![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
23-11-2006, 01:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry,mereu obosita si grabita
-------------------- |
| Lacry |
23-11-2006, 09:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Salut Lacry,mereu obosita si grabita Imi pare rau ca m-am intors la servici. Azi am avut primul scandal cu seful, desigur, cu jigniri in fata colegilor. Adica trebuie sa fac acum in 4 ore ce faceam inainte in 9-10 ore. Imi vine sa-i dau una dupa ceafa sotului care a facut degeaba un MBA, ca io in 4 ore castig cat el in 9 ore de munca... in loc sa stau cu copilul acasa si sa ne asigure el cele necesare traiului, merg si la scarbici, cresc si un bebelus -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
24-11-2006, 07:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lacry...iubita mea...Of...Hai sa pup mamika scumpika. Nu te necaji pe sotz...barbatzii au o problema cu a gandi
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
24-11-2006, 08:31 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.484 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
24-11-2006, 10:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.138 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu fitzi rele si inversul la misogin, ca nu imi vine acu.
Sunt si ei buni barbatzii la ceva. E nasol fara, mie imi lipsete cand e plecat, chiar daca atunci cand e acsa se tranteste obosit in pat si se mai alinta sa ii duc si mancare pe tava. Ganditzi pozitiv iubitelor! Un weekend fain, sa va odihnitzi, ca aveti nevoie -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| Lacry |
24-11-2006, 11:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Nu fitzi rele si inversul la misogin, ca nu imi vine acu. Sunt si ei buni barbatzii la ceva. E nasol fara, mie imi lipsete cand e plecat, chiar daca atunci cand e acsa se tranteste obosit in pat si se mai alinta sa ii duc si mancare pe tava. Ganditzi pozitiv iubitelor! Un weekend fain, sa va odihnitzi, ca aveti nevoie Ai dreptate, Amalia Cuvantul ala ierea parca misandrine Mi-a trecut,de obicei imi trece supararea repede... dar ieri simteam ca-mi plezneste scafarlia daca esti p-aici, e semn bun... inseamna ca esti bine Lacry...iubita mea...Of...Hai sa pup mamika scumpika. Nu te necaji pe sotz...barbatzii au o problema cu a gandi Lilic, uite ca asa o sa gandesc, ca o fac pentru Moku... copilu' asta dupa ce a iesit din burtik...mi s-a "bagat" pe sub... piele -------------------- |
| Lacry |
25-11-2006, 05:29 PM
|
Meniul zilei de azi:
o ligurita ulei masline o cana apa o bomboana orbit de pere MD proteino-lipidic: 2 felii si jumatate sunca Praga un ou fiert vinete cu ceapa 2 bucatele branza cu mucegai alb mere pranz: ficatel pui prajit cu slata cruditati cina: mere -------------------- |
| Lacry |
25-11-2006, 09:12 PM
|
la cina am papat si o portie budinca facuta cu fructoza
In rest, mere si iar mere... -------------------- |
| Lacry |
26-11-2006, 11:09 PM
|
Meniul zilei de azi:
MD: proteino-lipidic: un ou fiert, o felie sunca Praga, o lingura pate de ficat porc, 2 bucati branza mucegai mere P: 3 rulouri peste marinat o lingura piure cartofi( stiu, nu e Monti) 3 chiftele 3 bucatele branza mucegai 4 cubulete cioco Milka cu scortisoara( abatere, merit mere acum o sa beau macar 2 pahare de apa, sa nu ma duk cu burta goala la culcarica Am gasit jeansii cumparati inainte de odisee. MArimea 28. Acum nu-mi mai vin nici 32. M-a apucat disperarea. Da' daca mananc ca azi, ma anemiez in cel mai scurt timp Nici macar nu stiu pe ce cale s-o apuc. -------------------- |
| amalia0701 |
27-11-2006, 01:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.138 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Mananca un pic mai mult.
O sa cazi din picioare, o sa te imbolnavesti. Ma intristeaza ca nu poti comunica cu sotzul tau, ca esti nemultumita, dar te rog incerca pentru mocutz( iti spune un om a carui parintzi au renuntatz la un moment dat -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| Lacry |
27-11-2006, 04:52 PM
|
Sunt in saptamana mea libera, dar iarasi stau calare pe telefoane cu cei de la servici. Puiul meu e insa cuminte, sta cuibarit la mine in bratze si se joaca. Bate cu manutzele in masa, ar scrie si el la tastastura
Am facut pastrav la cuptor. Am tinut regimul corect pana adineauri cand am ras un mars, un dots si am baut o gura de cola Urmeaza perioada sumbra a zilei cu mere si apa. -------------------- |
| Melcu' |
28-11-2006, 09:21 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
'Neata la mamica manechin si la Mocutz!
Ma, da' te cam infometezi! Lasa Marsu' si Dotsu' si papa mai sanatos. Dar stiu cat e de buna ciocolata la nervi. Bine ca aseara nu aveam si eu acest obiect prin frigider. Ca nu ma ramanea nimik! Ti-am scris un mesaj la mine in jurnal in legatura cu bona. -------------------- |
| aki |
28-11-2006, 09:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lacry draga.Iarasi probleme la tine?As vrea sa te sfatuiesc sa lupti,dar sunt in aceiasi situatie ca si tine.Si nu ma mai ajuta nici un sfat.Lasa sa mearga viata de la sine.Noi suntem linga tine si stii cind cineva imi spune asa,sa stii ca chiar functioneaza
-------------------- |
| Lacry |
28-11-2006, 10:09 PM
|
Salut Lacry draga.Iarasi probleme la tine?As vrea sa te sfatuiesc sa lupti,dar sunt in aceiasi situatie ca si tine.Si nu ma mai ajuta nici un sfat.Lasa sa mearga viata de la sine.Noi suntem linga tine si stii cind cineva imi spune asa,sa stii ca chiar functioneaza Multumesc, Rodica! Azi i-am facut Mai Marelui Imashului vaccinul de 6 lunitza; a scancit un pic apoi a inceput sa se hlizeasca. L-am leganat pe picioare si i-am cantat de m-a luat cu lesin -------------------- |
| lliliana |
29-11-2006, 08:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mami Manekin shi Mok de mami manekin...salutari shi urari de bine...Mua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:38 AM |