![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
12-11-2006, 01:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
12-11-2006, 06:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry.Cred ca nu ma gresesc,dar ieri ati avut o sarbatoare.ai implinit un an de la nunta.Corect?
Va doresc multa sanatate fericre si multa iubire in familia voastra.Am vrut ieri sa te felicit,dar nu am avut de unde sa intru pe net.Oricum mai bine mai tirziu de cit niciodata.Multa iubire va doresc -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
12-11-2006, 06:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Salut Lacry.Cred ca nu ma gresesc,dar ieri ati avut o sarbatoare.ai implinit un an de la nunta.Corect? Va doresc multa sanatate fericre si multa iubire in familia voastra.Am vrut ieri sa te felicit,dar nu am avut de unde sa intru pe net.Oricum mai bine mai tirziu de cit niciodata.Multa iubire va doresc Multumesc, dar tocmai m-am certat cu husband. E un tip morocanos, eu sunt foarte vesela. Nu ne potrivim deloc Si nu-mi place deloc viata mea, uite ca ma apuca si pe mine depresiile Acum chiar ca am nevoie de incurajari -------------------- |
| Lacry |
12-11-2006, 06:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Si as schimba poza de la avatar chiar acum
-------------------- |
| crissy |
12-11-2006, 06:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.345 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Multumesc, dar tocmai m-am certat cu husband. E un tip morocanos, eu sunt foarte vesela. Nu ne potrivim deloc Contrariile se atrag -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Lacry |
12-11-2006, 07:00 PM
|
Multumesc, dar tocmai m-am certat cu husband. E un tip morocanos, eu sunt foarte vesela. Nu ne potrivim deloc Contrariile se atrag Se atrag pana se ciocnesc si ies scantei -------------------- |
| Nessie |
12-11-2006, 10:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lacry, imi pare rau!
Sunt sigura ca pe voi va leaga multe lucruri, nu numai copilul si ca aveti multe in comun, dar si unele lucruri care va diferentiaza si va condimenteaza viata. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Lacry |
12-11-2006, 11:26 PM
|
Posibil, nessie... doar ca, atunci cand ne certam, cade cerul pe mine si vad totul in negru-negru, nu mai exista gri...
Tocmai m-am intors de la spital, a nascut nasa mea Am venit acasa si l-am gasit pre Alec dormind, dar cu kk in pampers... barbatii astia...n-au miros, n-au nimik -------------------- |
| aki |
13-11-2006, 08:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Imi para rau Lacry.Cunosc bine sentimentul tau.Am trecut si eu prin situatia ta,eram neglijata de parca nici nu existam in viata lui,dar acum am dat de dracul.Sergiu ma sufoca cu dragostea lui
-------------------- |
| Sexymom |
13-11-2006, 01:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lacry si noi suntem mereu la poli opusi , dar asta e bine, ca nu ne plictisim. Trec momentele astea, nu mai fi trista, ca daca v-ati iubi toata ziua v-ati plictisi impreuna.Un pic de sare si piper, asta-i farmecul, si cand te mai supara ii pui lui tot piperul in farfurie si nu mai vb. o saptamana.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
13-11-2006, 09:48 PM
|
Lacry si noi suntem mereu la poli opusi , dar asta e bine, ca nu ne plictisim. Trec momentele astea, nu mai fi trista, ca daca v-ati iubi toata ziua v-ati plictisi impreuna.Un pic de sare si piper, asta-i farmecul, si cand te mai supara ii pui lui tot piperul in farfurie si nu mai vb. o saptamana. Duamne, de ce ti-ai pus avatarul ala? Nu sunt eu genul care sa nu-ti vorbeasca cu zilele... mie-mi trece imediat Cand ma gandesc ca nu-i loc de dieta din cauza de alaptat... si Moaca are abia 5 luni jumate, te pomenesti ca l-oi alapta pana la vreun an Imi para rau Lacry.Cunosc bine sentimentul tau.Am trecut si eu prin situatia ta,eram neglijata de parca nici nu existam in viata lui,dar acum am dat de dracul.Sergiu ma sufoca cu dragostea lui Mey, dar cum s-a produs schimbarea? -------------------- |
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Lacryyyy, heeeiiii, ce'i cu boticul ala?
Nu vreau sa te vad trista si nici depresata Dansati? -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| Andreea-Rodica |
14-11-2006, 05:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Pupici multi pentru tine si Mokutz. Sper sa depasesti toate problemele cu fruntea sus.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
14-11-2006, 10:26 PM
|
Lacryyyy, heeeiiii, ce'i cu boticul ala? Nu vreau sa te vad trista si nici depresata Dansati? Nu da Mai am si io, ca tot omu', momente mai proaste. Viata-i grea. Doar ca trebuie sa vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului. Cu limonada... daca-i vorba de lamaie -------------------- |
| julyalina |
15-11-2006, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
hai ca situatia e trecatoare -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:26 AM |