![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Melcu' |
15-11-2006, 12:53 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Lacry, te pup si eu
Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele. Ma primiti si pe mine? Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb? Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea. Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi. -------------------- |
| Nessie |
15-11-2006, 12:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.044 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Melcu, bine ai venit!
Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal Sanatate multa tie si lui bb al tau! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
15-11-2006, 12:59 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat.
Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! -------------------- |
| Nessie |
15-11-2006, 01:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.044 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat. Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Melcu' |
15-11-2006, 01:07 PM
|
Melcu, bine ai venit! Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal Sanatate multa tie si lui bb al tau! Da, m-am mai invartit. Nu stiu nici macar cum sa face semnatura aia cu ticker, dar ma prind eu, ca sunt fata desteapta. Nessie, multumesc pentru urari si pentru primire. Acum ma pregatesc sa ma duc la sala. -------------------- |
| Sexymom |
15-11-2006, 02:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bine ai venit printre noi. Hai la tranta cu kilele.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
15-11-2006, 08:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacry, te pup si eu Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele. Ma primiti si pe mine? Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb? Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea. Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi. Amabella, bine ai venit! Programul meu zilnic as putea spune ca-i nitelus infernal. ...Trezit dimineata la 7, facut mancare bebe, eventual branzica pentru masa 2, schimbat copil, spalat pe fata, picaturi in nas, picaturi Vigantol, eventula taiat unghiutze, facut cu el gym, alaptat, dat completare. Vine bona. Fac ordine in camera mea si a lui Alec. Ma primenesc si eu nitel, ma aranjez, fuga la servici, ajung la 9.30, lucrez contre cronometru pana la 13.30 Fuga la un supermarket, apoi acasa. Dau supa bebe plus alaptat. Il imbrac si ies cu el afara, trimit bona acasa. Dupa plimbat, dau mancare copil, pun rufe la spalat. Pregatesc mancare sotz. Iau o pauza de net, in paralel cu joaca copchil. Apoi baie plod plus alaptat plus completare. Spal bibe si le pun la sterilizat.... Moama, nu cred ca a avut cineva rabdare sa citesca asa ceva. Dar eu, sa fac zilnic ce-am scirs AICI -------------------- |
| Nessie |
15-11-2006, 10:21 PM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
16-11-2006, 07:40 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lacry - shorule puikusorule...ce faci mami frumoasa de Mok frumos? Mok frumos ce face? Am vazut ca nu prea-ti vezi capul de treaba. Va pupacesc pe amandoi...uite-ashea dulcik, dulcik
Salut shi Melcul...sper sa-si faca o casutza pe-aici. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 16-11-2006, 07:41 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
16-11-2006, 07:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.490 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Si eu am citit programul tau zilnic, si cred ca trebuie sa-ti ridice cineva o statuie (Amalia stie procedeul Melcusor, bine ai venit pe aici! Orice prietena a prietenei noastre devine automat si prietena noastra -------------------- Hate being fat
![]() |
| Andreea-Rodica |
16-11-2006, 01:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.871 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Si eu am citit povestea unei zile de-a ta si m-am cam ingrozit. Si ma mai vait eu ! Care n-am copil, am un Iubi destul de harnic si foarte intelegator si tot nu reusesc sa se vada mare lucru dupa mine. Dupa ce termmin de citit ma duc sa fac ordine si sa sterg praful, mi-ai dat un impuls.
Pup si Mokutz frumos! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 16-11-2006, 01:59 PM -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
16-11-2006, 10:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau
Nu inteleg de ce nu reusesc Acest mesaj a fost editat de Lacry: 16-11-2006, 10:25 PM -------------------- |
| Nessie |
17-11-2006, 11:02 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
17-11-2006, 11:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.062 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry.Nu am fost pe la tine de o viata,ma duc in urma sa citesc ce ai mai facut
-------------------- |
| lliliana |
17-11-2006, 11:36 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau Nu inteleg de ce nu reusesc Muama ce super e Moku acilea-n avatar Uitai sa salut. Salut Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-11-2006, 11:37 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:36 PM |