina-l de niste perne. Hahaha, il sprijin, dar vroiam sa vad daca sta SINGUR!!!! Vin si cu reteta, imediat Buna Lacry! Super torturile tale,da stiu ca le ai cu ornatul,sunt sigura ca-s si tare gustoase dupa felul cum arata...Abia astept reteta de la tortul cu crema de branza,as face si eu ca maine primesc branzica de la tara si sotulica tocmai vrea ceva dulce sa-i gatesc. Ce-ti face puiutul?La ce faza ati ajuns cu diversificarea? Va pup dulce Otilici, mai ai un picut de tot! Unde nasti? Cu ce doctor?? Cu diversificarea suntem la piure de fructe (para si mar, caci 'mnealui e cam constipat) si supica, dar nu vrea tot timpul... I-am mai dat piure de cartof dulce si de dovleac, dar acelea mai pot astepta, se gasesc si in lunile urmatoare. Acum ii dau cu pere, ca sa iasa afara singur. Succes garantat Cu carnita nu ma grabesc, pana la branzica mai avem... ouale sunt inca departe, pestele la fel. Cereale ii dau rar, caci constipa. Dar el a luat bine in greutate, nu-mi fac griji. Mai bea laptic si de la mine, atata cat am!!! Tort branza dulce Blat : un ou intreg, 100g unt sau margarina, ½ cana zahar pudra se freaca pana se face spuma, se adauga ½ cana lapte caldutz, o cana faina, un praf de copt stins cu 3 linguri otet, un praf vanilie, 2 linguri cacao, se amesteca bine. Se prepara branza : 500g br. Vazi cu o cana zahar farin, stafide , bucatele ananas sau portocala marunte, 4 oua, se amesteca bine de tot Se unge cratita cu unt sau marga, se tapeteaza cu hartie de copt Se pune in cratita jumatate din compozitie blat, apoi branza cu lingura, se netezeste cu lingura, apoi restul de compozitie Se da la foc iute un sfert de ora, apoi foc mic, total 50 minute Se orneaza cu frisca si fructe. Pofta buuuuuna!! Inlocuiti zaharul cu fructoza. Nu stiu daca praful de copt este ok pentru astia mici de un an... rectific mai sus: o jumatate de cana zahar pudra; scrisesem cu fractie, d-aia apare asa!!! idem lapte caldutz, o jumatate de cana Acest mesaj a fost editat de Lacry: 31-10-2006, 09:32 PM -------------------- |
| buretel |
31-10-2006, 09:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
aici se afla sus-numitul Mocutza? La Multi Ani pt cele 5 lunisoare -------------------- |
| Lacry |
31-10-2006, 10:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
aici se afla sus-numitul Mocutza? La Multi Ani pt cele 5 lunisoare multumim, buretel Mocutza doarme de vreo 2 ceasuri! Ziua nu inchide un oki, dar seara si noaptea nu am treaba cu el! Acest mesaj a fost editat de Lacry: 31-10-2006, 10:01 PM -------------------- |
| otilici |
31-10-2006, 10:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Lacry,eu nu sunt din Bucuresti,deci voi naste la mine in oras.Faza e ca la noi nu vine de acasa medicul care ti-a urmarit sarcina,deci se naste cu moasa.Asta nu e o problema,caci ele stiu foarte bine ce au de facut,sunt niste femei extraordinare.Medicul vine doar daca sunt probleme deosebite,dar si atunci numai medicul care e de garda.Mare branza,cu ei sau fara ei si tot am sa nasc
Ce bine ca mai ai inca laptic pt. bebe (n-ar trebui sa-i mai spun asa,deja e barbat doar Multumesc frumos pentru reteta de tort,cu siguranta am sa-l incerc cat de curand,para foarte gustos si tare usor de facut. Noapte buna si somnic usor va doresc -------------------- |
| lliliana |
01-11-2006, 07:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lacry...pupici la mami frumoasa si pup urias la Moku scump.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
01-11-2006, 01:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
trec fugutza si pe aici sa nu cumva sa uit un
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| crissy |
01-11-2006, 02:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Gata! Salvat reteta de tortulet! Multumim.
Eu nu prea i-am dat pere. Desi ii placeau, facea eritem fesier. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Lacry |
01-11-2006, 07:34 PM
|
Gata! Salvat reteta de tortulet! Multumim. Eu nu prea i-am dat pere. Desi ii placeau, facea eritem fesier. Nu stiam ca se poate face de la pere asa ceva... Oricum, eu ii tratez eritemul cu revichem si intretin starea poponetului cu crema de la sanosan. De la babyexpo am luat o groaza de creme pentru iritatii scutec... eu nu stiu cand o sa le folosesc Lacry...pupici la mami frumoasa si pup urias la Moku scump. atata-ti trebe trec fugutza si pe aici sa nu cumva sa uit un Sinoi te pupam -------------------- |
| bebeingeras |
01-11-2006, 08:10 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 93 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: ca de obicei............... Sex: Feminin |
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGnYekH/]
![]() [/url] |
| Lacry |
01-11-2006, 08:28 PM
|
stai un pic, dau de m,ancare Mocutz si revin -------------------- |
| Lacry |
01-11-2006, 08:47 PM
|
so, mergi pe : http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/ sau pe www.tickerfactory.com si cauti weight loss ticker la primul link vezi bara din stanga, jos de tot. Dai click si incepi sa selectezi: ticker background, icon-ul, apoi configurezi tickerul propriuzis; kg de la care ai plecat, unde ai ajuns si care este targetul.Apoi click create ticker si copiezi adresa la semnatura ta, la profil Am uitat sa precizez, adresa de la BBcode,copy, apoi te duci la editare cont, semnatura, paste pe ce ai copiat(BBcode) si click actualizare semnatura U got it? Acest mesaj a fost editat de Lacry: 01-11-2006, 08:47 PM -------------------- |
| bebeingeras |
01-11-2006, 08:51 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 93 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: ca de obicei............... Sex: Feminin |
i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGnYekH/]
![]() [/url] |
| Lacry |
01-11-2006, 09:02 PM
|
i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata pai copiaza adresa cu pagina asta in care ti-am explicat si te duci sus in favorites si dai add to Favorites si scrii acolo pasi ticker, spre exemplu; de cate ori vrei sa revezi pasii te duci in favorites si gasesti adresa cu pagina si intri direct aici Acest mesaj a fost editat de Lacry: 01-11-2006, 09:06 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:36 PM |