![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
30-04-2007, 11:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire!
Ma bucur mult pentru tine. Parea mea, este ca faci tare bine ca pleci. Nu cred ca trebuie sa ii ceri voie lui Clinton, nici acu nici vreodata, dar sa il faci sa inteleaga ca asta e cel mai bine acum pentru tine. Texte de genul "esti prea frumoasa sa muncesti" sunt bune pentru orgoliu, dar nu mai functioneaza in secolul 21. Esti tare desteapta si stiu ca ai sa reusesti sa-l convingi pe Clinton ca asta e cel mai bine pentru voi. Decat sa stai ca Penelopa sa toci bani mai bine muncesti. Io m-am obisnuit sa am independenta financiara fatza de omul meu, nu ca conta altundeva decat in mintea mea. Ma bucur pentru tine ca ai reusit, dar regeret ca nu am ajuns la vin sa te vad. Dar o sa fiu vin in Caraibe -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| pumby |
30-04-2007, 11:39 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Felicitari pt job!
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
30-04-2007, 02:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bravo tzutzunico, sa ne pui poze multe cu plajele insorite
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| crissy |
30-04-2007, 06:38 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ma bucur pentru tine si ma alatur fetelor cu galeria
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| Tzutzi80 |
30-04-2007, 09:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Servus iubire! Ma bucur mult pentru tine. Parea mea, este ca faci tare bine ca pleci. Nu cred ca trebuie sa ii ceri voie lui Clinton, nici acu nici vreodata, dar sa il faci sa inteleaga ca asta e cel mai bine acum pentru tine. Texte de genul "esti prea frumoasa sa muncesti" sunt bune pentru orgoliu, dar nu mai functioneaza in secolul 21. Esti tare desteapta si stiu ca ai sa reusesti sa-l convingi pe Clinton ca asta e cel mai bine pentru voi. Decat sa stai ca Penelopa sa toci bani mai bine muncesti. Io m-am obisnuit sa am independenta financiara fatza de omul meu, nu ca conta altundeva decat in mintea mea. Ma bucur pentru tine ca ai reusit, dar regeret ca nu am ajuns la vin sa te vad. Dar o sa fiu vin in Caraibe Da, Amalia, nu e nevoie sa ii cer voie. Nici nu o fac de altfel. Doar l-am informat de planurile mele de viitor. A inteles pana la urma care este situatia, a vorbit si cu agentul lui, care i-a explicat ca poate veni usor si el pe royal, si ca politica Royal este diferita de cea NCL. Asa ca s-a linistit si de abia asteapta sa mergem. Felicitari pt job! Ca ce lucreaza colega ta? Stii cumva cat castiga? Crissy, May, Andreea, Pumby, Mada multumesc de urari. Amalia poate sa va garanteze ca nu va uit, chiar daca apar foarte rar. Mada, da, platesc comision, dupa ce primesc contractul, si e sigur ca plec. Sunt seriosi, eu am mai plecat cu ei. Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 30-04-2007, 09:05 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| danyhoney |
30-04-2007, 10:21 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mady - imi va fii ffffffffffff dor de tine !!!! Dar , important e viitorul tau !!!! Sper sa nu ne uiti si sa mai intri pe aici ( macar la jurnalul tau - daca la neuroni se va scrie prea mult
Si... imi cer scuze ca nu am intrat pe la tine dar .... multa munca , putin chef de scris pe forum .... Ma intelegi si ma ierti , asa-i ?? -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Normal ca te iert si te iubesc mult de tot! Pe la mine prin jurnal o sa mai intru sigur. Nu stiu daca in prima luna, dar din a doua sigur.
