![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bebeingeras |
01-11-2006, 09:31 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 110 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: ca de obicei............... Sex: Feminin |
i got it da tre sa scriu toti pasii ca sa stiu altadata pai copiaza adresa cu pagina asta in care ti-am explicat si te duci sus in favorites si dai add to Favorites si scrii acolo pasi ticker, spre exemplu; de cate ori vrei sa revezi pasii te duci in favorites si gasesti adresa cu pagina si intri direct aici am reusit mersi mult de tot lacry pupici dulci de tot lui Mocutza si doamne doamne sa-i vegheze visele -------------------- |
| mirela_awad |
02-11-2006, 12:05 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Salut mamicut-o! ce-ti face
? sper ca sunteti bine amandoi. pupici si un rest de saptamana frumos! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
02-11-2006, 07:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salutareeeee....mua, mua...pentru amandoi. Ce-i acilea frate...retzete...yamiii....hmmm....am sa ma fac shi io ca n-am vazut
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
03-11-2006, 09:22 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Ce face mamicutza? Ce face puiutzul? Sper ca sunteti bine amandoi!
-------------------- ![]() |
| Andreea-Rodica |
04-11-2006, 03:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Weekend placut, desi a cam trecut o mare parte din el!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
04-11-2006, 06:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Salutareeeee....mua, mua...pentru amandoi. Ce-i acilea frate...retzete...yamiii....hmmm....am sa ma fac shi io ca n-am vazut muah si tie Meniu azi: MD: 1 mar Pranz: legume fierte de la supa lui Moaca ora 17: 2 felii drob de ciumperci, o bucatica macrou prajit acum: branza cu smantana Meniu Moaca ora 8.00: lapte Humana ora 11.00 : lapte Humana cu cereale, para si mar piure ora 14.00: supa-crema de legume ora 17.00: lapte Humana+lapte de la mama dupa baita : lapte -------------------- |
| Lacry |
04-11-2006, 06:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ce face mamicutza? Ce face puiutzul? Sper ca sunteti bine amandoi! Eu muncesc ca un caine, acasa si la servici. Si o raceala imi tot da tarcoale. Moaca se "diversifica" la mancare Si tot la 3 ore mananca, ca atunci cand s-a nascut! Nu vrea sa manance mai mult si la perioade de timp mai mari,spre disperarea mea -------------------- |
| crissy |
04-11-2006, 07:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Eu muncesc ca un caine, acasa si la servici. Si o raceala imi tot da tarcoale. Moaca se "diversifica" la mancare Si tot la 3 ore mananca, ca atunci cand s-a nascut! Nu vrea sa manance mai mult si la perioade de timp mai mari,spre disperarea mea Bucura-te ca ai un copil mancacios. Cu lingurita trebuie sa ai RABDARE multaaaa. Si cu diversificarea... pana se obisnuieste cu gustul nou... Lasand bebelacii la o parte: TU VREI SA MA IMBOLNAVESC DE POFTA? Ce tort caramel? Unde? Reteta, please Puupuri si sa aveti o duminica in care sa va odihniti. -------------------- In stand by...
|
| midnight_talker |
04-11-2006, 09:46 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
ciao lacry.....vad ca-ti merge bine.Bine ca mananca copilul,ca nepotica mea daca nu-i faci mutre si figuri ca sa se distreze da din cap ca nu vrea...Dar are si ea momente cand mananca fara sa comenteze....din fericire.
|
| Lacry |
04-11-2006, 10:03 PM
|
ciao lacry.....vad ca-ti merge bine.Bine ca mananca copilul,ca nepotica mea daca nu-i faci mutre si figuri ca sa se distreze da din cap ca nu vrea...Dar are si ea momente cand mananca fara sa comenteze....din fericire. lasa, ca si al meu e un figurant Ce faci, cum iti merge? Nu prea dai pe aici... -------------------- |
| Lacry |
05-11-2006, 10:39 AM
|
Buna dimineata
MD: doua bucatele branza cu mucegai cremwusti cu cascaval 2 feliute ridiche neagra o feliuta crema de zahar ars Am facut pentru prima data branzica pentru Alec, sa vedem daca o mananca. Am folosit reteta cu iaurt, nicidecum cu lamaie sau cu calciu lactic. Mi-a iesit ma duc sa fac piureul de furcte, sa-l amestec cu branzica -------------------- |
| crissy |
05-11-2006, 08:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Am facut pentru prima data branzica pentru Alec, sa vedem daca o mananca. Am folosit reteta cu iaurt, nicidecum cu lamaie sau cu calciu lactic. Mi-a iesit ma duc sa fac piureul de furcte, sa-l amestec cu branzica Ai mai mancat ridiche pana acum? Oare nu schimba gustul laptelui? Intreb si eu ca nu ma pricep... Cum ai facut branzica: o parte lapte si o parte iaurt? Eu nu am facut decat cu Ca si am incercat si o data cu lamaie. Nu a iesit acra de la iaurt? Leac babesc pentru calmarea durerilor de gingie: o bucata de fruct bagata la frigider / congelator, apoi pusa intr-o fasha sterila si data copilului sa o molfoie. -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
05-11-2006, 09:47 PM
|
Am facut pentru prima data branzica pentru Alec, sa vedem daca o mananca. Am folosit reteta cu iaurt, nicidecum cu lamaie sau cu calciu lactic. Mi-a iesit ma duc sa fac piureul de furcte, sa-l amestec cu branzica Ai mai mancat ridiche pana acum? Oare nu schimba gustul laptelui? Intreb si eu ca nu ma pricep... Cum ai facut branzica: o parte lapte si o parte iaurt? Eu nu am facut decat cu Ca si am incercat si o data cu lamaie. Nu a iesit acra de la iaurt? Leac babesc pentru calmarea durerilor de gingie: o bucata de fruct bagata la frigider / congelator, apoi pusa intr-o fasha sterila si data copilului sa o molfoie. branzica a iesit foarte gustoasa, nicidecum acra. La un litru de laptic fiert si racit am adaugat 100 ml iaurt. Am lasat peste noapte la prins, dimineata am fiert la foc mic-mic pana s-a ridicat deasupra branzica; am pescuit-o cu spumiera si am pus-o la scurs in tifon. Multumesc pentru "pontul" babesc -------------------- |
| amalia0701 |
06-11-2006, 09:02 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup o mamica frumusica si muinunatul ei flacau.
O saptamana faina sa avetzi. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| aki |
06-11-2006, 09:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am vrut sa le pun pe pagina Salut Lacry,salut Mokut.De mult nu am mai fost pe la voi,dar sunt la curent cu toate si cu tortele care le faci si cu ponturile babesti.Te citesc din scoarta in scoarta.Pupici si o saptamina usoara iti doresc -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:16 PM |