![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
04-02-2007, 01:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
succes,Lacry,sa ne tii la curent! si nu uita sa mai intri la neuroni Sa nu uiti de noi N-am zis ca tin Monti toata viata Revin si la neuroni Problema mea este aceea ca ma plictisesc repede, uffff.... si nu sunt intotdeauna consecventa. Am insa o incapatzanare iesita din comun Ma si mir ca sunt in stare sa tin o dieta succes,Lacry,sa ne tii la curent! si nu uita sa mai intri la neuroni Pai o sa intru in continuare... acum, ca va cunosc, cum as putea sa nu intru? Poza cu Moaca dormind pe o parte... nu mai stiu cine zicea sa-l pozez asa -------------------- |
| Tulip |
04-02-2007, 01:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.451 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lacry,ai avatar nou!!!!
Nu ne-ai promis mai demult un link cuspreozele tale? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
04-02-2007, 01:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacry,ai avatar nou!!!! Nu ne-ai promis mai demult un link cuspreozele tale? n-am avut timp sa incarc unele recente... dar va dau link spre alea vechi. Am fost pe ultima suta de metri la job-ul vechi.. saptamana viitoare am liber, dar am de "umblat" Luni imi expira certif. de inmatriculare la autoturism, ca s-a terminat leasingul Mai vreau sa: - ma duc la spitalul unde am nascut s-o vad pe kinetoterapeuta ( si sa-i multumesc pentru sustinere morala si ajutor, ba' chiar o sa-i iau un cadou - ma duc sa-mi iau toale noi pentru jobul nou ( am Plaza langa mine Din pacate vinerea viitoare iar ma mai duc o fuga la jobul vechi -------------------- |
| Tulip |
04-02-2007, 01:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.451 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lacry,nu uita sa pui poze cu hainele noi!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
04-02-2007, 04:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Mult succes in ceea ce ti-ai propus. Da, rondelele de grau sunt integrale. Hai ca facem un club aici de montignace! O s-o rugam pe Nessie sa ne sugereze un titlu pentru topicul nostru..asta daca nu ai tu vreo idee. Si Crissy tine Monti, nu? Si Crissy tine Monti, dar nu suntem atat de multe ca sa nu ne descurcam prin jurnalele noastre. Si ne mai intalnim la retete Monti. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Lacry |
04-02-2007, 08:57 PM
|
Meniul de azi:
MD cafea fara cofeina, fara zahar 70 gr. pastrama porc 2 oua omleta fara ulei G fructe suc de rosii P 50 gr. rasol manzat fiert cu hrean 146 gr. piept pui afumat un polonez fiert, un sfert lingurita mustar ( una mica abatere) 3 lingurite branza Hochland G un pahar cola light (inca una abatere, din cauza ca-i acidulata) C mere De maine nu mai fac abateri -------------------- |
| aki |
05-02-2007, 10:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga Lacry.De mult nu am mai trecut pe la tine.Am vazut si eu saiturile care le-ai scris la tine despre bebey si le-am memorizat si eu,poate trebuiesc vre-o data
-------------------- |
| julyalina |
05-02-2007, 10:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
05-02-2007, 10:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mult succes in ceea ce ti-ai propus. Da, rondelele de grau sunt integrale. O s-o rugam pe Nessie sa ne sugereze un titlu pentru topicul nostru..asta daca nu ai tu vreo idee. Si Crissy tine Monti, nu?Hai ca facem un club aici de montignace! Daca ma intrebati pe mine, eu v-as sugera sa scrieti la Michael Montignac ce tine de dieta si aici, la jurnale, ce tine de viata voastra si ce mai faceti. Ma gandesc ca asa e mai usor pentru membrii noi sa vada ca Monti merge, pentru ca nu stie nimeni ca in jurnalele voastre scrieti despre asta. In plus, va fi mult mai usor sa cauti o informatie cand stii ca s-a mai discutat despre un aliment daca merge in combinatie cu nu stiu ce.... de exemplu. Oricum, eu mi-am spus parerea de moderator -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
05-02-2007, 01:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Mami shi Moku...plecaciuneeee....Mua,mua...Nu mai lipsesc atat de mult ca il insori pe Moku shi nu vreau sa lipsesc la nunta
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Lacry |
05-02-2007, 10:08 PM
|
Mami shi Moku...plecaciuneeee....Mua,mua...Nu mai lipsesc atat de mult ca il insori pe Moku shi nu vreau sa lipsesc la nunta N-are decat 8 lunitze Multumim pentru vizita, mare surpriza ne-ai facut Salut draga Lacry.De mult nu am mai trecut pe la tine.Am vazut si eu saiturile care le-ai scris la tine despre bebey si le-am memorizat si eu,poate trebuiesc vre-o data Las' ca vine si vremea ta Pana atunci distreaza-te pana nu mai poti si vezi-ti de tineretea ta Daaaaa, dar io vreau sa ma dedau la abateri dupa ce-mi ating targetul.. si NU MAI AM RABDARE! Vreau sa slabesc, dar acum! Nu la anul, nu peste 6 luni! -------------------- |
| bubbles |
05-02-2007, 10:11 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
lacry si eu m`am cam plictisit de WW dar mi se pare grea cea a lui michael montignac...poate daca as gasi pe undea un rezumat as incerca si eu ca asa poate as mai slabi si eu ca am senzatia ca organismul s`a obisnuit cu WW
-------------------- |
| Lacry |
05-02-2007, 10:16 PM
|
Meniul zilei de azi (dubios rau
MD: nika-nika ( ca am alergat pentru inmatriculare) G: nika P: 100 gr.sunca de pui rosie 50 gr. telemea vaca G: un mar un iaurt light C: rosie cu sos tatziki branza cu smantana fagaras o bucatica mica de tot nuca de cocos ( ooops! n-am verificat daca merge in faza 1) o sa mai bag vreo doua mere mai incolo Ma simt satula si n-am nevoie de paste fainoase, painetzuri si dulciuri Dar m-am pregatit pentru faza 2, mi-am luat deja Anidor cu 73% cacao Maduksa ma sui si pe bici, caci stiu bine ca dieta fara o tzara de sport n-are nici un haz lacry si eu m`am cam plictisit de WW dar mi se pare grea cea a lui michael montignac...poate daca as gasi pe undea un rezumat as incerca si eu ca asa poate as mai slabi si eu ca am senzatia ca organismul s`a obisnuit cu WW aolio, nici eu n-am avut rabdare prima data! Dar trebuie sa citesti macar partea de inceput. Apoi ar trebui sa ai o lista cu alimente permise in prima faza. Eu le-am copiat in cartea de bucate Ai cartea lui Monti in format electronic? Ultima versiune? Daca nu, da-mi pe privat adresa de e-mail si ti-o trimit cu curieru' ultrarapid -------------------- |
| bubbles |
05-02-2007, 10:23 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ti`am bagat adresa de mail la mess doar sa imi mai dai si accept
mail`ul meu e boierica1702@yahoo.com tulip de ce voiai sa stii inaltimea mea daca vrei sa o trimiti si mie din cate am inteles eu nu e bine sa combini de exemplu lipidele cu glucidele nu? -------------------- |
| bubbles |
05-02-2007, 10:49 PM
|
astept cartea pe mail
noapte buna si vise placute ![]() -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 07:44 PM |