![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
19-12-2006, 10:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ce bine ca n-am perdele
4 ore se fierb sarmalele? ps: ce-ai facut la interviu? tinem pumnii eu am urat de pe acum, nefiind sigura ca zilele urmatoare mai am timp -------------------- |
| dany |
20-12-2006, 02:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.225 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lacry....SARBATORI FERICITE SI UN AN 2007 FERICIT ALATURI DE BB-LE TAU SI FAMILIA !!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
20-12-2006, 03:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Turtele sunt niste foi subtiri ca de placinta (de post, doar cu faina, apa si sare) care se insiropeaza cu miere si multa nuca. Se pun una peste alta si iesa chiar o prajitura gustoasa foc (si ingrasacioasa si mai si). Nu peste tot in tara exista acest obicei. In cazul meu imi plac turtele, dar cred ca exista si o latura emotionala ca-s facute de bunica mea, care ne face mereu platouri cu turte la toti nepotii, si-mi aduc aminte cand eram mici si cantam colinde sub pom, mai mult bunica ca ea are voce si stie niste colinde super. Abia astept sa ajung la Galati!
Multi pupici mamicutzei si baietelului scump (si scuze ca am invadat jurnalul vostru dar m-a lovit melancolia). -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
20-12-2006, 06:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
ce bine ca n-am perdele 4 ore se fierb sarmalele? ps: ce-ai facut la interviu? tinem pumnii eu am urat de pe acum, nefiind sigura ca zilele urmatoare mai am timp Ti-a scris deja Rodica ce-s scutecele Domnului. Doar ca la mine dupa ce se insiropeaz se adauga zahar si nuca. Eu o sa pun fructoza. Craciun fericit, atunci, buretel! Lacry....SARBATORI FERICITE SI UN AN 2007 FERICIT ALATURI DE BB-LE TAU SI FAMILIA !!!! Multumim, danyhoney SArbatori fericite si tie si familiei tale! Dar de Mos Craciun frumos si ghidus! CAT DESPRE INTERVIU, A FOST OK,DAR MAI AM TIMP SA DELIBEREZ TARE M-AS DUCE, DAR DACA N-O SA FAC FATA? E POST DE DIRECTOR ADJUNCT -------------------- |
| crissy |
20-12-2006, 07:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Uau, director adjunct. Cred ca e mare tentatia, dar si responsabilitatile sunt la fel de mari.
Abia acum am vazut intrebarea ta. Elise nu a avut boala pe lingurita. La noi papica a fost (si este) problema. Cat despre dintzi... o sa iasa ei si apoi... o sa urmeze altii la rand. Si tot asa... -------------------- In stand by...
|
| Sexymom |
21-12-2006, 04:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mamica frumoasa, iti doresc un Craciun fericit langa cei dragi, fie ca anul ce vine sa iti aduca mai multe satisfactii, mai putini nervi si rabdare.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ina_ceva |
21-12-2006, 10:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Lacry!!
Sper sa iei o decizie care sa te avantajeze in legatura cu acel post. -------------------- |
| Lacry |
22-12-2006, 04:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
E ora 4 dimineata si husband nu s-a intors de la petrecere... In urma cu 5 ore a sunat si-a zis ca mai sta juma' de ora, ca vine cu un coleg, sa nu-mi fac probleme. Acum, ia-l de unde nu-i, telefonul inchis... nu pot sa nu am ganduri negre, ca daca i s-a intamplat ceva
M-a trezit Moaca ca sa manance... iar acum nu mai pot adormi de ingrijorare. Deh, sunt convinsa ca-i doar paranoia mea... -------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-12-2006, 10:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Sper ca totul e bine in familia ta.
Iti urez Sarbatori fericite si sa vina Mosu cu multe sanatate, fericire si liniste in sanul familiei! Vrem poze cu Mokutz si bradul. Pup pe amandoi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
22-12-2006, 12:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
![]() -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| crissy |
22-12-2006, 12:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii
Craciun Fericit Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza. Reteta pentru un an bun - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! - Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! - Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!" -------------------- In stand by...
|
| Karin |
22-12-2006, 09:07 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Sarbatori fericite!
-------------------- ![]() |
| Lacry |
26-12-2006, 10:04 AM
|
Pentru ca nu au jurnal tin sa le urez aici SARBATORI FERICITE lui:
buretel si ina_ceva -------------------- |
| Lacry |
26-12-2006, 10:46 PM
|
Este incredibil! este un cosmar... Am 65 kilos... Nici inainte de a naste nu aveam atat! N-am avut niciodata greutatea asta!!! Trebuie sa-mi schimb tickerul
-------------------- |
| Lacry |
27-12-2006, 09:17 AM
|
Pana la urma sunt "doar" 64,5 kilos...
Sunt disperata. Nu-mi mai arde de nimic. Bona cica are gripa si am ramas acasa cu asta micu'. Stam amandoi grasanii impreuna... da,da,da! GRASANII -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:35 PM |