![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
12-12-2006, 05:27 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
umblat cu colinda la prieteni. In zona voastra s-a mai pastrat obiceiul asta? Imi aduc aminte cu drag de copilaria mea. La fel procedau parintii mei cu gasca lor de prieteni. Nu mai sunt vremuri ca altadat'. Acum sunt vremuri sumbre... Sunt superstresata din cauza serviciului. Colinde? Cochetez cu ideea de a pleca la alt job. Pare tare frumos acolo unde am fost, sunt alti oameni, de alta factura, cu altfel de educatie... totusi, salariul e la 'jumate. Nimeni nu pleaca la un job cu venituri semnificativ mai mici Lacry, am trecut sa te pup si sa te imbratisez! Tare-mi doresc sa ma pot bucura de zilele astea. Asa ar trebui: primul Craciun cu un copil langa brad! SI totusi... sunt tot stresata, speriata de ziua de maine Te pupam si noi -------------------- |
| luchi |
13-12-2006, 11:00 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.484 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Tare-mi doresc sa ma pot bucura de zilele astea. Asa ar trebui: primul Craciun cu un copil langa brad! SI totusi... sunt tot stresata, speriata de ziua de maine incearca, incearca, incearca1 trebuie sa reusesti sa prinzi bucuria lui Alec..Sunt buna la dat sfaturi, cand nici eu nu reusesc sa ma culeg. -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
13-12-2006, 02:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.823 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu te inteleg cel mai bine ( zic eu), am trecut prin ce treci tu de 2 ori pana acum
Am citit ca e mama ta la tine, te sfatuiesc sa iesi la plimbare singura in parc, la piata, pe strazi, in magazine. Singura nu cu sotul tau pt. ca sigur va reusi sa zica ceva si ti se pune capsa .Asta mi se intampla mie, o vb. aruncata aiurea in tramvai si vroiam sa dispara dupa fata pamantului macar 1 saptamana. Sau iesi cu o prietena la o cafea, o pizza, sa iesi din rutina asta zilnica ca o sa te urci pe pereti altfel. In leg. cu diversificarea ti-am scris cate ceva la mine in jurnal.Sunt multe variante pe care le poti incerca de la 5, 6 luni, si aruncati naibi cartea Mama si Copilul, instinctul matern e mult mai puternic decat orice scriu astia in carti, iar tu simti mai bine cand e bebe pregatit sa primeasca alte alimente noi. Nu compara copilul tau cu alti copii si asculta-ti instinctul. Te-am zapacit? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| midnight_talker |
13-12-2006, 08:29 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
Ciao Lacry!Vad ca esti stresata,dar stiu ca totul va fi bine.Ce-ti mai face ingerasul?????
A mea se plimba non stop,stalceste cateva cuvinte si a inceput sa-si exprime dragostea prin pupicuri si imbratisari nevinovate si sincere pe care oricine si le doreste. |
| Lacry |
13-12-2006, 08:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Te-am zapacit? Deocamdata nu, dar stai sa trec pe la tine prin jurnal sa vaz ce mi-ai scris...Multam de incurajari Ciao Lacry!Vad ca esti stresata,dar stiu ca totul va fi bine.Ce-ti mai face ingerasul????? A mea se plimba non stop,stalceste cateva cuvinte si a inceput sa-si exprime dragostea prin pupicuri si imbratisari nevinovate si sincere pe care oricine si le doreste. Ia' uite, nu stiam ca ai o copila! SA-TI TRAIASCA! M-ai lasat masca, stiam ca esti mult mai tanara ca mine, d-aia ma mir atat -------------------- |
| midnight_talker |
13-12-2006, 09:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 138 Inscris: 13-06-2006 Membrul Nr.: 30 |
E ca si a mea,Lacry....nu te soca prea tare!E fetita surorii mele,dar o iubesc ca pe ochii din cap.
|
| crissy |
16-12-2006, 11:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Mami de Mokut, mancatoare de branzeturi mucegaite
-------------------- In stand by...
