left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

103 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul mamicutzei-manechin :-) seperator Optiuni V right
Melcu'
mesaj 15-11-2006, 12:53 PM
Mesaj #496

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 68
Inscris: 7-09-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 128
Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza.
Sex: Feminin

Lacry, te pup si eu pupic.gif si iti zic sa ai rabdare ca trece.
Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele.

Ma primiti si pe mine? give_rose.gif
Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb?

Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea.
Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi.

--------------------
Luiza si RARES (3 iulie 2006)

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 15-11-2006, 12:58 PM
Mesaj #497

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.044
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Melcu, bine ai venit! floare.gif Sigur ca te primim printre noi! hug.gif Tu parca te-ai mai invartit pe aici, asa-i? dar nu ai intrat in vorba pana acum.
Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal wink1.gif ), poate ne spui cateva lucruri despre tine la Useri se prezinta si sper sa te familiarizezi repede cu forumul si cu noii tai prieteni de pe aici.

Sanatate multa tie si lui bb al tau! baby.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Melcu'
mesaj 15-11-2006, 12:59 PM
Mesaj #498

Furnica
*

Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat.
Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! sad.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 15-11-2006, 01:03 PM
Mesaj #499

Lama

CITAT(Melcu' @ 15-11-2006, 12:59 PM) *

Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar promit sa o fac cand vin de la sala. Voi cum faceti, dati raport asupra a ceea ce ati mancat in ziua respectiva? am vazut ca asa a inceput topicul si asa era si la celalalt forum la care am intrat.
Va rog, ajutati-ma si voi, ca singura nu mai am vointa! Sunt prea multe kilograme de dat jos si eu numai una! sad.gif

Vezi mesajul meu de mai sus! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Melcu'
mesaj 15-11-2006, 01:07 PM
Mesaj #500

Furnica
*

CITAT(Nessie @ 15-11-2006, 02:58 PM) *

Melcu, bine ai venit! floare.gif Sigur ca te primim printre noi! hug.gif Tu parca te-ai mai invartit pe aici, asa-i? dar nu ai intrat in vorba pana acum.
Ma gandeam ca ar fi bine sa iti faci si tu un jurnal (daca vrei iti pot muta si mesajul acesta sa fie ca deschizator de jurnal wink1.gif ), poate ne spui cateva lucruri despre tine la Useri se prezinta si sper sa te familiarizezi repede cu forumul si cu noii tai prieteni de pe aici.

Sanatate multa tie si lui bb al tau! baby.gif

Da, m-am mai invartit. smile.gif Ce spirit de observatie! Asa e, trebuie sa ma familiarizez cu forumul, habar n-aveam ca pot sa imi fac un jurnal. Multumesc pentru informatie, asa o sa fac, cred ca e foarte util. Nu stiu de unde o sa adun curaj sa ma sui pe cantar, dar cred ca asa ar fi recomandat...
Nu stiu nici macar cum sa face semnatura aia cu ticker, dar ma prind eu, ca sunt fata desteapta. rolleyes.gif

Nessie, multumesc pentru urari si pentru primire. hug.gif
Acum ma pregatesc sa ma duc la sala. gym.gif Si mi-e asa o lene... Dar si ambitia e mare!

--------------------

Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 15-11-2006, 02:29 PM
Mesaj #501

Hiena

Raspunsuri: 4.855
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Bine ai venit printre noi. Hai la tranta cu kilele. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 15-11-2006, 08:56 PM
Mesaj #502

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(Melcu' @ 15-11-2006, 02:53 PM) *

Lacry, te pup si eu pupic.gif si iti zic sa ai rabdare ca trece.
Ma bucur ca te-am regasit. Am intrat si eu pe forumul desprecopii, la un topic deschis de tine, cu mamicile manechin. (nick-ul amabella). Acum ma gandec sa intru aici, ca vad ca si voi luptati cu kilogramele.

Ma primiti si pe mine? give_rose.gif
Ma puteti ajuta sa ma tin si eu de un regim, ca mereu calc stramb?

Situatia e urmatoarea (Lacry poate isi mai aminteste): am nascut pe 3 iulie o minune de baitele, care mi-a adus enorma fericire si 12,5 kg in plus. Inainte de el mai luasem 5 kg cu ocazia unui tratament hormonal impotriva unui chist ovarian. Am ramas apoi insarcinata foarte repede, nu am avut timp sa scap de ele. Deci target-ul e sa ajung ca inainte de chist. M-am intors de la spital cu 77,5 kg si trebuie sa ajung la 60. Acum 2 saptamani aveam 71 kg si de atunci nu m-am mai cantarir, deoarece ma stat cam o luna la greutatea asta si m-am descurajat rau de tot, nu imimai venea sa tin nici un regim. In continuare am mancat putin, dar fara nici o regula, cam de toate dar foarte putin. Nu cred ca e o idee foarte buna. De cateva zile vad ca reusesc sa numai mananc dupa 6 seara. Si fac mult sport, ma duc la sala si fac de 4 ori pe saptamana vreo 45 minute de cardio greu de tot, aparate si saltea.
Cand voi avea curaj sa ma cantaresc, o sa imi fac si un ticker din ala cum aveti voi.