Buna dimineata soare!!!! -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:00 AM
|
Dany-dulce....poate la intoarcere fac escala la....Hamburg
S-ar parea ca nu ma pot mobiliza pentru Scarsdale. Asa ca fac bine si ma intorc la .... postat ce mananc. Poate ma apuc si de calculat iarasi. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:12 AM
|
Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam atunci, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p):
1 cafea 0p 1/2 grepfruit 0p 1 felie paine integrala 1p 3 felii paine 3p salam 12p cafea 0.5p salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p carne de vaca la gratar 2p paine 2.5p 5 Crackers 2.5 crema de branza 5p =========================== TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni) -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
01-05-2007, 08:20 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza Tzutzulina...Da drumul la usa sau incep sa cant!!!...3,2,1: RAAAADE IARASI PRIMAVAAAARAAAAAA!(deschide fata,ca au inceput sa iasa vecinii la vizor!!!) scoate cafeaua si incepe sa imi faci in ciuda cum ai sa vezi tu meleaguri de vis....Dar lasa:nu am sa prind eu pestisorul de aur?!Daca nu ma duce si pe mine pe la exoticarii atunci il curat de solzi,ii vand si tot scot de o croaziera
-------------------- |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:23 AM
|
Neatza Tzutzulina...Da drumul la usa sau incep sa cant!!!...3,2,1: RAAAADE IARASI PRIMAVAAAARAAAAAA!(deschide fata,ca au inceput sa iasa vecinii la vizor!!!) scoate cafeaua si incepe sa imi faci in ciuda cum ai sa vezi tu meleaguri de vis....Dar lasa:nu am sa prind eu pestisorul de aur?!Daca nu ma duce si pe mine pe la exoticarii atunci il curat de solzi,ii vand si tot scot de o croaziera Deschid usa repede! Ia da tu fuguta la autogara, ia un microbuzel, si da-te uta pana la Cta!!!! Si te astept acolo sa te aduc sa vezi ce gratar bun fac eu azi (in casa singura, sau cu tine daca te dai uta pana aici). Sau.....in spatele blocului e un teren liberat de curand de garaje....numai bun de mamarutzodrom -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
01-05-2007, 08:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mada, iti urez o zi frumoasa ...si fa si pt mine un gratarel...am fost invitata dupa masa la o prietena a soacrei mele ...dar nu pra am chef...numai la servici zilele astea....uff..ce asi pleca si eu!
Bine ca iti revii cu numaratul... -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:27 AM
|
Imi revin....ca o tot scrantesc cu diverse. Cat despre gratarel eu il fac in bucataria proprie. Nu ma duc nicaieri azi.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
01-05-2007, 08:28 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza Tzutzulina...Da drumul la usa sau incep sa cant!!!...3,2,1: RAAAADE IARASI PRIMAVAAAARAAAAAA!(deschide fata,ca au inceput sa iasa vecinii la vizor!!!) scoate cafeaua si incepe sa imi faci in ciuda cum ai sa vezi tu meleaguri de vis....Dar lasa:nu am sa prind eu pestisorul de aur?!Daca nu ma duce si pe mine pe la exoticarii atunci il curat de solzi,ii vand si tot scot de o croaziera Deschid usa repede! Ia da tu fuguta la autogara, ia un microbuzel, si da-te uta pana la Cta!!!! Si te astept acolo sa te aduc sa vezi ce gratar bun fac eu azi (in casa singura, sau cu tine daca te dai uta pana aici). Sau.....in spatele blocului e un teren liberat de curand de garaje....numai bun de mamarutzodrom bueyyy!nu zice de doua ori,ca uite asa a facut si maica-mea cand a propus sa ii facem sora-mii curat prin casa ieri si eu fata saritoare,nu am zis "pas"...asa ca acum fac juma de ora pana la WC si 3/4 ora pana in bucatarie(sunt la vreo 5 m distanta de pat) din motiv ca simt gleznele de parca a trecut tractorul pe ele,iar degetele de la maini(ca i-am spalat geamurile) implora mila si intreba:"n-ai putea incerca sa scrii cu... nasul?!" -------------------- |
| ina_ceva |
01-05-2007, 08:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si eu m-a bag la gratarul tau de acasa si la cafelutza
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:52 AM |