|
| Lacry |
17-12-2006, 09:32 PM
|
Mami de Mokut, mancatoare de branzeturi mucegaite am iesit si cu Moaca la pimbarica, evident, nu puteam sa ratez asa o zi frumoasa! Si-apoi, am auzit ca vin ninsorile de marti... profit si eu de soare cat pot! In urma cu doua saptamani, cand l-am scos intr-o zi mai cetoasa pe pui mic afara, a racit imediat! Acum i-a trecut, mai e putin fornait. Taman cand i-a trecut am cumparat si eu batista bebelusului Am spalat toate perdelele din casa, cu exceptia celei de la bucatarie, pe acre o rezolv repede, intrucat e mica Am facut prajitura fagure, pe care o faceam cand eram mica... eram chiar experta... in ultimii ani insa nu am avut forma respectiva si mi-a adus mama una! Am in continuare o pofta de dulciuri nebuna. Lapte tot atat am( doua mese din 6). Puiul meu refuza sa se diversifice. Azi urla cat il tinea gura cand vedea ca-i dau supa-crema de legume, si tin sa va spun ca era DE-LI-CIOA-SA!! Numai un pic de piure de fructe cu cereale a vrut. In rest, numa' laptic. Alec este inebunit dupa laptop. Nu-si ia ochii de la el si vrea sa tasteze si el -------------------- |
| crissy |
17-12-2006, 10:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Probabil ca stii, dar nu ma lasa inima sa plec fara sa-ti reamintesc: daca urla cand vede lingurita, iarta-l vreo 2-3 zile, da-i numai lapte si apoi incearca din nou. (eu sunt sefa la asa ceva... nici nu-mi amintesc de cate ori am aplicat strategia -------------------- In stand by...
|
| Lacry |
17-12-2006, 10:32 PM
|
Probabil ca stii, dar nu ma lasa inima sa plec fara sa-ti reamintesc: daca urla cand vede lingurita, iarta-l vreo 2-3 zile, da-i numai lapte si apoi incearca din nou. (eu sunt sefa la asa ceva... nici nu-mi amintesc de cate ori am aplicat strategia era in biberon, nu in lingurita... cred ca pur si simplu nu avea chef de supa. De mai bine de o luna mananca zilnic, fara probleme, supica. Dar azi a fost cu toane... Cand a inceput Elise sa manance cu lingurita k lumea? De la ce varsta? -------------------- |
| julyalina |
18-12-2006, 01:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am trecut si io pe aici sa ma pun la punct cu cele intamplate in ultimele zile si sa las un
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
18-12-2006, 08:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.868 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Pupici la toata lumea! Anul acesta vine
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Lacry |
18-12-2006, 10:41 PM
|
Numa mai sui pe cantar, uite-asea
Ma duk sa ma sui pe bici Azi am tinut post pana la ora 18.00 Pana la ora 15.00 am baut doar apa. Atat am avut la servici. Ajunsa acasa, am mancat un borcanelde zacusca cu baton de slabit( cred ca are mai mult tarate in compozitie...) Pe la 5 am mancat putin peste. La revedere, post La 18.00 a venit sotul cu cadouri de laservici. Eu primisem si-o cutie de cioco Merci.D-aia, cu toate specialitatile... Cutia nu mai este plina la ora asta. -------------------- |
| buretel |
19-12-2006, 03:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
tu ai facut deja curatenia si ai si bucatarit? eu n-am facut nimic Sarbatori Fericite -------------------- |
| Lacry |
19-12-2006, 05:14 PM
|
tu ai facut deja curatenia si ai si bucatarit? eu n-am facut nimic Sarbatori Fericite buretel o sa fac prima data sarmalute anul acesta! cica tre' sa le fierb 4 ore la foc mic nu ma dau in vant dupa tocaturi... dar e traditie, deh! Aaaa, si mi-a mai facut mama turtele pentru "scutecele Domnului" O sa mai fac sigur si salata de boeuf. Poate si nitica piftie... E de-ajuns pentru doi oameni. Ca al treilea nu mai vrea nika in afara de piureul defructe si lapte. Nu mai sufera supica, nu se atinge de piureul de legume. Azi noapte am dormit iepureste... s-a trezit de nshpe ori tipand... din cauza dintilor care ar iesi, da' nu mai ies o data Sarbatori fericite si tie, dar abia urmeaza sa va urez toate alea, nu plec nicaieri. Doar la un interviu, asta seara Tineti-mi pumnii -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:19 AM |