![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
03-04-2007, 09:48 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Aveti voturi si de la noi. Salut Lacry si Mokut.Pupici pentru baieti frumosi si mamici manechine.Votat baiatul -------------------- |
| bubbles |
03-04-2007, 09:49 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si eu am votat razaciosul .. si de acum o sa imi pun ceasul sa sune sa il votez din ora in ora
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
03-04-2007, 09:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
64 pt puiul tau! Neata! 'neata, bine ca esti happy Sa bagam meniul de dimineata: MD: una feliuta paine prajita...1p icre de manciuria, o lingurita... 1p o cafea...0p 2 rosii mici si dulci...0p Pana acum sunt multumita... nu mai am poftade dulce!!!1 Si eu am votat razaciosul .. si de acum o sa imi pun ceasul sa sune sa il votez din ora in ora boierica Zapacitul nu e o idee rea, pun si eu ceasul, ca sa invat si eu k lumea,sa nu maistau stresata si din cauza asta -------------------- |
| bubbles |
03-04-2007, 10:04 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Auzi la ea..il face pe mumosul de alec progenitura
-------------------- |
| Lacry |
03-04-2007, 10:38 AM
|
mancare si de post, si WW, si Monti...
SPANAC! d-ala turcesc, deocamdata... ma duc chiar acum sa iau, si pentu noi, si pentru micul razacios -------------------- |
| bubbles |
03-04-2007, 10:43 AM
|
Spanac :bleahhhh ,nici mirosul nu il suport .. e asa e cand si eu si babu suntem 2 carnivori si acum postul asta ne`a cam dat peste cap
Votat again piticul razacios -------------------- |
| julyalina |
03-04-2007, 11:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
adaugat vot si de la mine -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
03-04-2007, 11:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Votat 81
|
| Lacry |
03-04-2007, 12:16 PM
|
Votat 81 multumesc sa vedem daca am nervi si pentru asa ceva. E un copilas din Suceava la pagina 8 care i-o tot ia inainte lui Moaca al meu, are sustinatori, nu gluma adaugat vot si de la mine pai lasa ca scap eu si de examene, si-atunci sa vedeti...libertate! Votat 81 multumesc sa vedem daca am nervi si pentru asa ceva. E un copilas din Suceava la pagina 8 care i-o tot ia inainte lui Moaca al meu, are sustinatori, nu gluma adaugat vot si de la mine pai lasa ca scap eu si de examene, si-atunci sa vedeti...vizite -------------------- |
| axe10 |
03-04-2007, 12:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Votat dragutzul....scumpic mai e...
E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. -------------------- ![]() |
| Amazoana |
03-04-2007, 12:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
89
Votat dragutzul....scumpic mai e... E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. ASA SI ACUM EU INGHIT IN SEC. Mi-e atat de pofta de spanac...... |
| Lacry |
03-04-2007, 12:23 PM
|
Votat dragutzul....scumpic mai e... E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. am vazut nu prea mai stiu ce sa inventez pentru postul asta Spanacul il fac maine... da,da, cu ceapa calita o sa-l prepar..si un pic de bulion ar merge Azi fac varza...am una mica, murata, si una cruda. Oare le pot combina? Dulce cu murata? 89 Votat dragutzul....scumpic mai e... E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. ASA SI ACUM EU INGHIT IN SEC. Mi-e atat de pofta de spanac...... Il prindem de codita pe puiul din Suceava -------------------- |
| axe10 |
03-04-2007, 12:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Votat dragutzul....scumpic mai e... E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. am vazut nu prea mai stiu ce sa inventez pentru postul asta Spanacul il fac maine... da,da, cu ceapa calita o sa-l prepar..si un pic de bulion ar merge Azi fac varza...am una mica, murata, si una cruda. Oare le pot combina? Dulce cu murata? 89 Votat dragutzul....scumpic mai e... E o idee buna cu spanacul...eu calesc putina ceapa (acum de aia verde)...o fierb cu un pic de apa si o lingurita de secretul gustului de la Maggi si adaug spanacu oparit , scurs si taiat subtire...la sfarsit pun o lingurita de bulion...si sare daca mai e nevoie. ASA SI ACUM EU INGHIT IN SEC. Mi-e atat de pofta de spanac...... Il prindem de codita pe puiul din Suceava Zisesem pe neuroni de niste dovlecei la gratar cu un "sos" de rosii trase in putin ulei si usturoi... Lasa ca il prindem noi din urma pe moldovean....munteanul e pe urmele lui... ha, ha ...am descoperit ca de la calculatorul alaturat pot vota in aceiasi ora...deci bag 2 voturi pe ora.... -------------------- ![]() |
| Lacry |
03-04-2007, 12:30 PM
|
dovlecei la gratar
ieri i-am facut lui Moaca dovlecel cu usturoi si galbenus de ou buna idee... uite ca nu gasesc emoticonsul care saliveaza pai cum e posibil? nu e acelasi server? curios de tot -------------------- |
| axe10 |
03-04-2007, 12:38 PM
|
dovlecei la gratar ieri i-am facut lui Moaca dovlecel cu usturoi si galbenus de ou buna idee... uite ca nu gasesc emoticonsul care saliveaza pai cum e posibil? nu e acelasi server? curios de tot Astea doua sunt direct in bgp..si avem 2 ip diferite...haha...ce bine imi pare.. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:13 PM |