Amabella, bine ai venit! cheer.gif Eu ma lupt intr-o doara cu kilele, inca alaptez si nici n-am timp de sala, caci am inceput scarbiciul, 4 ore pe zi. Sunt mai mereu obosita. sad.gif
Programul meu zilnic as putea spune ca-i nitelus infernal.

...Trezit dimineata la 7, facut mancare bebe, eventual branzica pentru masa 2, schimbat copil, spalat pe fata, picaturi in nas, picaturi Vigantol, eventula taiat unghiutze, facut cu el gym, alaptat, dat completare.
Vine bona. Fac ordine in camera mea si a lui Alec. Ma primenesc si eu nitel, ma aranjez, fuga la servici, ajung la 9.30, lucrez contre cronometru pana la 13.30
Fuga la un supermarket, apoi acasa. Dau supa bebe plus alaptat. Il imbrac si ies cu el afara, trimit bona acasa. Dupa plimbat, dau mancare copil, pun rufe la spalat. Pregatesc mancare sotz. Iau o pauza de net, in paralel cu joaca copchil.
Apoi baie plod plus alaptat plus completare. Spal bibe si le pun la sterilizat....

Moama, nu cred ca a avut cineva rabdare sa citesca asa ceva. Dar eu, sa fac zilnic ce-am scirs AICI dry.gif

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 15-11-2006, 10:21 PM
Mesaj #503

Lama

)).gif Am citit, Lacry, dar aveam o fata ohmy.gif ! Imi pare rau ca ai atatea de facut, dar macar nu te poti plange ca te plictisesti.

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 16-11-2006, 07:40 AM
Mesaj #504

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Lacry - shorule puikusorule...ce faci mami frumoasa de Mok frumos? Mok frumos ce face? Am vazut ca nu prea-ti vezi capul de treaba. Va pupacesc pe amandoi...uite-ashea dulcik, dulcik pupic.gif
Salut shi Melcul...sper sa-si faca o casutza pe-aici. hug.gif floare.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 16-11-2006, 07:41 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 16-11-2006, 07:47 AM
Mesaj #505

Marmota

Raspunsuri: 1.490
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

pupic.gif Multumesc pentru cuvintele frumoase din jurnalul meu.
Si eu am citit programul tau zilnic, si cred ca trebuie sa-ti ridice cineva o statuie (Amalia stie procedeul blum.gif).
Melcusor, bine ai venit pe aici! Orice prietena a prietenei noastre devine automat si prietena noastra laugh.gif Te-ai hotarat la vreo dieta, sau vrei sa tii ceva personalizat? Succes, noi tinem pumnii! give_rose.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 16-11-2006, 01:59 PM
Mesaj #506

Iepuras

Raspunsuri: 1.871
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Si eu am citit povestea unei zile de-a ta si m-am cam ingrozit. Si ma mai vait eu ! Care n-am copil, am un Iubi destul de harnic si foarte intelegator si tot nu reusesc sa se vada mare lucru dupa mine. Dupa ce termmin de citit ma duc sa fac ordine si sa sterg praful, mi-ai dat un impuls. hug.gif hug.gif hug.gif
Pup si Mokutz frumos!

Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 16-11-2006, 01:59 PM

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
+Quote Post
Lacry
mesaj 16-11-2006, 10:23 PM
Mesaj #507

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau yawn.gif

Nu inteleg de ce nu reusesc angry2.gif , doar sunt o ambitioasa ... ma laud singura haha.gif

Acest mesaj a fost editat de Lacry: 16-11-2006, 10:25 PM

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 17-11-2006, 11:02 AM
Mesaj #508

Lama

box.gif Pai hai, curaj!! Te asteptam cu programul de sport si de masa. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 17-11-2006, 11:18 AM
Mesaj #509

Lama

Raspunsuri: 5.062
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Lacry.Nu am fost pe la tine de o viata,ma duc in urma sa citesc ce ai mai facut pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
lliliana
mesaj 17-11-2006, 11:36 AM
Mesaj #510

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(Lacry @ 17-11-2006, 12:23 AM) *

De maine vreau si eu sa tin dieta! Si sa fac un pic de sport! Vreau, vreau, vreau yawn.gif

Nu inteleg de ce nu reusesc angry2.gif , doar sunt o ambitioasa ... ma laud singura haha.gif

Muama ce super e Moku acilea-n avatar hug.gif Mami...hai la dieta, ia-ma cu tine c-o sa ne fie bine. Io stau pe loc... )).gif Da' nu-i bai ca vin shi vremuri bune. Pup. pupic.gif]
Uitai sa salut. Salut pupic.gif hug.gif floare.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-11-2006, 11:37 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post

103 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 01:36 PM